צריך עזרה..(אנסין ג"ג לימוד)

צריך עזרה..(אנסין ג"ג לימוד)

למישהו יש קצת חומר שיכול לעזור באנסין על אינדונזיה
או אם יש כאן תלמידים שעשו כבר אנסין על אינדונזיה... אשמח לתגובה במסר. שאלות לדוגמא/ה : * מדוע אינדונזיה ככה.. (מאיים) , איזה בעיה זה יוצר לאוכ' , סוגי מחצבים ,גידולים חקלאיים ובלה בלה..

גומיגם שלום

עפ"י השאלות אינך רוצה עזרה אלא תשובות לשאלות. אני מציעה לך לפתוח אטלס אוניברסיטאי במפות הרלוונטיות ותוכל בקלות לענות על שאלותיך. אם יש לך בעייה ספציפית שאינך מוצא פתרון אשמח לענות.

פגשת כבר תלמיד שלא רצה? ../images/Emo8.gif

שנים אנו מנסים ללמד אותם שכדאי להם
לחשוב, להתמודד, לחקור ולחפש...
אבל ילדים הם ילדים ומהמקום שלהם הכל נראה אחרת ובטח מיותר כאשר ההעדיפות היא ללכת
לחבר,
לשחק, לבלות
וכו... מי כמוך יודע.
שבת שלום! אגב הבת שלי חזרה אתמול מאושרת משבוע
באילת. וכבר רוצה לשוב...

ועוד איך .

למה לא להשתמש בנו .זה קל ובטוח. העדפתי להנחות אותו כדי שבאמת ידע לענות על שאלות אנסין. דרך אגב, ראיתי את האתר הבית ספרי שלכם ואת עושה עבודה מדהימה שם. אני בניתי גם אתר ,אך מטרתו קצת אחרת. (ותביני כמה שעות אינטרנט יש לי איתם אחה"צ ובלילה). אם בא לך לראות לחצי כאן. אילת מדהימה בחורף. הבעייה היא בקייץ.

בשמחה. אני מבקרת בו לעיתים

האתר שלנו לא מספיק מושקע כרגע כי חייבו אותנו להעביר הכל לפורטל של הרצליה, לכן משקעים שם יותר.יש לנו אתר של בית הספר בתוך הפורטל של הרצליה. תבקרי גם שם. נתתי קישורית.

אלתית יקרה- האם יש לך מפה

אילמת של ישראל. על המחשב? יש לי עותקים שאני משתמשת כבר שנים אבל אין לי על המחשב תוך חלוקה לאזורים טבעיים... יש לך משהו באתר? או במקום אחר? תודה.

בטח. אטלס ישראל

שפע מפות של ישראל. לגבי אילמות,יש שתיים ללא חלוקה של אזורים טבעיים. אבל למה יש לנו צייר במחשב. קחי מפה רגילה עם השמות ,העבירי לצייר ומחקי מה שאת רוצה. דרך אגב, כך אני עושה למשל בפירמידות גילים .את המילים באנגלית מסמנת ועליהן כותבת בעברית. איזה כייף שיש מחשב. את זוכרת לפני שנים, לצלם מספר להדביק וכו'. הכל נגיש וקל.

יש לי מפה ללא אזורים

אין לי מושג איך עושים את זה יכולה להראות לי על המפה המצורפת? אני צריכה לתחום את הגליל. שומרון יהודה מישור החוף. השרון גליל מערבי. נגב וכו... יש לי מפה שאני מצלמת ומשתמשת בה שנים רציתי לחדש...

חחחח

לענות על אנסין אני יודע וברוך השם הציונים שלי בנתיים טובים.. 85 זה טוב
,נראה לי שכן.... פשוט אמרתי נציב פה שאלה אולי יהיה רקע כזה.. ואני אשתמש בזה ובאטלס מי מה שאני יודע כדי לעשות את האנסין.. "מה אכפת לי לפתוח את העיינים בעוד חומר על אינדונזיה מי מה שלא הייתי יודע לבד ".

למעלה