צריך מפלגה ירוקה בסדנדארט העולמי

• פותח הנושא diy
  • פורסם בתאריך

diy

New member
צריך מפלגה ירוקה בסדנדארט העולמי

ולא נסיון הדחקות לנישה פוליטית של עסקן סוג ד' כמו פאר ויסנר. 1) - מבנה דמוקרטי פנימי המאפשר מעורבות מלאה של חברי התנועה בתהליכים, קביעות, ובחירת בעלי התפקידים. 2) - חמישיה ראשונה שלכולם תפיסת עולם שהיא כאש בעצמותיהם והיא גם אורח החיים שלהם. 3) - עם אג'נדה שיש לה עמדה ברורה בכל השאלות העיקריות למדינה זו (כלאמר יהי ברור מה תצביעו במצב הכרעה בכל סוגיה עיקרית). היום הרבה אנשי אקולוגיה אמיתיים מרוחקים ממי שאמורה היתה להיות מפלגת הבית שלהם. וסליחה מהדס ודרור (למרות שניסה להשתיק אותי בהתחלה) שחטפו ממני רסיסים. הם בהחלט ראוים.

InDaHouse

New member
הבנאדם צודק

יש צורך באיחוד השורות הירוקות וכן זה גם כולל את עלה ירוק על 40 אלף מצביעיה. אחרת לא ויסנר ולא וכטל לא ישבו בכנסת והעשירים ימשיכו לזהם ולקנות הפוליטיקאים.

זוטה

New member
וכטל עוד לא התפטר

אגב, מיד אחרי הבחירות הקודמות הוא יצא בהודעה שהוא מתפטר - ולא התפטר בסוף. אני מניחה שכך יהיה גם הפעם. לאיחוד בין הירוקים לעלה ירוק אין סיכוי, משום שהדימיון בין שתי המפלגות הוא רק בשם. הן שונות כמזרח ממערב בדרך חשיבתן.

זוטה

New member
אוקיי, ראיתי עכשיו בפורום שלכם

שבועז כן התפטר (בערך. הוא "זז הצידה", מה שזה לא אומר), והעביר את ה"מושכות" לאוהד. טוב. אז אם הוא לא יחזור, ואוהד שם טוב הולך להישאר מנהיג "עלה ירוק", אז עלה ירוק לא הולכת להתאחד עם שום מפלגה - אולי רק עם מפלגת זכויות הגבר...

InDaHouse

New member
מה קשור אוהד שם טוב?

עלה ירוק תושיט בקרוב את ידה שוב למפלגת הירוקים. החשיבות של האג'נדה הירוקה גדולה מכל כיסא בכנסת. לעניות דעתי כי רבה פאר ויסנר הוא איש טוב אבל הוא אסון לירוקים. הפעם אנחנו בעלה ירוק מצפים למשא ומתן רציני יותר.

זוטה

New member
הוא קשור כי הוא המנהיג שלכם. דא?

כשבועז "זז הצידה" הוא הודיע במפורש שהוא משאיר את "מושכות" הנהגת המפלגה בידיו של אוהד שם טוב. זה אומר שכרגע, לפחות, אוהד שם טוב הוא המנהיג הרשמי שלכם, והוא המחליף את בועז. עם מנהיג כמו שם-טוב אתם תגיעו... אני לא רוצה לדעת לאן. ואתה עוד שואל מה הוא קשור? אני מסכימה איתך שפאר ויסנר הוא טיפוס בעייתי מכמה בחינות, אבל זה לא מבטל את העובדה שאתם בעלה ירוק - כולל המנהיגים שלכם - מתנהגים כמו חבורת ילדים בחטיבת ביניים שמסרבת להתבגר (ועיון חטוף בפורום שלכם מלמד שאכן כך הוא הדבר, והחורבן במפלגה שלכם הוא מוחלט), אז קשה לצפות שמישהו ייקח אתכם ברצינות עכשיו. שלא לדבר על כך שהפעם, בניגוד לבחירות 2003, הירוקים גם עקפו אתכם בסיבוב והשיגו יותר קולות מכם. אני צופה שעכשיו הם יזלזלו בכם אפילו עוד יותר.

למעלה