הכוונה שלי שאני נכנס למייל רשום הורדה איך מורידים אותו לזיכרון הטלפון תודה
H hamma23 Member ביום שלישי ב- 08:18 #1 הכוונה שלי שאני נכנס למייל רשום הורדה איך מורידים אותו לזיכרון הטלפון תודה
S SHERME Well-known member ביום שלישי ב- 08:30 #2 נכתב ע"י hamma23: הכוונה שלי שאני נכנס למייל רשום הורדה איך מורידים אותו לזיכרון הטלפון תודה לחץ כדי להרחיב... המייל שבטלפון נשמר אוטומטית בזיכרון הטלפון וכן בגיבוי של גוגל ONE רק צריך לגבות את החומר שבטלפון בגוגל גיבוי בהגדרות בטלפון אם רוצים להדפיס מייל שיש בטלפון נכנסים לGMAIL במחשב נכנסים למייל ומדפיסים דרך המדפסת
נכתב ע"י hamma23: הכוונה שלי שאני נכנס למייל רשום הורדה איך מורידים אותו לזיכרון הטלפון תודה לחץ כדי להרחיב... המייל שבטלפון נשמר אוטומטית בזיכרון הטלפון וכן בגיבוי של גוגל ONE רק צריך לגבות את החומר שבטלפון בגוגל גיבוי בהגדרות בטלפון אם רוצים להדפיס מייל שיש בטלפון נכנסים לGMAIL במחשב נכנסים למייל ומדפיסים דרך המדפסת
H hamma23 Member ביום שלישי ב- 08:40 #3 לא הבנת איך אני מדפיס מסמך מהטלפון עצמו ! וזה לא מגמייל אני רוצה להוריד מסמך מדואר וואלה
ל לוייםLEVIM Well-known member ביום שלישי ב- 10:45 #4 נכתב ע"י hamma23: לא הבנת איך אני מדפיס מסמך מהטלפון עצמו ! וזה לא מגמייל אני רוצה להוריד מסמך מדואר וואלה לחץ כדי להרחיב... נכנסים לוואלה מייל בטלפון עושים צילום מסך לכל המסמכים שרוצים ומאפליקצית גוגל פוטוס או מאפליקצית התמונות של סמסונג ומשם מדפיסים ישירות למדפסת Print from your Galaxy phone or tablet You can print from your Galaxy phone or tablet using USB cables, wireless networks, or even Samsung DeX. Let us show you how to get printing. www.samsung.com
נכתב ע"י hamma23: לא הבנת איך אני מדפיס מסמך מהטלפון עצמו ! וזה לא מגמייל אני רוצה להוריד מסמך מדואר וואלה לחץ כדי להרחיב... נכנסים לוואלה מייל בטלפון עושים צילום מסך לכל המסמכים שרוצים ומאפליקצית גוגל פוטוס או מאפליקצית התמונות של סמסונג ומשם מדפיסים ישירות למדפסת Print from your Galaxy phone or tablet You can print from your Galaxy phone or tablet using USB cables, wireless networks, or even Samsung DeX. Let us show you how to get printing. www.samsung.com