צריך עזרה בבחירת נגן...

drorgeter

New member
צריך עזרה בבחירת נגן...

אני רוצה לקנות נגן לא כל כך יקר לפחות 4 ג'יגה צריך עזרה איזה חברה יותר טובה: Creative, Iriver, או Apple צריך כמובן שלמכשיר יהיו פחות בעיות... וגם צריך עצות איזה מכשירים לא לקנות בבקשה תביאו לי עצות של איזה מכשירים כדאי לקנות... תודה...

יאיר B

New member
כמה זה "לא כל כך יקר"?

בעיקרון - שלשת החברות שהצעת הן חברות טובות עם שם טוב ומוצרים מצוינים. יש לך דרישות מיוחדות מהנגן? מסך צבע, הצגת תמונות, רדיו, הקלטות, דברים כאלו? איזה מכשירים לא לקנות? אלו שמיוצרים ע"י חברות ג'נריות נטולות שם (למרות שבנפחים כאלו קשה למצוא חברות ג'נריות).

drorgeter

New member
תוספת

בתכלס מה שאני צריך זה נגן נטו אני לא צריך את כל הדבאים שמסביב כמו רדיו או מסך צבעוני... יש לך אולי המלצה מסויימת?

bitonano

New member
1250 ש"ח יש זן ויש H10 שיותר טובים

זה שיש להם תוספות שהוא לא צריך לא מוריד מערכם.

matke

New member
וזה שלהם יש תוספות שלאיפוד אין

לא מוריד מערכו.

TheRealDeal

New member
../images/Emo45.gif

צריך להפסיק עם האנטי-אייפוד הזה כבר.. זה שבשביל תוספת של כמה שקלים אתה מקבל רדיו ונרתיק לא מוריד מהערך של האייפוד, הוא נגן מעולה אבל הוא בא מחברה שמתקמצנת קצת.. אז נרתיקים אין בעיה גם למצוא בכמה דולרים בודדים באיביי. ותאמין לי שגם מי שמוציא על הנגן שלו כ"כ הרבה כסף, לא יפשוט רגל אם הוא יוציא עוד מספר שקלים על נרתיק. צריך להציג את העובדות ומה שכל נגן מציע, ולא להיות רק חד-צדדי ולהציע רק את האייריבר שיש לך.. אתה מרוצה? סבבה לך, תאמין לי שגם בעלי אייפוד מרוצים, וככה גם קריאייטיב, אייאודיו, ריו, אייביד, סוני וכו'...

TheRealDeal

New member
מוריד מערכו.. איך?

תמורה לכסף? בקושי.. וזה בטח לא מוריד מערכו כנגן מוזיקה..

bitonano

New member
תמורה מערכו, בטח שמוריד...

לדעתי היום נורמה של נגן איכותי כולל רדיו והקלטה לפחות.

למעלה