צריך עוד פעם עזרה

RonyHbK

New member
צריך עוד פעם עזרה

יש מישהי שאני אוהב אני מאודד אוהב אותההההההההההההההההההההההההה.. אני הצעתי לה אתמול היא סירבה, שאלתי אותה עכשיו אמרתי לה למה אמרה לי : ככה , מה אני צריך לעשות ?! .. בבקשה עזרו ליייייייייייייייייייי

ט ר י ג ר

New member
אין מה לעשות..

צריך להמשיך האלה, להראות לה כמה שאתה נהנה מהחיים גם שהיא לא חלק מהם למרות שיכוללהיות שקשה. אתה תמצא את האחת בשביך... כנראה שזאת לא היא =/ מצטערת לשמוע, ומקווה שזה יסתדר :]

תבקש סיבות

מה זה "ככה"?? ככה זה לא תשובה לפי דעתי אתה צריך ללכת אחריה עד שהיא תתן לך סיבות מוצדקות במקום ה "ככה" הזה שלה

mika888

New member
../images/Emo31.gif

לפי דעתי הוא ממש לא צריך להשפיל את עצמו ככה... חמוד תוותר, עוד מעט מישהי אחרת תבוא, אתה תראה...

למה להשפילל?

זה שהוא מאוהב בילדה והיא מסננת אותו בלי סיבות? אני מקווה שהוא חושב למה היא לא רוצה.אבל אם לא,הוא צריך ללכת.זה לא להשפיל....

MidNight Flame

New member
הוא התכוון (ולדעתי צודק)

שאם היא לא רוצה אז היא לא רוצה וזה לא משנה למה, לשאול אותה למה שקול ללהתחנן במקרים כאלה ולכן עדיף להניח לזה. אהבה באה, אהבה הולכת, במיוחד בגילאים האלה... זה כואב כל פעם מחדש, לפעמים כואב יותר, לפעמים כואב פחות ועדיין תמיד שווה לאהוב

ט ר י ג ר

New member
תקשיב בנאדם...

שחרר, אם היא אומרת ככה. בעיה שלה. יכול להיות שהיא אוהבת מישהו אחר. יכול להיות שפשוט היא לא רוצה חבר. תפסיק עם זה, תעזוב אותה תתקדם האלה. אל תשפיל את עצמך

lD0

New member
לאכול פיצה עם שוקולוד מלמעלה

שאלה מפגרת. להמשיך הלאה.

מלאכית65

New member
.............

תמשיך הלאה , אם תציע לה עוד פעם או תשאל אותה למה וכל השטויות האלה אתה פשוט תשפיל את עצמך , תעבור הלאה ... " אם הדלת נעולה ולא נותנים לך להיכנס אל תנסה לפרוץ אותה , תמשיך הלאה "

למעלה