צריך עזרה באיור!!! דחוף!!! HELP

YONI567

New member
צריך עזרה באיור!!! דחוף!!! HELP

שלומלום אנשים... I KIND OF NEED YOUR HELP בכל מקרה אני עובד על קומיקס מסוים כבר חצי שנה... עלילה והכל (אפילו כתבתי כבר שבעה תסרטים לפרקי אנימציה או משהו) אבל עוד לא התחלתי לצייר... חוץ מכמה ציורים בסיסיים של הדמות הראשית... מיכוון שאין לי סורק כרגע לא אוכל להראות לכם אותה אבל זה גם לא רלוונטי כרגע... בכל מקרה אני פונה אל כל האנשים שבא להם לנסות לעזור לי ולפרסם פה ציורים שקשורים למה שאני רוצה... ואם אי פעם יצא מהקומיקס הזה משהו הקרדית על הדמויות ילך אליכם... עכשיו כשהתחלתי לעבוד על זה כדי לפתח את הדמויות חשבתי על בנאדם מסוים ועל פיו ביססתי את הדמות, חוץ משתי הדמויות הראשיות שאר הדמויות הן כאילו "שחקנים טלוויזיה" כמו לדוגמא לאחת הדמויות קראתי אלנה ובדמיוני אני רואה אותה במראה של קליסטה פלוקהרט (אלי מקביל) וכדומה... כרגע אני תקוע עם ראשים בלי גוף אז אני מפרסם פה את התמונה שלהם, ואתם יכולים להוסיף גוף או ליצור את הדמות מההתחלה רק הפנים צריכים להיות דומים... תודה לכל מי שיעזור לי.... נ.ב את הציורי ראש לא אני ציירתי... ושני הדמויות בלי השם הם אלישיה (אלאניס מוריסט) ומייק (ג´יימס מרסדן) בגלל שבמקור ביססתי אותם על שני חברים שלי ואלה המפורסמים הכי דומים שמצאתי להם...

The Crusader

New member
וואו!!!

איזה ציורים יפים!!!!!!!! אני לא יודע אם אני אוכל לנסות... מה הז´אנר של הקומיקס? אגב... אני לא יודע אבל תברר אם זה חוקי להשתמש בפנים שלהם.. אחרי הכל הם סלבריטאים וכאלה... קיצר אני לא בטוח אני חושב שככה לקומיקס וכדומה אסור לך אבל אני לא עורך דין או משהו אז לפני שתמשיך עם זה תברר הצעה שלי

*GormE*

New member
אני כל כך לא אוהבת את השחקנים האלו.

אם כבר, חבל שלא לקחת שחקנים אמיתיים כמודלים! יש גם שחקנים איכותיים שנראים טוב. אבל הם לא נמצאים בשולחן לחמישה או באלי מקביל (חוץ מרוברט דאוני ג´וניור!!

YONI567

New member
תשובות ופירוט

הרעיון הוא לא להעתיק בדיוק את הפנים ככה שאני מניח שזה חוקי אלא פשוט כשדימיינתי את זה אלא השחקנים שנראו לי הכי מתאימים מבחינת מראה... ככה שזה בעצם צריך להיראות דומה להם ועם הזמן זה יקבל נוכפח של דמויות שונות לגמרי ויהיה קשה להצביע על דמות ולהגיד וואלה זו קליסטה פלוקהרט... לגבי העלילה... לא ממש רציתי לפרסם אותה אבל אם כבר- מדובר בזוג שותפים בני 18 וחצי- מייק ואלישיה, היא באנשי (סוג של שדה אירית אם תרצו אפרט גם על זה) והוא בן של שדה ומלאך (שדה פסיכופטית ומלאך שכבר מת... איך מלאך מת? תאמינו לי מצאתי דרך) בכל מקרה אלישיה נעלמת לכמה זמן ואז מייק פוגש במקרה את אחותה, אלנה, שהיא מכשפה ובתפקיד יותר רשמי אז עורכת דין (שבפרק השישי מפוטרת) יש לה את הכוח לשלוט בזמן (היא מעבירה אותו אחורה, ועוצרת אותו... לחיים של השלושה נכנסים שני שוטרים, דיוויס וסידני... ושוטר לשעבר ג´סי שהופך להיות החבר של אלישיה ולבסוף מלאך המוות בכבודו ובעצמו מופיע (מה שיוצר מעיין משולש אהבים בהתהוות בין מייק אלנה ומלאך המוות) הוא אגב קורא לעצמו קורט (כן על שם הזמן שמת, סתם חשבתי שזה יהיה חביב... אנערף) והוא מצטרף אחרי שאלנה משתמשת בכוחות שלה להציל את אחותה שמתה, ומסביר לה שלכוח שלה בגלל שהוא רב עוצמה (תארו לכם כמה דברים היא יכלה למנוע) והיא בעצם כמו ג´יני- אסור לה להחיות את המתים... בכל מקרה לדעתי ולדעת האנשים שקראו את התסריטים אז העלילה ממש טובה ומתפתחת יפה... בין המדע בידיוני לקומיקס ממוצע... הסיבה שאני לא מצייר את הדמויות מהדימיון שלי היא שהם פשוט לא יוצאים איך שאני מדמיין אותם וזה סתם מאכזב אותי, אז מיכוון שעוד לא התחלתי לצייר ממש עלילות וכאלה אלא רק לכתוב אותם לקחתי את הפרצופים כדי שאני אדע את הכיוון. מקווה שתוכלו לתרום... (אם בציור ואם בהערות והארות)

