צריך עזרה בבחירת מלון:

oliday

New member
צריך עזרה בבחירת מלון:

אני וחברה שלי שוקלים לטוס לאיי נאפה בין התאריכים 12.8-16.8 אני רוצה מלון שקרוב לסקאוור וקרוב לניסי ביץ' נתנו לנו לבחור כמה מלונות מה הטוב ביניהם : napa mermaid SANCTA NAPA CHRISTOFINIA CORFU HOTEL TASIA MARES אני אישית יד חושב בכיוון של ה-napa mermaid הוא נראה מלון סבבה כזה אבל מישהו יודע עוד פרטים עליו ? לאן הוא קרוב ? תודה :)

noy uzrad

New member
לא מכר אף אחד מהמלונות

דבר 1 בטוח: הניסי ביץ' והסקוור רחוקים זה מזה ככה שאין מלון שקרוב לשניהם. העדיפות העליונה שלך צריכה להיות מלון שקרוב לסקוור שתוכל לחזור בקלות למלון אחרי לילה של שתיה

sm18

New member
מלון

לא ניתן למצוא מקום שקרוב לסקוור וקרוב גם לניסי- כי הם פשוט רחוקים אחד השני. מה שכן אפשר, זה מלון שקרוב לסקוור וגם לים, אבל לא ניסי, חופים אחרים, שזה גם מצוין (ונגיד ליום בניסי קחו מונית). אני הייתי במלון CORFU ונהנינו מאוד מהמיקום שלו (כמה דק' מהסקוור, כמה דק' מחוף ים שיש בו ספורט ימי וכאלה), הצוות שם היה אדיב והחדרים טובים, ומתוך בערך 60 חדרים שיש במלון, רק 4 היו של ישראלים, שזה גם שיקול.... בקיצור נהנתי ממנו.

sm18

New member
הרוב-

הרוב בכלל לא הראו את פרצופם.... קטע מוזר. בכל מקרה, מאלה שכן ראינו, אז הרוב היו בריטיות, בבריכה.

ilana98

New member
הרוב היו....

זה תלוי לאן את הולכת.. אם את הולכת למועדון שנקרא הבלו מון אז תארי שם המון שוודים אם תלכי למועדון של בריטים אז הרבה בריטים.. אני ראיתי מעט מעוד צרפתים והרבה ישראלים

למעלה