צריך עזרה באיור!!! דחוף!!! HELP

YONI567

New member
תודה! בדיוק למה לא לקחתי עולם אלא

סתם דחפתי את הדמויות לתוך עיר.... בלי להחלטי מהי ומיהי ואני עובד על זה, זה בהתפתחות של חצי שנה כולה. יש לי דמות (כריסטינה) שאני עובד עליה ארבע שנים!!!!!!! ארבע שנים!!!! זה המון והיא כבר מפותחת יתר על המידה

ailag

New member
is that a pun?

אם שופטים לפי התמונה של פיצול האישיות שלה ..

The Crusader

New member
טוב..

קודם כל... גם אם רוצים לשנות וליצור משהו חדש מהקיים חייבים לדעת את הbasics ואת החוקים ושאר הדברים הנוכחים... ורק לאחר שמתמצאים ויודעים את כל הדברים ובודקים ומארגנים את כל מה שצריך על מה שקיים...(מה שנקרא באנגלית... בערך cross the t´s and dot the i´s) רק אז יש לך את כל הידע הנדרש על מנת שתוכל ליצור משהו חדש בצורה באמת אמינה ויפה... (למרות שלפעמים באמת אפשר להיות בעלי מזל ויצא משהו טוב בכל זאת...) בכל אופן רק רציתי לומר שצריך לדעת את הדברים האלו... נ.ב ארבע שנים זה כלום... אני יצרתי את הדמות שלי בכיתה ז´ בערך.. אני י"ב do the math... אי אפשר אף פעם לסיים לעבוד על דמות רצינית כי כל הזמן תקבל רעיונות ותשנה ותוסיף וכך הלאה ככה שדמות אמיתית זה דבר בהתפתחות מתמדת... somthing to think about kids ^_~

YONI567

New member
כריסטינה...... ארבע שנים זה יחסית

הרבה בשבילי.... זאת אומרת כריסטינה הצטרפה לקבוצה קיימת עליה אני עובד מאז שני ילד קטן, בהתחלה זה היה סתם לשחק עם כל מיני בובות פאואר ריינג´ס ואז התחלתי לצייר ובלה בלה בלה... בכל מקרה אני עובד על הקבוצה כבר בסביבות ה-8 שנים... וכריסטינה הצטרפה כגיבוי... (הקבוצה הייתה מורכבת בעיקר מבנים והרגשתי שוביניסט, משהו שפשוט לא באופי שלי) בכל מקרה בארבע שנים האלה, היא התחילה בגיל 8 (נחטפה ע"י הרעים, עברה שינוי גנטי והצטרפה לחברה הטובים בגיל 16... פצצת מין בעקרון ואחת כזאת שלא בטוחה אם להיות רעה או טובה) בניגוד להרבה גיבורות קומיקס, לפחות אלא שאני אוהב וקורא אודותם, היא התאהבה, התחתנה, התגרשה, נכנסה להיריון מהגרוש שלה, פיתחה שלושה פיצולי אישיות (שמסתבר שהמנהיג של הרעים הכניס לה לגוף...) ילדה, נחטף לךה התינוק, חלתה בלוקימיה ועכשיו היא מתה... בעוד חודש אני חוזר לעבוד עליה, פשוט מה לעשות הייתי צריך קצת חופש.....

Lotus floweR

New member
אני כ"כ לא מסכימה לגבי הDND

אני חושבת שעצם זה שהוא מנסה להמציא את החוקים של העולם שלו זה נפלא. אני משנ כל הזמן מידע שברור לי כדי שיתאים לעלילה. אני כותבת כרגע בין 5 ך6 פיקים בבת אחת וזה קשה...ואני לא אוהבת ללכת ע"פ החוקים אז אני משפרת ומפלפלת את הדמויות ואת הקסם ואת הפנטזיה. דמט בפיק אחד המצאתי את כל מה שכתבתי. (אני מקווה...אין לדעת איפה תמצא עוד עם שנקרא ניליאנים) ומפלצות חברים שלי...אפשר גם למצוא בספרי מיתולוגיה.

למעלה