צריך עזרה: "אי הילדים"

גלבטרון

New member
צריך עזרה: "אי הילדים"

לפני שנים היתה סידרה בחופשת הקיץ בערוץ הראשון שנקראה "אי הילדים". היא עסקה בקבוצת ילדים שהיו בדרכם מבריטניה לאמריקה (אם אני זוכר נכון) וספינתם נטרפה על אי והם חיים בו. הילדים ניצלים בסוף כאשר אחד מהילדים היותר בוגרים ( ילד בלודיני עם שיער מתולתל) שט מהאי, ניצל ע"י ספינה (שוב, אם אני זוכר נכון) ופוגש ילד באמריקה, שאביו הוא מישהו חשוב, איתו הוא התכתב פעם (הילד מאמריקה זיהה את הילד הניצול בעזרת צעיף ירוק שלבש). אם זכור לי נכון הסידרה גם שודרה בערוץ 6 כמה שנים לאחר מיכן ואפילו יצא תירגום של הספר בעברית כאשר על הכריכה תמונה של כל הילדים מהסידרה. + הסידרה הזו איננה "האיים האבודים". ניסתי למצוא מידע אך עד עתה ללא הצלחה. בתודה מראש לכל מי שיכול/ה לעזור

גלבטרון

New member
להלן התמונה היחידה שהצלחתי למצוא לסידרה

http://www.cvmc.net/movie.jsp?movie_id=277 הקישור הנ"ל טוען שזה סרטאבל אני בטוח שזו הייתה סידרה כי היא שודרה לאוך מס' שבועות (אולי הסרט הוא גירסה מקוצרת של הסידרה).

JAMES DEAN

New member
כשזה שודר בטלויזיה אז שבועיים לפני כן

יצא לי לקרוא את הספר. ובספר תמונות מהסידרה אז הייתי מתלהב כל פעם הראו אותה תמונה/סצינה.

גלבטרון

New member
אני פשוט לא מצליח למצוא מידע על הסידרה הזו

זה פשוט מדהים. לא בעברית ולא באנגלית. פרט לאותו קישור שהבאתי ודברים מעטים שכתובים על הסידרה ב-IMBE אין ברשת כלום. זה מאוד מוזר. אני זוכר שהסידרה הייתה מאוד מוצלחת, בארץ ובעולם.

JAMES DEAN

New member
גלבטרון תראה מה מצאתי

הלכתי במיוחד לספריה להשאיל את הספר הנ"ל.

גלבטרון

New member
תודה רבה על ההשקעה!

אתה אולי יכול לומר לי אם יש מידע בספר על החברה שיצרה את הסידרה (שכן רשום על הכריכה שהגירסה הזו של הספר נכתבה בהשראתה)? או כמה פרקים היו לה? + האם זכרתי נכון בנוגי לילד הבלונדי עם הצעיף ועל זה שהוא כן הגיע איכשהו לאמריקה לבדו ואז חזר בשביל השאר? או שני זוכר לא נכון? תודה

JAMES DEAN

New member
בספר לא רשום על החברה שיצרה את הסידרה

כמו כן לא זכור לי או מצויין בספר כמה פרקים יש. בספר יש התוכן ובו 26 יכול להיות שזה הפרקים גם בטלויזיה. בקשר "לילד הבלונדי עם הצעיף" אין לי מושג, עבר כבר הרבה זמן מאז שראיתי. וגם אין לי זמן לקרוא את הספר אז אם יוצא לך ואתה מנוי לספריה ציבורית כלשהי בקש את הספר ואז אולי שם תהיינה לך את כל התשובות.

noale noale

New member
ספר ילדות שלי

אבל.. אני לא ממש זוכרת... משהו שקשור למלחמה.... אפפעם לא ראיתי את הסדרה

JAMES DEAN

New member
כשזה שודר בטלויזיה אז שבועיים לפני כן , כשזה

יצא לי לקרוא את הספר. ובספר תמונות מהסידרה אז הייתי מתלהב כל פעם הראו אותה תמונה/סצינה.

למעלה