צריך מידע בקשר לחנוית לאלקטרוניקה

dando1

New member
צריך מידע בקשר לחנוית לאלקטרוניקה

אני צריך חנות שממוקמת בראשון לציון. שיש בה את הרכיבים את הבאים: 1.מקרופון קיבולי(קטן כזה) ללוח וואיר אפ. 2 ג'וקים: LM555 LM324 4027 3: נגדים: 100Kאהום - 1Kאהום 2 מכל אחד. 10K אהום 1 כזה 4.קבלים - 0.1 פיקו פארד, 0.01 פיקו פארד, 10 פיקו פארד 5.פונטציומטרים של 100 ו 10 קיי הום. 5. לאד אחד. 6. תושבות לWIRE UP: 1 של 8 פינים 1 של 14 פינים 1 של 16 פינים 7. 20 פינים בודדים לוח ל וואיר אפ בגודל של 10 על 10 עיפרון וואיר עפ(זה המברג שאמרתי לך) חוט לוואיר אפ - 3 צבעים של כל אחד לפחות 5 מטר [זה כל מה שאני צריך לבניית איזה משהו אז כתבתי אותו רק כדי שתראו אולי יש את זה בחנות שאתם מכירים] תודה רבה

בית הקיטים בסמטת המוסיקה

רוטשילד . מאחורי ברנפלד. מה זה 4027 ? זה כנראה 4 נאנדים או משהו ספרתי אחר. אם יצא לך להיות בתל אביב עדיף לקנות בשדרות הר ציון אצל א.אבן אלקטרוניקה הוא הכי אמין והכי זול באיזור. בערים שמסביב לת"א המחירים קופצים עד לכדי פי 1.5-2 . 324 זה מספר מגברי שרת על גו'ק אחד. דומני שזה גם מגבר שרת שניזון ממתח יחיד ולא משני מתחים . 555 זה טיימר, ניתן גם NE ולא רק LM . הנגדים זה גרושים. אל תקנה אצל הזקן שמול א.אבן כי הוא מנצל במחירי נגדים שעלותם זניחה.

dando1

New member
תודה רבה,אבל עוד משהו בבקשה

נראה לי אני יקנה מחנות בחולון פה: קוד מוושן – kod motion מה תאומר? תודה

dando1

New member
הממ לא הוא לא מוכר כאלה...

ככה קוראים אבל לחנות בית הקיטים? והוא 100% מוכר דברים כאלה?

הוא מוכר דברים כאלה

בדפי זהב של ראשלצ הוא מופיע בסיווג "אלקטרוניקה-רכיבים". בסימטה שמובילה מרוטשיד לאיזה חניון מאחורה. הרחובות האלו שמאפשרים חניה רק לדיירי הרחוב ושהעירייה אוהבת לפזר שם דו"חות של 70 ש"ח.

למעלה