צריך עזרה בבחירת נגן בבקשה.

צריך עזרה בבחירת נגן בבקשה.

שלום לכולם. אני מעוניין לקנות נגן MP3 ,וצריך את עזרתכם בבחירתו. התכונות שחשובות לי שיהיו בו הם: 1.רדיו חובה ולא באוזניות,אלא בתוך הנגן. 2.הקלטה חיצונית טובה להקלטת הרצאות.(הקלטה מהרדיו לא רלוונטית) 3.תומך בעברית,לפחות חלקית.מבדיקת שוק שעשיתי הנגנים היחידים שעושים את זה היום הם הIPOD פיראטית,מה שמוריד את האחריות,ולכן די פסלתי אותו,IRIVER,שבזמן הקרוב ממה שהבנתי מהיבואןיתמוך בעברית מלאה,כרגע רק פונטים הפוכים,וIBEAD שתומך באופן מלא אבל לא הצלחתי לקבל מידע על איכות הסאונד שלו. אם יש נגן אחר שתומך עברית,או יתמוך בקרוב,אשמח לשמוע עליו. 4.איכות סאונד טובה,כי רוב הזמן אני שומע מוזיקה אלקטרונית(טראנס) אז אין פשרות על איכות. אני פריק של מוזיקה,ולכן אין לי בעיה להשקיע בנגן טוב,למרות שהתקציב עומד על עד 1500 ש"ח.כל חוות דעת או המלצות יתקבלו בברכה.

weird dust

New member
טוב מה שניראה לי שיתאים

H10 של אי ריבר 5 ג'יגה תומך בעברית הפוכה. הוא בעל דיסק קשיח ו5 ג'יגה בדגם שקישרתי אליו. הוא עולה טיפה יותר מ-1500 שקל אבל הוא שווה את זה. איכות קול מצויינת עם אות לעומת רעש של 90db. הנגן בעל מסך צבעוני והוא מצויין. יש כמה אנשים בפורום עם המכשיר ואולי הם יוכלים להוסיף על המלצתי. אם יש עד שאלות נשמח לענות.

איפה עדיף לקנות אותו?

בארץ,או באירופה? יש לי דוד שנוסע לגרמניה בקרוב,שזה בעצם ארץ מוצאו של הIRIVER,אז אולי עדיף שהוא יקנה לי שם? זה בטוח יותר זול,אבל מה לגבי אחריות יצרן,עדכוני חומרה וכו'.

weird dust

New member
היורו לא כל כך זול היום

אבל תיתן לו את המחיר ואם זה עד ככה או ככה שיקנה אם לא, שידבר איתך ואתה תיקנה. מאוד הגיוני ששם זול יותר אבל לא בהרבה. אחריות אמורה להיות בין לאומית בארקדיה עם הצגת הוכחת קנייה ותעודת אחריות. תוכנה זה מהאינטרנט.

bitonano

New member
לי יש אותו ממליץ מאוד!

נגן באיכות גבוהה מאוד, לא נתקלתי בבעיות איתו. נהנה מכל רגע איתו!

אם אין פשרות על איכות

אז לך על IRIVER... לי יש IRIVER IFP799 שעונה לכל הדרישות שלך, השאלה כמה זכרון אתה רוצה...

weird dust

New member
יש לו בעיה שהוא לא תומך ב-IDTAGS

זה פאק רציני, הטאגים הם אלו שמסדרים אצלכם במחשב את השירים. זה יכול להיות טוב למי שלא מסודר או מטרד כי אין סדר הגיוני. למשל חיפוש לפי זמר, שם שיר וכ'ו כמו שיש בשאר הנגנים הגדולים.

billc

New member
שמעתי שעובדים על זה

או לפחות מנסים לשכנע את iAudio לתמוך בזה

קודם כל תודה רבה על התשובות.....

שאלה שהתעוררה לי כרגע היא האם הIRIVER תומך בצורת תיקיות? ז"א שאם אני מעביר תיקיה מהמחשב אליו,זה יופיע מסודר לפי תיקיות או לפי אמן,שם שיר,וכדומה?

תודה רבה לכולם.H10 הוא הנבחר.

כאשר אני אקנה והוא יגיע אלי,אשמח לשתף אותכם ברשמים שלי ממנו,וגם לקבל טיפים לגבי השימוש בו. שוב,תודה לכולם על העזרה.

למעלה