צריך עזרה בבחירת נגן MP3!

ElkaRib

New member
צריך עזרה בבחירת נגן MP3!

שלום לכולם! היות ואני לא מבין גדול בנגיני הMP3 אשמח אם תוכלו לעזור לי לבחור נגן! אוקיי, אז אני רוצה נגן בנפח זיכרון של בין 4 ל6 GB וחשוב לי שהנגן שלי יהיה כזה: *שיספק איכות צליל מצויינת. *שתהיה אפשורת לווליום גבוהה יחסית ושהווליום לא יפגע באיכות השמע. *שהנגן יהיה חזק פיסית- שלא ישבר או יסדק כתוצאה מפגיעות חיצוניות. *שיהיה לנגן צג נוח ומואר ושיהיה נוח לדפדף בנגן בין שירים ותיקיות. *שסוללת הנגן תחזיר הרבה זמן בכל טעינה. *שהנגן יהיה קטן מיימדים, קומפקתי וקל משקל. גם חשוב, אבל פחות: *שהנגן יעבוד טוב בזעזועים. *שיהיה נוח להעביר קבצי מוזיקה לנגן מהמחשב. חשוב לציין שאני לא צריך טייפ מנהלים, רדיו וכו'... אני רק רוצה נגן כדי לשמוע מוזיקה בלבד! (כמובן שפונקציות נוספות לא יכולות להפריע לי, אבל הן לא מבוקשות מבחינתי ..) איזה נגן ניראה לכם הכי יתאים לי? ולמה? תודה רבה מראש על העזרה!

matke

New member
לדעתי האיפוד מיני יתאים לך

הוא לא ישבר ממכה (אלה עם כן במסך
) יש לו איכות צליל טובה הווליום מאוד גבוהה יש לו צג נח קל לדפדף בו ומאוד פשוט להעביר אליו שירים

נדב8

New member
דווקא איכות הצליל של האייפוד מיני

נחשבת לנחותה יותר מבין נגני המיקרו דרייב כיום...

sok777

New member
לך על ZEN MICRO של קריאטיב

נגן מצוין. ואפשרות של המון צבעים. חסין, שמיעה מצויינת, קל לדפדף אבל אין TOUCH ולוקח להעביר שיר מהר מאוד.

matke

New member
כל המכשיר בנוי מTOUCH.

והTOUCH מאוד רגיש וזה מקשה על דיפדוף בין השירים...

יאיר B

New member
בזן אין טאצ'פד - יש מסך מגע

טאצ'פד יש ב-H10 (או במחשבים ניידים). מה שיש בזן זה מסך מגע (יש תלות בעבודה מול אור - לכן המסך מאיר כל פעם שנוגעים בו). אם תסתכל על החלק הקדמי ל הנגן תראה שיש "חורים" במקום של הכפתורים. החורים הללו הם כדי שהנגן יזהה מגע (יש חושך = יש מגע). יצא קצת מבולגן. מקווה שהבנת

ElkaRib

New member
תודה על העזרה אבל...

אז איזה מבין השניים (איפוד-מיני וזן-מיכרו) ניראה לכם יותר יתאים לי? איזה מהם עמיד יותר פיסית בפני מכות? האם אחד מהם בכלל ישרוד נפילה מגובה של מטר למשל? לאיזה נגן הבטריה מחזיקה יותר זמן, וכמה? (אמנם מפורסם שהבטריה של האייפוד-מיני מחזיקה עד 18 שעות ושל הזן-מיכרו מחזיקה עד 12 שעות, אבל הבנתי שזה לא כל כך אמין..) באיזה מבניהם יותר נוח לדפדף ולהעביר קבצים מהמהמחשב? באיזה מבניהם איכות הצליל יותר טובה ויש אפשורת ליותר ווליום? האם אתם חושבים שאוליי נגן אחר יותר יתאים לי? (למשל:IRIVER H10 5\6GB, או MOVO 1\2 FM, או NOMAD MOVO 4GB) ...? שוב תודה וסליחה על הבלגן!... פשוט אני רוצה להשקיע בנגן הטוב ביותר בשבילי..

sok777

New member
לדעתי הקריאטיב טוב יותר.

לך על זן מיקרו 5 ג'יגה.

amitamit23

New member
הנגן הכי עמיד זה הסוני החדש

דגם הNW-HD5 G-Sensor™ Shock Protection Provides Impact Protection The innovative G-Sensor system automatically and instantly reacts to changes in gravity and velocity by releasing the recording head. This protects the hard disk surface, preventing crashes and loss of data, ultimately improving long term reliability.

למעלה