צריך עזרה בבחירת צבעים

DragonFire

New member
צריך עזרה בבחירת צבעים

אני ממש שובר את הראש פה לגבי איך לטקסטר את השריון הזה, בינתיים עבדתי על הshader של השריון, ובדיקת צבעים שונים. עצות, רעיונות, וקישורים למקורות השראה יתקבלו בברכה :)

VooLKan

New member
יפה

עבודה יפה, הכי אהבתי את מספר שלוש אבל אני לא אוהב את ה-noise שנמצא על כל המודל בלי גיוון אולי תנסה לשחק עם ה tilling של ה-noise זה יעשה את זה יותר טוב, אם המודל פרוס אולי תחשוב לקחת אותו לפוטושופ ולהוסיף שריטות וגווני צבע וכל מיני תוספות שישלימו את זה, בכל מיקרה עבודה יפה ותמשיך לעדכן.

TheDUKE

New member
אני אישית בעד הרביעי

הכל גם תלוי באופי הדמות שתלבש את השיריון.. ו........בירה.

DragonFire

New member
הדמות היא אביר

הוא אמור להיות די רע ואפל. אם אפשר אני צריך רפרנס לחריטות וכל מיני איתורים שונים כדי לצייר\למדל על השריון. אין על השריון noise, זה קורה בגלל שאני משתמש בblur בהשתקפויות, אם אני ארנדר את הסצינה בסאמפלינג יותר גבוה לא יהיה את זה.

ממש יפה!

מצחיק שאתה אומר שאין על השריון noise - הוא נראה ממש טוב ככה... לא ממש הבנתי את העניין עם ה-blur בהשתקפויות - אתה משתמש בחומר raytrace? לגבי חריטות ואיתורים - אתה יכול להמציא בעצמך סמלים ואיתורים, או לקחת אותם מתרבות קיימת (אין בעיה למצוא בגוגל). אם האביר הוא רע ואפל, גם נראה לי מתאים שריטות ולכלוך - אפילו דם שהתייבש, בעיקר בחריצים. מחכה להמשך בכליון עיניים!

DragonFire

New member
עדכון

מה דעתכם? הכנתי את זה בערך ב 10 דקות, ויש עוד דברים להוסיף כמו דם יבש או בוץ. עדכונים נוספים יאלצו לחכות עד יום שישי, הצבא מפריע :)

3Dead

New member
לא רוצה ללכת נגד הזרם אבל

לדעתי הזהב מוסיף . נסה ללכל על אופציה 4 עם שילוב של זהב יותר חם . (כלומר יותר אדום)

למעלה