צריך עזרה בבקשה.

הותיק1

New member
צריך עזרה בבקשה.

שלום. בד"כ אני מצליח להוציא תוים מן נגינות ע"י שמיעה, אבל הניגון הספציפי הזה מאוד בעייתי בשבילי. אשמח אם מישהו יוכל להוציא לי את התווים העיקריים, לא משהו מסובך, העיקר שתהיה לי מסגרת. הוספתי קישור לתוכנה VPIANO באמצעותה אני מוודא את הצליל הנכון. אם תוכלו באמת להקליט את התווים העיקריים, וכמובן, לא צריך שיישמע כמו המקורי, אלא אפילו עם מרווח בין התווים. יש לפתוח את הקובץ שהוספתי עם Winamp. תודה רבה.

הותיק1

New member
שאלה נוספת.

האם יש טבלה המציגה את כל האקורדים בהם מצוי תו מסוים? לדוגמה "מי" נמצא ב-C וב-E וב-Em לפחות. האם יש מקום כזה? תודה.

urmey

New member
שתי שאלות:

1. למה הקובץ נפתח לי בכתב לא מזוהה? 2. מה זו התוכנה ואיך משתמשים בה? אשמח להצליח לשמוע אולי גם אצליח לעזור....

עדו Idjo

New member
פשוט תוריד את הקובץ

תשנה לו את הסיומת לקובץ מוזיקה (mp3?) ותפעיל אותו. Winamp זו תוכנת השמעת מוזיקה שנוח להפעיל איתה את הקובץ כי צריך פשוט לגרור אותו אליה.

urmey

New member
אוף, מצטערת אבל לא מצליחה...

ניסיתי לשנות ולהחליף את הסיומת מ txt ל mp3 וזה נתן "דף לא נמצא.." ניסיתי לגרור את הקישור לתוכנה וגם זה לא היה ניתן... איפה אני טועה??

הותיק1

New member
זו לא בעיה.

פשוט תלחצי על הכפתור הימני של העכבר על הקובץ ותבחרי ב-Open With ותבחרי בווינאפ. לא צריך לשנות את הסיומת.

urmey

New member
אתם מדברים על...

ללחוץ על כפתור ימני על "מצורף קובץ txt? כי אם כן אין open with.... יש open in a new window... איפה אני טועה?

Yoavsagi

New member
דבר ראשון...

תורידי את הקובץ למחשב כמו שהוא-תעשי עכבר ימני save targt as... ושמרי בתיקייה נחמדה... אחר כך לכי במחשב שלך עם עכבר ימני לקובץ ותעשי open with... ותבחרי בwinamp

urmey

New member
כשמסבירים לאט אני מבינה מהר../images/Emo6.gif

ולתווים: ב סולם לה מינור: סי דו רה דיאז מי (A מינור-אקורד) דו לה סול דו דו רה מי (C) דו לה פה דו לה ( F ) רה ,(D) ניצוצות של פורטיס. מקסים. ביצוע יפהפה של שבן. בכל מקרה זו סקיצה בסיסית בלי מקצב. מקווה שעזרתי

Yoavsagi

New member
באמת יפה...

הוא עושה משהו מגניב עם הבאסים... לא מצליח לשים על זה אצבע... נשמע טוב

urmey

New member
בסים: נסיון....

שורה ראשונה מוכפלת... שניה: לה , סי דו 3: דו סול פה פה דו רה רה... הוא משחק באוקטבות מאד. כל פעם שיש שני צלילים זהים הם באוקטבות שונות. בכל מקרה לא רשמתי את המילוי. מה אתם אומרים? ניסיתם? זה נכון?

למעלה