צריך עזרה בבחירת IPAQ

azaria

New member
צריך עזרה בבחירת IPAQ

אני מחפש אייפק או משהו דומה עבור אישתי. היא תשתמש כנראה בעיקר בספר טלפונים, יומן (כמה שיותר משוכלל אבל אינטואיטיווי ונוח לשימוש), אאוטלוק, וורד, ואקסל. וכמובן סינכרון מול PC של התוכנות האלה. לא יהיו לה הרבה דרישות מעבר לזה. למשל לא צריך חיבוריות למצלמה, MP3 וכל מיני פירוטכניקה. (למרות שזה לא יזיק, אם זה לא מוסיף הרבה למחיר...) בקיצור - מאחר ולי עצמי יש פאלם - אני לא מבין הרבה באייפק וחבריו. מה אתם ממליצים לי? איזה מכשיר מתאים לה? איזה דגם? על איזה סדר גודל של מחירים מדובר? האם יש להשיג מכשירים "מיושנים" מלפני חצי שנה, שנה? או שבחנויות יש תמיד רק את הלהיטים האחרונים בלבד? (לא צריך להמליץ לי על ביקור בהאנדי - זה כבר מתוכנן, אבל המלצות על מקומות יתקבלו בברכה. המלצות חיוביות וגם שליליות. חשוב לדעת ממי וממה להיזהר. תודה מראש.

navotvolk

New member
ipaq

הכי מומלץ לך זה ה1910 הכי דק וטוב לדברים פשוטים המחיר של האחרים קופץ באיזה 1000 שקל הכי זול זה במכרזים תסתכל ובהנדי שמעתי שעושים שם עכשיו מכירה של מכשירים יד שניה

azaria

New member
יד שניה לא בא בחשבון כמתנת יומולדת

אבל תודה על ההמלצות. ה1910 הוא אחד ויחיד? אין לו אחים שדומים לו עם קצת יותר או קצת פחות ממנו? קפיצה של 1000 שח? קפיצה ממה? מה סדר הגודל של מחיר סביר עבור 1910?

is1

New member
איפה יש POCKET יד שניה

במיוחד ה HP1910 או הDELL AXIM X5

למעלה