צריך עזרה בבחירת נגן

• פותח הנושא JPOM
  • פורסם בתאריך

JPOM

New member
צריך עזרה בבחירת נגן

הדרישות הבסיסיות: 8GB ומעלה, זמן סוללה כמה שיותר גבוהה, איכות שמע טובה, סידור תיקיות נוח (האייפוד מגעיל אותי רק בגלל הסידור האוטומטי העיקש שלו. לא בא לי מליון תיקיות של אותו אמן רק כי זה מדיסקים שונים) ואם יש אפשרות הרחבה זה בונוס. לפי מה שראיתי אני מתלבט בין 3 - sansa clip sansa fuze iaudio i7 על מה הייתם ממליצים מבין שלושתם? יש עוד נגנים שמתאימים?

יאיר B

New member
מבין השלושה - האיאודיו 7 הכי מתאים:

לקליפ יש זמן סוללה נמוך יחסית + לא עובד על תיקיות. אין הרחבה. הפיוז - זמן סוללה סביר, יש הרחבה, בעיקרון עובד על תגיות אבל יש גם אפשרות לתיקיות (אם כי הניווט קצת מסורבל לדעתי). ה-7 - זמן סוללה ארוך מאוד, עובד על תיקיות, אין הרחבה. לכולם יש אפשרות להציג שמות שירים בעברית, לסנדיסקים יש גם ממשק מלא בעברית. אפשרות נוספת (אם כי יקרה יותר) היא ה-D2 של איאודיו. זמן סוללה ארוך מאוד, עובד על תיקיות, יש אפשרות הרחבה, מסך מגע. עברית מלאה.

or121210

New member
תגובה

SanDisk Sansa Clip - זמן סוללה קצר מאוד (פחות מ-15 שעות האזנה למוזיקה), מעולה לריצה, קטן וקומפקטי, אין אפשרות להרחבת זיכרון, אין כרגע מיון לפי תיקיות (אולי יהיה, בעדכוני הקושחה הבאים), אין וידיאו או תמונות, איכות שמע טובה, וכנראה שלא תצא גרסת 16GB.
SanDisk Sansa Fuze - זמן סוללה של 20-25 שעות, מעוצב יפה ודק, מתאים לריצה, אפשרות להרחבת זיכרון עד 16 GB נוספים בעזרת כרטיס microSDHC, אפשר לצפות בקליפים ותמונות באופן סביר, אך לא בסרטים באורך מלא ובפרקים של סדרות, יש סידור לפי תיקיות אך הוא אינו נוח כ"כ, איכות שמע טובה, נמכר בנפחים של 2GB, 4GB ו-8GB.
iAudio 7 - קצת שמן פיזית, איכות שמע מעולה - מהטובות בשוק, זמן סוללה של כמעט 60 שעות מוזיקה! סידור תיקיות נוח מאוד, אין אפשרות הרחבת זיכרון. נמכר בנפחים 4GB, 8GB ו-16GB. אם אתה רוה וידיאו, אפשר את ה-cowon D2 , מאותה החברה של ה-iAudio 7. השוואה ביניהם (קצת לא מעדכנת מבחינה טכנית - נפח זיכרון, עניין התיקיות, תמיכה בפורמטים וכו'): [URL]http://anythingbutipod.com/compare/cowon-iaudio-7-vs-cowon-iaudio-d2-vs-sandisk-sansa-clip-vs-sandisk-sansa-fuze[/URL]

JPOM

New member
ראיתי עכשיו את הmeizu m6

איך הוא? ממש קשה לי להחליט על איזה נגן. יש לי תקציב של עד 500 ש"ח והאופציות שיש הן: sansa fuze i7 iriver e100 meizu m6 (ירדתי מהקליפ, נראה לי מצועצע מידי). חשוב לי שיהיה זמן סוללה ארוך, חשוב שהאיכות תהיה גבוהה, שיהיה הצגת שירים בעברית. הרחבה זה בונוס רציני. מה לבחור? כל כך קשה...:)

הוא סביר, לדעתי - לא ברמה של האחרים שכתבת.

מבחינת זמן סוללה ואיכות, לדעתי שוב, הI7 לוקח. אבל, אם חשוב לך הרחבה - אז גם הפיוז טוב. לי יש את הI7 ואת הפיוז ואני מרוצה בסה"כ. לך לחנות, תבקש לראות אותם ותחליט.

למעלה