צריך עזרה,אחי משתחרר ואני רוצה לארגן לו הדפס

dando1

New member
צריך עזרה,אחי משתחרר ואני רוצה לארגן לו הדפס

...על גבי חולצה אני רוצה בנוסף למתנה יותר 'רצינית' גם להדפיס לו איזה חולצה יפה עם ציור\איור\משפט יפה על האזרחות והשחרור מהצבא. חיפשתי בגוגל קצת,קריקטורות,איורים וכדומה על הצבא אבל אני מצאתי רק דברים אנטישמים לצערי. אין לי הרבה רעיונות אבל בתמונה שנתקלתי בה בחיפושים מצאתי את זה: http://www.tom-sherut.co.il/images/stores/tom_maslul_big.jpg עלה לי הרעיון אחרי הסתכלות בתמונה הזאת שבכללי היא בסדר פשוט אם מישהו יכול לעזור לי ולשנות את האזרח לחייל עם קיטבג או משהו בסגנון ובמקום כל השלטים לעשות שלט אחד שיהיה כתוב בו 'לאזרחות' או משהו כזה,אני לא יצירתי במיוחד אני בטוח שאתם יותר. ישבתי על זה איזה דקה וחצי רק כדי שתבינו את הרעיון הכללי,ולא לא צריך להגיד לי שאין לי עתיד בציור,הבנתי את זה בעצמי http://img510.imageshack.us/img510/4116/51039321qo2.th.jpg אם מישהו מוכן לעזור לי אני יודה לו מאוד,כי אני ממש צריך עזרה.

dando1

New member
לא עדיף לעזור לי במקום להתעסק בדברים קטנים?

לא יאומן אנשים... אל תגיב לנושא אם אתה לא מוכן לעזור.

למה שלא תנסה לחפש משהו בכרטיסי ברכה?

אם אתה מחפש שמאייר יעשה לך עבודת גרפיקה תאלץ לשלם על זה. אם אתה מחפש פתרון יותר פשוט, לך לחנות להדפסה על חולצות. בטוח שבכל חנות כזאת יש הדפסות מוכנות עם תמונה לכבוד שחרור מצה"ל. כל העסק לא יעלה לך יותר מ-60 ש"ח. אם תקח מאייר תוסיף למחיר של ההדפסה על חולצה את המחיר של עבודת המאייר.

dando1

New member
שמע לא ביקשתי משהו מטורף,סך הכל קצת

'נגיעה' של מקצוען,לא דיברתי על עבודת גראפיקה ולא נעליים. ואני לא רוצה לקנות חולצה בלי ייחוד.

מיכאל ג

New member
זה עדיין לפחות שעה עבודה

אתה היית עובד שעה בשביל זר גמור בחינם?

Shinkan

New member
למה לא?

אתה מייצג את כל מה שחרא בעולם, סלח לי על הבוטות. בן אדם רוצה לתת מתנה לאח שלו, קיבינימאט, אם יש למישהו זמן ואת היכולת, למה לא לעשות טובה פה ושם? זה רק ייתן עוד נקודות למצפון שלך, סמוך עליי. אתה לא צריך לפחד, אתה לא תרגיש רע כי עשית מעשה טוב. אני יודע שקשה לך להאמין, אבל סמוך עליי. אתה לא תרגיש רע. ולפני שאתה קופץ עליי, לא, אני לא יכול כי אני לומד לפסיכומטרי, ודבר כזה ייקח לי הרבה יותר משעה אחת כי אני יעשה את זה בציור וצביעה נטו, בלי אפקטים ובלי נעליים. אבל אם אתה יכול לחכות עד אוגוסט, בכיף

Shinkan

New member
תיקונים*

בשורה השלישית ההתייחסות היא לפותח הדיון. וכדי להבהיר משהו שחשבתי שיראה קצת מגעיל מצידי - הסיבה שאין לי בכלל זמן להשקיע בזה, היא שבזמן הפנוי שיש לי אני עוסק בדברים שכבר עומדים בתור הרבה זמן.

dando1

New member
אחי אתה לא צריך להתנצל שאין לך זמן,חס וחלילה

אף אחד לא חייב לי כלום,וגם אם 'סתם לא בא לך' זה גם בסדר,אבל לבקש ממני לשלם כסף. ולאף אחד לא אכפת מבן אדם שנתן 3 שנים למדינה,שקל אתם לא תראו ממני[אלה שרצו כסף].

anarxiya

New member
למה לא?

