צריך מידע אודות הלהקה...

the king 25983

New member
צריך מידע אודות הלהקה...

על לינקין פארק שמעתי מזמן אבל תמיד חשבתי שנם רק צורחים ועושים רעשים עם הגיטרה עד שלפני כמה שבועות חבר שלי נתן לי לשמוע דיסק שלהם. פשוט נדלקתי. הם ממש אבל ממש טובים! עכשיו, אני רוצה לדעת כמה הם, על מה הם מנגנים, דיסקוגרפיה וכו'

kiticat

New member
טוב...

אז ככה, ללינקין פארק יש 2 אלבומים רישמיים (הוקלטו באולפן): מיטאורה שהוא החדש ולצערנו עדין לא הגיע לארץ (שוחרר ברחבי העולם ב25 במרץ). והיבריד ת'יאורי אל פי. בנוסף הדיסק הראשון שאי פעם הוציאו נקרא גם היבריד ת'יאורי, אבל היבריד ת'יאורי אי פי. הוא כולל בתוכו 6 שירים והוא חצי דמוא. בנוסף הם הוציאו דיסק רימקסים ל2 הדיסקים של ההיבריד ת'יאורי שנקרא רינמישיון, והוא כולל 20 שירים ודואטים עם אמנים אחרים מהתחום. מי הם? 6 חברי להקה. ביניהם מייק וצ'סטר שהם הווקליסטים. ג'ו האן- הדי. ג'יי. בראד, פוניקס ורוב... (תופים, בס, וכו'....)

the king 25983

New member
לא הבנתי כלום../images/Emo70.gif

אז הם הוציאו ארבע דיסקים? ואחד מהם הוא אוסף? ולגבי החברים בהלהקה: 2 סולנים? 1 - די.ג'יי אחד בס, אחד תופים והשישי? ואם אפשר, שמות באנגלית - לכתוב באנגלית...

the king 25983

New member
אה, וגם...

מה פירוש השם

kiticat

New member
לגבי משמעות השם.

בהתחלה הם כמובן הלכו על היבריד ת'יאורי כשם הלהקה- שכן היבריד זה תערובת- והם מערבבים סגנונות שונים.... אבל שם הלהקה עורר בעיות... תוכל להכנס למאמרים ולקרוא את פירוש השם...

Cupid In Hell

New member
../images/Emo58.gif אני מכיר אותך

אתה מהפורום של מוניקה סקס אני יסביר לך.. ללינקין יש 4 אלבומים 2 מהם הם יצרו ואחד היא הקדמה לדיסק הראשון הייבריד טאורי והשני ריאנימיישן הוא דיסק רמיקסים שבו השתתפו מגוון אומנים מלהקות ולכן זה נקרא דיסק שלא הוקלט באולפן כי לא רק לינקין מנגנת בו והדיסק החדש מטאורה (בלי י') יצא לעולם לפני חודש בערך לא נגזים והוא האלבום הנימכר ביותר כרגע לארץ הוא לא הגיע חוץ מיבנה אולי.. ללינקין יש סולן צ'סטר שהוא היה סולן בלהקה גריי דייז' שיש לה 4 אלבומים משהו כזה והוא היה שותף בלהקה עד שהם התפרקו שמצה הקודם של הלהקה היה קזירו הם שינו ללינקין פארק וזה שמם עד היום... הבנת?

kiticat

New member
היבריד ת'יאורי

אי פי, הוא לא הקדמה להיבריד ת'יאורי אל פי (קרולינג, אין זה אנד), הוא דיסק בפני עצמו.

kiticat

New member
דיסקגורפיה

1. hybrid theory EP אלבום קצר של 6 שירים+שיר בונוס, שהוכן כאשר הלהקה נקראה עוד היבריד ת'יאורי. בדיסק מופיעה גם הגירסא המקורית של היי וולטג'. האלבום הופק על ידי מייק שינודה, והעיצוב עוצב על ידי ועל ידי ג'ו האן. האלבום יצא בכמות קטנה מאוד של אלפי עותקים לחנויות בשנת 2000-2001 ועכשיו לא ניתן לקנות אותו בשום חנות, אבל מועדון המעריצים של לינקין פארק, הוציא גירסא מחודשת לדיסק לחברים במועדון בגירסא הראשונה שלו. כרגע כבר אי אפשר להשיג את הדיסק. 2.hybrid theory אלבום הסטודיו הראשון של לינקין פארק. האלבום שהכיר לעולם את לינקין פארק, עם שילוב מעולה של רוק כבד, הים-הופ ומוזיקה אלקטרונית. אחד מאלבומי הרוק המצליחים ביותר בשנים האחורנות, כאשר הוא קיבל כבר 8 פלטינות בארה"ב (למעלה מ17 מיליון עותקים בכל העולם). את האלבום הפיק המפיק המפורסם דון גילמור. הבסיסט הנוכחי של לינקין פארק, פיניקס, לא ניגן באלבום הזה, את קטעי הבא ניגנו בראד דלסון וחברים של חברי הלהקה. את העטיפה של הדיסק עיצב מייק שינודה. 3.reanimation אלבום הרמיקסים של לינקין פארק, שמכר למעלה מ2 מיליון עותקים בכל העולם. באלבום יש רמיקסים לשירים מהייבריד ת'יאורי ולשירים היי וולטג' ומיי דצמבר, וגם 2 קטעים, בצ'לו ובפסנתר שמנגן פיניקס. האלבום מארח למעלה מ20 אומנים מגוונים ומעולים שכוללים בין השאר את הסולנים של סטיינד, קורן, טפרוט וגם אמני היפ-הופ מעולים כמו CHALI 2NA מג'וראסיק 5, פרו מונצ', דילייטד פיפלז ועוד הרבה ראפרים לא מוכרים אבל מצויינים. את האלבום הפיק מייק שינודה, ומצורף הקליפ של PTS.OF.ATHRTY 4.meteora אלבום הסטודיו השני של לינקין פארק, שנתיים וחצי אחרי היברייד ת'יאור. לינקין פארק עבדו על האלבום קרוב ל18 חודשים. דון גילמור, שהפיק גם את היברייד ת'יאורי, הפיק גם את מיטאורה, יחד עם מייק שינודה. הסינגל הראשון שיצא מהדיסק הוא SOMEWHERE I BELONG, שיר כבד ומלודי באותה מידה, לינקין פארק השתמשו בהכנת השיר גם בגיטרה אקוסטית. בשיר מס' 9, מופיעה תזמורת שלמה, יחד עם שירה רגועה ויפה של צ'סטר. מייק (שהפיק את השיר) מספר שזה היה פרוייקט שהוא חלם עליו הרבה זמן.

Cupid In Hell

New member
../images/Emo58.gif דיסקוגרפיה

נהדרת הסבר טוב אפשר לשים את זה במאמרים.....

Cupid In Hell

New member
../images/Emo58.gif שמתי לב

ראיתי כבר נכנסתי לשם איזה חכם אני הא? יש לך ערסי קיו?

the king 25983

New member
תודה רבה...

אחלה דיסקוגרפיה ותודה לCupid In Hell על ההסבר. עכשיו הבנתי. הזכירו פה את פורום מוניקה סקס. כולם מוזמנים לhttp://www.monica-sex.up.co.il. אחלה פורום.

spiralll

New member
תיכנס לאתרים

שלהם...יש בלי סוף.. שם תענה על כך השאלות שלך :))

למעלה