צריך עזרא, דחוף, דחוף,דחוף

צריך עזרא, דחוף, דחוף,דחוף../images/Emo122.gif

פוטרתי מהעבודה בהתראה קצרה,להלן מספר עובדות, לפני 4 חודשים התחלתי עבודה על בסיס חוזה אישי לפני תחילת עבודה קיבלתי הסכם בלי שהמעביד חתם עליו ואחד הסעיפים תקופת ניסיון של 3 חודשים בלי התראה כל שהיא ואחרי 3 חודשים זמן התראה של 30 יום(להפסקת עבודה) ותשלום הוצאות סוציאליות רטרואקטיבת מהיום הראשון(מה שבפועל שילם רטרואקטיבית) בפועל מה שקרה אחרי 3 חודשים ושבועיים החליט המעביד להעביר אליי חוזה אחר המרע את הקודם בזה שתקופת הניסיון תהיה 6 חודשים וזמן ההתראה יהיה 60 יום(לציין שגם על חוזה זה הוא לא חתם). אחרי תקופה של 3 חודשים ושלושה שבועות המעביד קורא לי בסוף יום עבודה ומודיע לי שמבחינתו עבודתי הופסקה מהיום המחורת ( לציין שהועמד לרשותי רכב +פלפון ) שאלתי???????? האם החוזה הראשון תקף ואז זה מחייב אותו לשלם עוד 30 יום האם אני יכול לתבוע ממנו גם הואות רכב ופלפון לתקופת ההודעה)??

ממליצה לשאול בפורום חוק ומשפט

איך שאני רואה את זה - אם אתה חתמת על החוזה, אתה מחוייב לו, גם אם הוא עצמו לא חתם (הוא הרי יכול לחתום עליו עדיין...). שוב, ממליצה לשאול בפורום חוק ומשפט

irisam

New member
לא בטוח

צריך לבדוק אבל.. יש חוק שאומר שאתה היית בעמדה נחותה כאשר הוא ביקש לשנות את החוזה ובזה הוא ניצל את מעמדו. יש לציין שאם לא היית חותם על ההסכם החדש אז האלטרנטיבה הייתה ברורה הבייתה ועל כן, אין לזה חוקיות דבר כזה. כי לא הייתה לך ברירה אחרת. ולכן, אם הוא יעמוד למשפט הוא הרי לא ינצח. יש לי מקרה פרטי כזה שהמעביד שילם את הכל ונזהר מאוד מבית המשפט שכן אז הוא היה משלם הרבה יותר. תזכור, לא הייתה לך ברירה אחרת לחתום על חוזה חדש, אחרת הייתה מפוטר. הוא ניצל זאת לטובתו ואף פיטר אותך ישר אחר כך. זה ממש לא מראה על תמימות, אלא ממש מראה שהוא פעל נגד החוק. תתייעץ ותתבע אותו, שניה לפני כן רצוי שתגיד לו אז אולי הוא ישלם ללא בעיה כדי למנוע מעצמו הוצאות מיותרות. וחוץ מזה אתה יכול לפנות לאגודות שמטפלות בנושאים כאלה.

למעלה