כי לאייר - זה עבודה, לא משנה כמה זמן זה לוקח בקשות כאלו רצות פה בלי סוף, וכול העניין שהרבה אנשים לא מעריכים עבודה של מאייר או מעצב, חושבים שאנחנו סתם משחקים קצת עם המחשב בשביל הקיף שלנו לכול איש מקצועה אחר אתה משלם על עבודה שלו, גם אם זה 10 דקות

Shinkan

New member
טוב

אז תמשיך ככה, ואני אמשיך בדרך שלי. אם אני לא רוצה לעזור למישהו, אני פשוט לא אגיב. למה צריך להגיע לויכוח כזה בכלל? לא טוב לך - אל תגיב, וזה כולל גם תגובות בסגנון "זה יעלה לך כסף", כי היה ברור שהוא מבקש טובה.

dando1

New member
כן אני לא מבין,לא ביקשתי תגובה של אנשים...

מהסוג שלכם,לא היה כתוב שמה 'אני משלם 50$' על העבודה הזאת,ולא תצליחו לשכנע אותי,אני לא חושב שאני מבקש יותר מדי,לא דיברתי על לצייר לא דיברתי על כלום,שים דמות של חייל בפוטושופ,תעשה לו שלט נחמד לאזרחות וזהו בערך. ולא ביקשתי עזרה מ'אנשי מקצוע' נכבדים כמוכם,אלא מאנשים שזה התחביב שלהם ואשכרה רואים בדבר הזה כאומנות,כמו שאני מנגן על הגיטרה בשביל הכיף שלי ואם מישהו יבקש ממני לנגן שיר,אני יהנה מלנגן אותו,ואם אתה לא נהנה מציור ורואה מזה עסק נטו אז אולי אתה במקצוע הלא נכון,ושוב,לא ביקשתי עזרה מאנשים שזה המשרה שלהם,אז אתם יכולים להפסיק להגיב[ולעשות לי טובה גדולה] שיהיה לכם חיים נפלאים ואני מאחל לכם שאולי תמצאו גם אתם קצת טוב לב מבני אדם שלא מכירים אחד את השני.

מיכאל ג

New member
וולאק אין לך זמן פנוי?

באמת? כי אני דווקא יושב כאן על החוף עם הלאפטופ ורק מחכה שמישהו יציע לי איזה משהו לעשות. אני סה"כ ניסיתי להבהיר לו שמה שהוא חושב שזה איזו עבודה פשוטה של דקה או שתיים היא לא כל כך פשוטה (אין שום "אפקטים ונעליים" שיעזרו לעבודה כזו) ושלא יצפה להרבה. אני יודע שלי אישית אין אפילו זמן וכוח לאייר בשביל עצמי כשאני חוזר מהעבודה. אני לא רוצה ממנו כסף ואני בכלל לא עובד בתור פרילאנס ואין לי שום דבר להרוויח מזה. אתה לעומת זאת, אדם גס רוח, ואין לך מושג מה אני עושה בזמני הפרטי, אם אני עוזר ולמי ולמה, סתם קפצת בלי שיהיה לך מושג מהחיים שלך. ואגב, כשיהיה לך זמן פנוי, אני יכול לתת לך רשימה של מטרות נעלות שיותר שווה להשקיע בהן מאשר חולצת יומולדת לאיזה מישהו.

dando1

New member
המישהו הזה נתן 3 שנים מהחיים שלו,בטח לא

כג'ובניק בקריה[היה לו כומתא חומה אם זה אומר לך משהו]בשביל שאתה תישב פה,ולא לא מעניין אותי אם גם אתה שירתת לקרבי וכמה תרמת,באמת שלא,וזה גם לא הכי קשור,סך הכל בקשה לעזרה קטנה,לא חייב לצייר את כל הציור,אפשר רק לתת בסיס או משהו כזה. אין לך הרבה זמן פנוי,אבל יש לך מספיק זמן להתברבר פה בפורום ולנסח הודעות כאלה יפות. שוב אני אומר,לא רוצה\לא יכול\אתה בן אדם עסוק וחשוב מדי,אל תעזור,אל תגיב,אל תתייחס. חיים נפלאים.

