צריך עזרה בבחירת חברת תעופה.

ramimz

New member
צריך עזרה בבחירת חברת תעופה.

חברים, בעוד חודש וחצי אני אטוס למיאמי שבארה"ב. ויש לי את האופציה לבחור בבריטיש דרך לונדון, או בסוויס דרך ציריך. האם למישהו יש ניסיון עם אחת החברות הללו ? תודה מראש.

ram_z

New member
כ"ך קריטי?

טוס לציריךעם סוויס מציריך ללונדון עם סוויס ומלונדון עם בריטיש. בדרך חזרה תעשה הפוך!

HELLAS

New member
מנסיוני גם British וגם Swiss

מעולות ! לך על הזולה מבניהן ושתהיה טיסה נעימה !

747 400

New member
טתוס באל על הכי טוב!!!!!!!!!!!!!!!!

בטיסה ישריה עם חנית בינים בניוארק ואז הוא ממשיך למיאמי

ארזS

New member
תגיד...

למה לא באל-על ? טוב, אני יודע את התשובה. זה בטח יותר יקר...

ramimz

New member
יקר, עד יקר מאוד. ורוב הסיכויים....

שאם אני אטוס באל-על, אז יארגנו לי את רוב הטיסה בקוקפיט. אבל לצערי המחיר....... בשמיים.

dogo argentino

New member
אומרים שעם AEROSVIT האוקריאינית

ממש זול 599 דולר הלוך וחזור למיאמי

dogo argentino

New member
זה יותר זול ואתה טס ב767-200ER

וזה טוב מאוד ונוח מחיר ל ביזנס עולה 999 דולר

falash

New member
למה כן אל-על?

טסתי באלעל לארה"ב ולשוויץ (בשניהם מחוסר זו היתה האופציה היחידה בעבודה...)אז ככה מחיר בשמיים (מהפעמים שפסלתי אותם בטיסות חופש), שרות על הפנים, האוכל נגמר אחרי 10 השורות הראשונות, כשביקשתי מהדיילת (כל הדיילות נראו עצבניות ולחוצות פחד) כוס מים היא שלחה אותי למטבח להביא... עגלת הדיוטי פרי העמוסה שלהם לא מפסיקה לטייל במעברים ולחסום אותם... בקיצור למה כן אלעל רק בגלל המסך האישי ב-777, 744, למי שזה קריטי בשבילו.

Matan103

New member
האוכל נגמר אחרי 10 השורות הראשונות?

זה הבלוף הכי גדול שנאמר בפורום הזה אי פעם. למישהו נשמע הגיוני? האוכל נגמר? ואם זה ככה, איך זה שלא שמענו על זה אף פעם? תאמין לי שלא היו עוברים על זה בשקט במדינה הזאת. יש מספיק תוכניות תחקיר בטלויזיה וברדיו. אני טסתי באלעל לארה"ב וחזרה, ולא היה מחסור בשום מצב. אפילו יכלתי לבקש עוד מנה אם הייתי ממש רעב. אז תעשה לי טובה, אל תבהיל פה סתם אנשים. וסליחה, אני לא מתפרץ על אנשים ככה בדרך כלל, פשוט כאב לי לקרוא את מה שרשמת. חבל.

falash

New member
תרגיע

התכוונתי שמציעים 2 סוגי מנות וסוג אחד נגמר אחרי 10 שורות ויכלת לבחור או עוף או עוף... אני לא נבהלתי מזה זה רק נראה לי תת רמה בשרות לכרטיס של 1200$ לארה"ב... באייר קנדה, בלופטהנזה ... אתה יודע מה ... בשום חברת תעופה אירופאית/אמריקאית זה לא היה קורה. אם האמת אין מה להתווכח כי היא האמת.

אני טס מחר לארה"ב

לניו יורק, משם ללאס וגאס, משם לסן פרנסיסקו ומשם חזרה לארץ דרך ניו יורק. כל הטיסות למעט הטיסה בין וגאס לסן פרקנסיסקו הן עם קונטיננטל. אני לרוב טס איתם.

jasmine38

New member
רק לא בריטיש

הסנובים הללו מכנים עצמם "the civilaized airline" לא בטוח שאייתתי נכון. לא קיבלתי מהם שרות הגון, הם שיקרו לי בנימוס אופייני. לא טס עימם יותר (אם יש לי ברירה כמובן). עם השוויצרים היה לי נסיון מעולה. יש להם רק בעיה מנטלית של גמישות (בעיה בהטיית כללים נוקשים לטובת צרכיים יחודיים של נוסעים, הם פשוט מרובעים למרות שרוב השעונים שלהם עגולים
).

oren*

New member
דיעה הפוכה לגבי בריטיש.

