צריך עוד עיצה

צוחה

New member
צריך עוד עיצה

קודם כל תודה לדיוק ואייל על התשובות. עכשיו.... שמעתי שיש את GeForce 3 64/128 MB ושמעתי שזה עדיף אפילו על וודו 5 5500 64MB אבל כנראה יש בזה עדיין קצת באגים. מה לעשות ? לקנות עכשיו את הוודו או לחכות איזה שבועיים לגרסנ המשופצת והמשופרת של ג`י פורס ?

duke4you

New member
עצה

אם יש לך מספיק כסף לקנות geforce3 תקנה (בסביבות ה2000 ש``ח). זה יותר טוב מvoodoo 5 5500, ואני יכול להגיד לך בסוד שבמבחני התאמה בין הכרטיסי הvoodoo לבין הפנטיום 4, נתגלה שהכרטיס אינו תומך במעבד החדש, לעומת זאת geforce3 כן. כמו-כן בכתבות על geforce3, קראתי שבגרפיקה ובמשחקים, הוא מבצע את כל הפעולות המתמטיות בעצמו ובכך משחרר את המעבד הראשי (הcpu) לטובת דברים אחרים וכן יש לו היכולת להמחיש אפקטים כמו צל, ``אור נשפך``, סביבה מציאותית וכו`. דבר שני, באגים? איזה באגים? אני לא שמעתי על דבר כזה.

d.r.

New member
זה לא שיש בעיות התאמה בן

המעבד פנטיום 4 למעבד העניין הוא כך חריץ ה AGP על הלוח בפנטיום 4 שונה מפנטיום 3 ולא ניתן בכלל להכניס כרטיסי VOODOO גם לא גירסת 3000 ,פיזית הכרטיס לא ניכנס ללוח

duke4you

New member
עוד דבר

ועוד דבר, קראתי שכרטיסי הוודו פועלים במתח של 3.3 וולט ואילו בפנטיום 4 הכרטיס מסך אמור לפעול על 1.5 וולט, כך שאין התאמה.

duke4you

New member
d.r הרבה זמן לא היית בפורום!!

איפה נעלמת, הרבה זמן לא שמענו ממך!!!

d.r.

New member
אני משתדל לקפוץ שיש לי זמן

דרך אגב מחר יש לי יום עיניון של אינטל בנוגע לפנטיום 4 מסלול טכני קורס ראשון ורשמי של החברה ,אני מקווה שזה יהיה ברמה

duke4you

New member
וואו מגניב

אחרי היום עיון, תשלח איזה הודעה בפורום, כדי שנתעדכן קצת. מה אתה עובד באינטל? אם כן אז תסדר לי שם עבודה בתור טכנאי pc!

d.r.

New member
אני לא עובד באינטל

אני מנהל מעבדה וזה חלק מהשתלמות מקצועית קבועה יש לי השתלמות לפחות פעם בשבוע של כל מיני חברות אבל לא תמיד יוצא ללכת זה גוזל לפחות חצי יום

duke4you

New member
יש גם voodoo4 pci

לכרטיס voodoo 4 יש שני דגמים, האחד AGP והשני PCI. אז בטח במבחני התאמה השתמשו בוודו 4.

eYaL

New member
עו ד משהו קטנטן...

מצורפים שני קישורים מתוך CNET על שני המאיצים ששאלת .. eYaL

למעלה