סלח לי

אבל הגישה שלך עויינת ולא מביאה אותך לשום מקום. ברכותי לאחיך שהיה בקרבי, אינשאללה שיקלט מהר באזרחות. כולנו פחות או יותר שירתנו בצבאֿ, חלקנו גם אכלנו פודרה. נשמע שאתה מזלזל ברמת ההשקעה שיש בציור החולצה וחבל. אם היית מעריך במה מדובר (ממש לא 2 דקות עבודה, חובבני או לא), אולי מישהו היה מתרגש מהמחווה היפה שלך לאחיך הגדול.

dando1

New member
אני חס וחלילה לא מזלזל ברמת ההשקעה בחולצה

ושוב אני יחזור על עצמי[לא כדאי להתחיל לספור]אני לא מבקש עזרה מאנשים שזה המקצוע שלהם ואין להם זמן ורצון,או אנשים שזה התחביב שלהם ואין להם רצון,אני מחפש את השילוב הנדיר הזה של אנשים טובי לב,ועם קצת ידע יותר מבסיסי שלצערי אפילו אין לי אותו,שיעזרו לי.זה הכל.ואני אומר שאני לא מחפש עבודה מסובכת כי אני חס וחלילה לא רוצה לדרוש מבן אדם שעושה לי טובה[בניגוד למקרה שלכם]שממש יתחיל לשבת על זה ולבזבז את זמנו היקר[והפעם אני לא ציני]על דברים של מישהו אחר שהוא לא מכיר,אלא רק ייתן איזה טאצ' קטן,ייתן איזה כיוון או אפילו ייתן לי איזה כמה טיפים. לא באתי לזלזל בשירות הצבאי שלכם,אבל שאומרים משפט כזה: "ואגב, כשיהיה לך זמן פנוי, אני יכול לתת לך רשימה של מטרות נעלות שיותר שווה להשקיע בהן מאשר חולצת יומולדת לאיזה מישהו." אני לא אוהב את הסוג כתיבה הזאת שנוטף ממנה זלזול. הקיצר,לא ביקשתי אנשי מקצוע כמו שאני טוען כבר בכמה הודעות ולכן אתם אנשים נכבדים פטורים[כן כן!]מהגבה לנושא הזה.

אל תתנשא

בהתחלה חשבתי שאתה צודק, ואין כל סיבה לרדת עליך על כך שביקשת עזרה. אבל עכשיו אתה מתחיל להתנשאות על אנשים שעריכת תמונות ואיור זה המקצוע שלהם. אני מאד שמח שאתה מוכן לנגן על גיטרה בשביל מישהו, אבל זה התחביב שלך (למרות שאם הייתי מבקש ממך לבוא לנגן על גיטרה ליום הולדת שלי אני לא חושב שהיית מסכים, וכן, שירתתי ותרמתי למדינה 3 שנים מלאות מהחיים שלי). אם אנשים שזה המקצוע שלהם יתחילו לעשות טובות כאלה לאנשים אחרים מהר מאד תגמר להם העבודה, כי זה מתחיל בתעשה לי טובה משהו קטן פה, ועובר לעשית משהו קטן בשבילו אז למה לא בשבילי, ונגמר באם אתה עושה עבודות בחינם אז למה לדרוש כלכך הרבה על משהו קצת יותר מסובך. אז זה בכלל לא קשור לכמה זמן זה לוקח וכמה זמן פנוי יש. בנאדם מקצועי לא נותן עבודות בחינם. זה כמו שאינסטלטור לא יבוא ויתקן סתימה בחינם אפילו שזה עניין של כמה דקות. וברגע שאתה חושב שמגיע לך ולאח שלך עבודה בחינם בגלל שהוא עושה מה שרוב האנשים במדינה הזאת עושים, אתה טועה בגדול וסתם מעצבן אנשים. נסה ללכת לפורומים אחרים של חובבנים, פה אצל רוב האנשים זה המקצוע שלהם.

dando1

New member
מה כתבתי בהודעה לפני זה?..לא רוצה אנשי מקצוע

לא אכפת לי שזה פורום שרובם של האנשים הם בעלי מקצוע אני כתבתי מפורשות שאני לא צריך את העזרה שלכם. והנה כתבת הודעה שלמה על זה כי כנראה לא היה לך תירוץ אחר "כמו שאינסטלטור לא יבוא ויתקן סתימה בחינם אפילו שזה עניין של כמה דקות",יפה. אני צריך שוב לחזור על עצמי,לא ביקשתי אנשי מקצוע. לא צריך שתטריחו את ידיכם[או עכבריכם כי בטח שלא רציתי שבן אדם יצייר על נייר או משהו]העדינות בשבילי. תודה על [חוסר]העזרה אבל.

pipidi

New member
גם חיילים משלמים על פלאפל.

רובנו היינו חיילים או נהיה חיילים, זה לא ממש עושה עלינו רושם.

למעלה