צריך עזרה באקרובטיקה:

DaR 6

New member
צריך עזרה באקרובטיקה:

אני מנסה כבר הרבה זמן לעשות פליק פלאק וזה לא הולך, מישהו יודע??

SNTQ

New member
הנה..

מספר טיפים מאת בי בויז לתרגיל הפליק-פלאק http://www.breakdance.co.il/moves.php?move_id=67

DaR 6

New member
אני מכיר את האתר אבל אין לי מישהו שיענה לי שם

על שאלות...

OldSkooler

New member
קצת קשה להסביר

אני הייתי עושה את זה רק על מזרונים/דשא ובעזרתו של מישהו שיודע ויכול להחזיק אותך... אם אתה לא בשלב מתקדם (כבר יכול לקפוץ לבד), לא הייתי מסתמך בכל מקרה על הוראות מהאינטרנט ועושה את זה רק עם מישהו שגם יידע להחזיק אותך וגם להסביר לך...

פליק פלאק

אני מניח שאתה מתכוון לפליק פלאק אחורה, כי קדימה זה לא ממש בעיה. מה השאלות שלך? איפה אתה נתקע?

DaR 6

New member
שאני קופץ אחורה אני לא מצליח להעיף את הרגליים

מעליי, אה ואני פוחד גם חחחח

כן זה מפחיד...

תשמע, אני וחבר שלי התאמנו על וואלדז רגיל. שזה כאילו גלגלון אחורה, הצידה, מישיבה שפופה.... רק שבטעות דחפתי חזק מידי עם הרגליים וממש התעופפתי. ואז חבר שלי אמר לי שזה עוד שניה פליק פלאק, וככה התאמנו, בהתחלה יד-יד, ואז שתי הידיים ביחד. אם אתה עושה וואלדז כמו שצריך, אין מה לפחד מפליק פלאק. כמה טיפים, שיכולים לעזור (לי הם עוזרים): 1. כל הזמן להסתכל על הידיים - לחפש את הרצפה. 2. רצוי על דשא, או משטח רך ככל האפשר. 3. להיות מוכן נפשית לחטוף מכות. 4. כדאי שיהיה חבר באיזור לתמוך בך. 5. תתחיל בישיבה שפופה, לאט לאט תעבור לעמידה, לא במכה אחת.

sharik12

New member
תודה גם ממני:)

אחרי המכה הראשונה הפחד יעבור לבד, ואז הכל ילך... יהיה טוב...

DaR 6

New member
חח אתה אומר? כי אני פשוט בזמן הקפיצה נרתע ב

בטירוף ופשוט מתרסק, ועכשיו זה מפחיד, להתרסק ככה שוב....

OldSkooler

New member
אחשלי...

תיזהר מזה.. שלא תסיים בבית חולים... תקפוץ בהתחלה כשמחזיקים אותך... נכון שיש פחד מטורף (אני כבר עשיתי כמה ופתאום חזר לי הפחד אחרי שהתרסקתי על מזרון) אבל זה בצדק... אתה לא רוצה לנחות על הראש...

למעלה