צריך עזרא דחוף פירוט בהמשך ההודעה

AKAKAK

New member
צריך עזרא דחוף פירוט בהמשך ההודעה

שלום רב לכל מי שקורא הודעה זאת. אני חילוני שמי הוא אבי. אני מאיזור חיפה,לכן אני שייך ללשכת הגיוס חיפה. הפרופיל שלי הוא 64 כי: יש יד ימין,שלא מתפקדות היטב,זה פגם מלידה.(לא בנויה טוב מלידה) הלכתי לאורטיפדים ופיזוטרפים,כולם אמרו לי אותו דבר. שני מדרסים חזקים בשני הרגליים. יש לי משקפיים במספר גבוה. עכשיו האורטופט גילה לי שיש לי גם עקמת בגב. בנוסף לכל אלא נקתי את הרגל לפני שנה,מאז אני לא יכול לרוץ או לקפוץ,כל מה שקשור לכושר. על הכל יש אישורים. הסיפור הוא כזה: הגשתי בקשה להמשך לימודים,אבל לפני זה שאלתי בלישכת הגיוס חיפה עם יאשרו לי,החיילת אמרה כן לא תיהיה שום בעיה. האמנתי להם,הלכתי שלמתי שכר לימוד דמי הרשמה. הגשתי בקשה (עם כל האישורים שצריך על פי חוק לדחייה הגיוס ללמודים),ראשונה,דחו אותה,בלי שום סיבה מופרטת! אז הגשתי בקשה שניה,דחו גם אותה. את שני הבקשות האילו הגשתי בלשכת הגיוס,את הבקשה השלישית הגשתי להם בפקס,דחו גם אותה. אז בקשתי מקצין ההעיר ומקינת פניות הציבור בקשה לדחייה גם. קצין העיר לא ענה,מבין לא לתיפולו,אבל קצינת פיקוד הציבור,העבירה את בקשתי למדור עדותות. הם אמרו לי ,שזמן הבקשה היה,אחרי הזמן המותר,אבל בשליכה אמרו לי שמאשרים בכל מקרה ובכל זמן. אז מדור עתודות דחה את בקשתי.(בקשה הרביעית) אז עשיתי משהו אחר פניתי למנהל הגיוס (מעל לישכות הגיוס),מעניין שבוע אחרי צו הגיוס התבטל! אבל מנהל הגיוס לא ענה לי,פניתי אליהם בדואר רשום. לא יודע עם הם התערבו בעניין,לא מסיק מסקנות. הזמינו אותי לוועדת,עם אני כשיר להתגייס. שאלו אם אני רוצה להתגייס,אמרתי כן אחרי,אבל אחרי שאסיים את הלימודים(שנתיים,הנדסאי למחשבים)!!!!! חוץ מזה לקח להם חצי שעה למוצא שיש בתיק שלי בצבא אי דיוקים ושגיעות. גם אין לי פרופיל קרבי משהו,אז לא שהם מפסידים חייל קומנדו או טייס. אני לא יכול לרוץ בעיות כתף,אז הם אמרו בוועדה ,שבקשתי נדחיית,ישלוח לי צו גיוס. עוד לא הגיע אף צו גיוס. אז אבי הגיש בקשה לראיון עם מפקדת הלישכה,דואר רשום. הוא עוד לא קיבל תשובה,כמאט כבר חודש וחצי! (אבי קצין מילואים בצבא) אז אני ואבי צריכים אימליים ופקסים ואת הדואר של משרד הביטחון,הרמטכ"ל,עיתונות,מנהל הגיוס,כל מני אגודות לעזרא משפטית על כפוח דתי מהצבא,כל מה שיש,אשמח לקבל. מה שכן שכן שלי הגיש אותה בקשה לדחייה למודים,אבל דרך עמותה דתית. אישור לו בלי בעיה,הוא הגיש איתי את הבקשה,לכן בקשתי פקס או אימל או דואר של עמותה של קיפוח דתי. -------------------------------------------------------------- אז למי שיכול לעזור לי האימל שלי הוא: [email protected] מספר טלפון בבית 04-8211273 מספר פלאפון שלי 055-830586 (אבי) מספר הטלפון של אבי הוא 051594437 (אלי) מיקוד 36650 כתובת פרץ 25 תל חנן נשר. -------------------------------------------------------------

יא

New member
דחיית גיוס

שלום רב, אני מניח שקצין פניות הציבור במשרד הבטחון יוכל לעזור לך. מכל מקום - בהצלחה!! בברכה, יהודה אוסטרומצקי, עו"ד

למעלה