*GormE*

New member
אני רואה שאתה הולך על ריאליזם.

הצעה- "טוד" בגרמנית זה מוות, אם אתה רוצה לשנות את השם של קורט.

YONI567

New member
האתר ממנו לקוחים הפרצופים

אני לא הסתדרתי עם הוספת לינק אז פשוט תעתיקו, תדביקו ותקליקו...... כמה תמונות מהאתר (התמונות באות בשלושה שלבים (שחור לבן- צבעוני בלי רקע- צבעוני עם רקע) כמה תמונות להמחשה www.celebritywonder.com משמאל לימין- (למי שלא מזהה למה הצבעוני נראה כמו תמונות!!!) - כריסטינה אגילרה, אאליה, לוסי לו, קורטני תורן סמית, יו ג´קמן, קייטי הולמס, אלאניס מוריסט,שאנן דוהרטי, אליסה מילאנו, נב קמבל, אנה פאקווין, שאנן דוהרטי (שוב), אלישיה וויט, ג´יימס מרסדן, כריסטינה (שוב) וקליסטה פלוקהרט

The Crusader

New member
לדעתי...

תשנה את השם של מלאך המוות למשהו יותר תנכי... כמו יזקעל... או משהו בסגנון(אגב יזקעל היה בסדרה פעם למי שזוכר brimstone אני לא בטוח אם זה היה ה"גיבור" או השטן אבל מילא הבנת את הכיוון) וסבבה אני אנסה לעשות לך דמויות... נשמע מאוד מעניין אגב... אם תוציא את זה לאור (והאומנות תהיה ברמה גבוהה) אני אשמח לקרוא את זה

YONI567

New member
תודה :)

תודה לכל החיובים (וגם לשליליים כי זה אומר שהם לפחות קראו)... בנוגע לריאליזם אז כן זה מאוד חשבו לי גם במראה וגם בעלילה כביכול עד כמה שיהיה אפשר... שכחתי את האמא של מייק (לא בדיוק אבל בערך- בים בם בום...), קוראים לה- נומיד להמורפ (תקראו הפוך ותבינו) בכל מקרה בנוגע לשמות- בתסריט הרביעי או החמישי יש קטע שכול החבורה (פרט לג´סי שמצטרף רק בחמישי) נמצאת בדירה של מייק ואלישיה. סידני ודיוויס תוהים למה "מלאך המוות" מסתובב שם, הם בכלל לא יודעים שהוא מלאך המוות (משהו שבהתחלה רק אלנה יודעת) אז כשהם שואלים לשמו יוצא לו קורט, ואז הוא מגמגם ונפלט לו קוביין וזה כזה חביב, לא יודע...! בכל מקרה הרעיון מאוד נחמד אבל לכל כך הרבה דמויות קומיקס קוראים טוד... אם אי פעם יצא מזה משהו כל שם של דמות יישקל... ובנוגע לנושא התנכי, אני בכלל לא בטוח איפה העלילה ממוקמת, אני כל הזמן נזהר שלא לציין מקומות מסוימים וגם לפי השמות והלוק אפשר להבין שאני הולך על אמריקאי...

Lotus floweR

New member
אני היחידה שהעלילה הזאת מזכירה לה

את מכושפות? טמפוס: שד שיכול להזיז את הזמן. הוא הזיז את הזמן אחורה כדי "להציל את פייפר" אבל בעצם כדי שלא יגלו את עולם השדים. פייפר ניצלה ופרו מתה.. מלאך המוות: בלת´זור כמובן. פיבי התאהבה בו וכל זה...והם לא יודעים שקול הוא בלת´זור וזה. יש את השוטר הישן אנדי שנהרג ע"י איזה שד, ויש את השוטר החדש שאני לא זוכרת את שמו. אבל אהבתי את הקטע עם קורט קוביין...^_^ למרות שהוא היה ג´אנקי מכור עם טעם רע בתסרוקות ועננת עשן תמידית מסביבו. ולא אני לא מאשימה אותך בגניבת העלילה של מכושפות. זה פשוט הזכיר לי.

apathic

New member
אני בעד קורט

ובכלל.. נירוונה... והתסריט שלך מזכיר לי את DOGMA ואת הסדרה CHARMED.

