צריך מידע דחוף על נפחי קובצי וידיאו

kaya11

New member
צריך מידע דחוף על נפחי קובצי וידיאו

אהלן, אני חדש לגמרי בתחום ויש לי כמה שאלות שאשמח לקבל תשובות מפורטות עליהן: אני רוצה להפיק סרטוני וידיאו דיגיטליים שניתן לצרוב על תקליטור. אורך כל קטע הוא 15 שניות מצולמות + דף PPT פותח וסוגר. מה לדעתכם גודל הקובץ שיתקבל? האם הוא יהיה כבד לשליחה במייל? איזה התקנים צריך הצד המקבל כדי לראות את הקובץ? שאלה נוספת היא לגבי הציוד שדרוש כדי להפיק ברמה סמי-מקצועית צילומי סטודיו בלבד של אדם על רקע מסך שמדבר אל המצלמה. האם המצלמות הביתיות יכולות להניב איכות צילום וקול מספיק טובה או שצריך ציוד כבד יותר, והאם ניתן לערוך שיראה מקצועי באמצעות מחשב ביתי רגיל. תודה רבה

ליגי

New member
תראה

אם אתה עורך במחשב את הקטעים המצולמים האלה אז אתה חייב ליצא אותם מתוכנת העריכה על מנת שתוכל לצרוב אותם כקובץ avi. עכשיו כשאתה מיצא אותם למחשב שלך לאחר העריכה אתה כעקרון יכול "לשלוט" בנפח הקובץ כי אתה יכול להגדיר באיזה איכות אתה רוצה שהסרט יצא, ככל שהאיכות גבוהה יותר הנפח יותר גדול ולהפך. בנוסף אתה יכול ליצא את הסרטונים האלה באיכות הכי גבוהה ואם הנפח שלהם יהיה גדול תמיד תוכל להמיר אותם לקבצי mpg על ידי תוכנות מסויימות,אני ממליץ על ulead movie factory תוכנה מצויינת להמרות קטעי וסרטי וידאו.מקווה שעזרתי.

kaya11

New member
קודם כל תודה + מספר הבהרות

איכות התמונה שאני רוצה דומה צריכה לאפשר לצופה במחשב השני לראות היטב את האדם (קלוז-אפ) ולשמוע אותו ברור. האם תוכל לומר לי איזה רזולוציה צריך בשביל זה, וכמה נפח זה יתפוס לי (אני ממש מקווה שלא יותר ממגה). לגבי ההמרה שדיברת עליה ל-MPG, האם היא עדיין תאפשר לצפות בסרט עם כלי כמו מיקרוסופט מדיה פלייר? ובנוסף, כמה אמור לעלות מחשב שיעשה את העבודה כמו שצריך? תודה.

לודנסיה

New member
לא נראה לי שתוכל לשלוח אתהקובץ במיל

כי הוא - די בטוח - יהיה יותר גדול מ - 6 מגה, שזה בדרך כלל מה שאפשר לשלוח דרך האימייל. וכמו שאמרו לפני - משקל הקובץ יהיה תלוי באיכות הצילום. ההתקנים שצריך המקבל צריכים להיות כל קובץ שמסוגל לקרוא את הקבצים, אם זה - לדוגמא - קיבצי avi, אז מדייה פלייר או ווינאמפ יעזרו. אם זה קובץ מיוחד - אז הכי טוב אם תהיה לאדם שאתה שולח לו את אותה התוכנה. מקווה שעזרתי..

kaya11

New member
תודה + שאלה לגבי הנפח

אני לרוב מקבל סרטים במייל של משהו כמו 30 שניות שתופסים נפח הרבה פחות מ-6 מגה. כמה נפח יתפוס לדעתך סרט של 15 שניות באיכות נורמלית? תודה.

kaya11

New member
סליחה מי אתה ולמה אתה

משתמש לי בשם המשתמש???? כל פעם אני רואה הודעות על שמי שלא אני כתבתי וגם את זו לא אני כתבתי!!!

למעלה