טיסה מישראל לניו-יורק וחזרה, עם עצירה לשעה בהית'רו - צוות אדיב על הקרקע ובאוויר (בארץ ובניו-יורק), הקפידו על לוחות זמנים, כיסאות נוחים (איך באלעל לא חשבו על תוספת כריות הצוואר בכיסא?) והמחיר הטוב ביותר באותה תקופה (ספטמבר שנה שעברה). מהמשפט האחרון בהודעה שלך הבהרת מה את מגדירה כ"סנוביות" - בדיוק ההבדל האיכותי בין החברות הללו וחברות ישראליות. הטיית כלל נוקשה לטובת צורך יחודי של נוסע, באה על חשבון נוסע אחר - נראה אותך טסה ללא כרית/שמיכה משום שלמישהו היה צורך לרפד את הישבן או צריכה לאחסן את התיק בקצה המטוס כיוון שמישהו העלה תיק גדול ותפס מקום בתא אחסון המיועד לשלושה נוסעים.

HELLAS

New member
אורן - מסכים איתך במליון אחוז

גם בטיסות קצרות יותר - ההשוואה בין BA לחברות אחרות ולא רק אלעל... מראה שהבריטים יכולים להיות קצת קרים אבל השירות מעולה - המטוסים (כן כן גם ה767 הישן) נוחים, הכל דופק כשורה (כמעט תמיד) ובכלל, חברה מעולה. וכל זה עוד במחלקת תיירים - שלא לדבר על מחלקת עסקים וראשונה שהן בכלל חוייה שלא מן העולם הזה. כמו שנאמר..... The world's favourite airline...

jasmine38

New member
ברישיט, לא ולא ולא

במקרה שלי (לפני שנים אחדות) עוד היה מותר לעשן באזור מוגדר. ביקשתי מבעוד מועד להסדיר מקום (אפילו במושב שאינו נחשב למבוקש) ואמרו לי תגיע שעתיים לפני ולא תהיה בעיה. כשהגעתי לדלפק, ביקשתי לשבת לפחות מספר שורות הרחק מאיזור העישון, וסידרו לי מקום בשורה האחרונה של ה"לא מעשנים". זה היה רק ע"ח הנוסעים שקיבלו מושבים טובים יותר באיזור ה"לא מעשנים" וכל שעה יצאו למזדרון, נעמדו מאחורי גבי (כמו המתפללים באל-על) והחלו להעלות קטורת. במטוס התלוננתי כי איו הפרדה אמיתית בין האיזורים, וביקשתי שיחליפו אותי עם נוסע מעשן שיושב ב"לא מעשנים" ובא לעשן מאחורי גבי, והשירות המופלא שלהם ידע לחייך אלי כמו תקליט שבור עם חיוך פלסטי מטומטם. נ.ב טעות לעולם חוזרת. אנו נאחזים תמיד בפרטים חלקיים ומסיקים מסקנות נמהרות! לדוגמא: למה פניתי אלי בלשון נקבה ?
אז יותר מ-10 שנים, אני לא לקוח שלהם, כי גם לא ידעו לפצות אותי לאחר מכן. וכל מה שיש לי האזרח הקטן לעשות, הוא לספר בכל מרום, מה אני חושב עליהם!!!!!

oren*

New member
גם אני עוד הספקתי לטוס באלעל כשהיה

מותר לעשן וגם אנחנו סבלנו מעשן שאפף את המטוס למרות שאבא שלי היה לקוח זהב - באמת ציפית שבתוך מטוס תהיה הפרדה הרמטית של עשן שמתפזר באוויר? אתה סוחב את המקרה הזה עשר שנים קדימה, כשמאז החברות עברו מיתוג מחדש, התחלפה הנהלה, צוותים, מטוסים, חוקים, נהלים וכמעט דבר לא נשאר כשהיה - היחיד שמפסיד מהפרינציפ הזה הוא אתה (באיכות, בשירות, במחיר), הרי גם אלעל לא מזכירה כיום במאום את חברת משלוחי הבקר שהיא הייתה לפני עשר שנים. לגבי הפניה בלשון נקבה - הנחתי שהשם יסמין הוא של בחורה, הזכיר לי את הנסיכה מאלאדין.

למעלה