YONI567

New member
אני לא אומר שלא

אני לא אומר שאין קשר למכושפות אחרי הכל התחלתי בגללם... (דוגמא??? מה??? למה??? מי מת??? ) למי שזוכר היה להם פרק על הבאנשי, חבר שלך לי אותו מארה"ב ככה שראיתי איזה שלושה חודשים אומ משהו לפני שזה שודר בארץ ונורא אהבתי את הדמות "באנשי" אז התחלתי לברר עליה דברים וגיליתי שלא מכושפות המציאו אותה אלא שזו בעצם אגדה אירית וקראתי המון המון עליה ואז הכל התחיל, בנוגע לקטע עם הזמן זה בגלל שלא הצלחתי לחשוב על כוח אחר לתת ורציתי שהיא תהיה מכשפה אז נתתי לה את אחד הכוחות היותר מוכרים שדוחפים לנו בכל מקום.......... חוץ מזה בניגוד למכושפות, זה אפילו לא בשלבי הפקה או משהו ככה שאני מניח שזה לעולם לא ייאלץ לעמוד נגד מכושפות (LOL)...

apathic

New member
בהחלט עצוב..

תשמע, בן-אדם, אם אין לך רקע של DND חבל לך על הזמן. ברצינות. אם אתה באמת מתכוון לעשות את הקומיקס הזה קודם כל כדאי שתדע משהו, אתה לא חושב?

ogmios

New member
אולי אני מפספס משהו

אבל מה הקשר לD&D או למשחקי תפקידים בכלל? אדיוס, אוגמיוס מפספס נקודות

apathic

New member
אין לו שום רקע על כל מה שקשור

למפלצות, קסמים ובכלל פנטזיה מהסוג הזה. די-אנד-די זאת רק דוגמא אחת למשהו שבהחלט היה עוזר לו.

YONI567

New member
ךא ממש הבנתי אבל...

אם אתה מתכוון שלדמויות צריך להיות עבר אז יש..... ומפלצות וכולי לא חסר... אני עובד על זה כבר חצי שנה ככה שלכל דמות שם יש רקע ועבר והיסטוריה וידה ידה ידה רק שזה לא בה בבום, הכל מתגלה בהדרגה, כל אחד מקבל כוחות (אם בכלל) בהדרגה וגם כמות המפלצות מגיעה בהדרגה... נכון לעכשיו יש רק רע(ה) אחד (אמא של מייק) ועוד רעים יצטרפו וחוץ מזה הסברתי כבר שאני כותב את זה בצורה שהיא חצי קומיקס והחצי השני הוא מעיין משהו שבנוי יותר לTV אבל מכיוון שאני לא חי באשליות וזה לא ממש עומד להגיע לTV אז החלטתי להתפשר ולנסות לעשות מזה קומיקס, הבעיה היא שזה לא יוצא לטעמי ולכן פניתי לעשרתם של המאיירים בפורום...

The Crusader

New member
לדעתי א&#

אם הוא צריך רקע של משהו זה מיתולוגיה... מכיוון שכל הדברים שהוא מדבר עליהם הם יותר מיתולוגיה מאשר די אנ די... (שגם בנוי ברובו על מיתולוגיה)

ogmios

New member
אם כבר, אז רקע במיתולוגיה

D&D הוא כולה משחק תפקידים (לא מוצלח במיוחד), שבין השאר הצליח לעשות בלגן לא קטן במיתולוגיה. אם כבר, מה שהוא צריך זה באמת ידע במיתולוגיה ובפולקלור של המוטיבים עליהם הוא מתבסס. אדיוס, אוגמיוס

YONI567

New member
הצלחתי!!!

לצייר את אלנה....... אני אסרוק בהקדם, אצל חבר או משהו (לי אין) ויציג לפניכם כדי שתוכלו...(לקטול לשבח להעיר להאיר..... מה שבא לכם, העיקר שהצלחתי מה שאומר שאני בדרך הנכונה........)

ailag

New member
למה צריך רקע?

צריך רקע אם אתה עובד על עולם קיים. אבל אם אתה רוצה לקחת עולם ולשנות אותו, או לספר סיפור לפי עולם שקראת עליו קצת .. חבל להצמד לחוקים של אותו עולם. זה מגביל את היצירתיות. לא שיש משהו רע בהצמדות לעולם - אבל כמה כבר אפשר לחיות באותו עולם? (הרי זו הסיבה שאנחנו כותבים וקוראים סיפורים, לא?)

למעלה