צריך עזרה בבסיס... כנסו פאקרס!

omrikiki

New member
צריך עזרה בבסיס... כנסו פאקרס!

אהלן חברה, אני די מתחיל בעסקיי הגראפיטי ורציתי לשאול איך אני יכול ללמוד תבסיס? אני מתכוון לאיך לבנות תאותיות נכון.. שיטות צביעה.. צל.. ניפוח וכו... כל דבר יעזור... תודה =]

wallaek

New member
אני יאמר לך לפחות איך אני התחלתי...

אני התחלתי מעבודה על הנד סטייל, פשוט כתבתי תטאג הרבה פעמים.. עד שהטאג יצא זורם - יענו אותיות שהם יפות אבל גם קשורות אחת לשנייה. אחרי זה אתה מעביר את זה לצורה של פיס - מתחיל לבנות תאותיות מבארים... בשביל להשתפר בביצוע על הקיר כדאי שתעשה קצת בלוקים - כדי ללעשות קווים ישרים, מה עוד... כשאתה מצייר על הקיר אתה מתחיל עם הצבע שבתוך האות ואז מצייר תקו החיצוני... כל השאר זה כבר עניין של אימון...

minyman

New member
ואני ממליץ

לעבוד עם דף ועיפרון על אותיות פשוטות כמו בלוקים וסמפלים... יש לך ים מידע על זה בכל הפורום.. הרבה אנשים מתחילים באים לפה ואנשים כותבים להם.... תגדיל ראש ותפס בהסטוריה של הפורום.. תעלה לפה דברים שלך תקבל פדבקים... תהיה רציני יעזרו לך [אני אישית מצידי] תהיה ליצן יתעלמו ממך [במיוחד אני]... בהצלחה.

omrikiki

New member
תודה רבה לשניכם...

אם תוכלו רק לפרט מזה בארים בלוקים וסמפלים זה יהיה מצוין (חח מצטער על הבורות).. ולגביי לחפש בארכיון של הפורום.. עשיתי את זה אבל לא מצאתי משהו שבאמת עזר לי... TNX

minyman

New member
בפעם ה-12412351343.......

[אני ממליץ למנהלים של הפורום לכתוב מאמר שישמר ולא יעלם עם הזמן..] בארים- הם החלקים שמהם בנויה האות... לדוגמה ה- E בנויה מ-4 בארים... שלוש מאוזנים... אחד אנכי... ה- H משתיים אנכיים ואחד מאוזן... בלוקים- סיגנון כתיבה פשוט ובסיסי.. בוא הבאים ישרים ובין האותיות שווים ביחס ובפרופורציה... סיגנון טוב להתחיל איתו כדי לכבר יד יציבה עם העיפרון ולקבר את הרעיון של הבארים.. סימפל- גם סגנון בסיסי.. פשוט הבארים לא ישרים .. אותיות מקבלות זוויות... סיגנון שבדרך כלל עושים אחרי שמתחילים עם הבלוקים. [זה לא אומר שזה חובה... אבל לדעתי יותר קל להשתלת על הסמפל עם בסיס של בלוקים] אגב זאת לא הדרך היחדיה של אפשאר להתחיל.. אבל לדעתי היא נוח וככה גם אני אתחלתי...

omrikiki

New member
תודה אחי יצאת מלך =]

מעריך את זה מאוד.. ובאמת אני חושב שכדאי לעשות איזה מאמר או משהו שמכיל את כל הבסיס (מה שקיים היום במאמרים לא ממש מועיל)...

למעלה