צריך עזרה בבקשה!

yohai14

New member
צריך עזרה בבקשה!

ת'אמת אני לא ממש מכיר על טבעי, ויצא לי לראות רק כמה פרקים פה ושם! אבל פעם ראיתי פרק (מהעונה הראשונה) הוא היה על רוחות כאלה שהם צללים שהורגים אנשים, גם בפרק הייתה אישה בלונדינית שתיקשרה דרך כד כזה עם דם או משהו כזה
חחח.... אז בקיצור, הסמל של השדי צללים האלה (ניראה לי קראו להם 'דייבות') היה כמו הסמל של הלהקה אוונסנס (evanescence) עכשיו אני לא לגמרי בטוח! אבל עם אני זוכר נכון הסמל היה ניראה ככה
הסמל בתמונה זה הסמל של אוונסנס! אז קודם כול תגידו לי עם אני צודק? (מי שיודע
) ודבר שני, בפרק אמרו את השם של הסמל הזה, מישהו יודע? זוכר? יהיה הרבה יותר טוב באנגלית
תודה רבה לכולם מראש!

yohai14

New member
מצאתי את הפרק:

1x16 Shadow יש למישהו את הפרק על המחשב?

אוקיי אז מצאתי שתי תמונות של הסמל..

אחת מהסרטוט של דין ואחת מה שמג ציירה בדם [בהודעה הבאה]... די דומה לסמל ששמת http://supernatural.oscillating.net/scripts/transcripts/supernatural-116.htm.. בנוגע לשם... חיפשתי ומצאתי שקוראים לזה Zoroastrian [כתוב http://supernatural.oscillating.net/scripts/transcripts/supernatural-116.htm.. רק צריך לחפש].. אני לא בטוחה שזה השם של הסמל אבל.. צריך לבדוק בכל אופן..

והתמונה השנייה...

DEAN: It’s, uh—turns out it’s Zoroastrian. Very, very old school, like two thousand years before Christ. It’s a sigil for a Daeva. SAM: What’s a Daeva? DEAN: It translates to “demon of darkness”.

yohai14

New member
תודה רבה! ../images/Emo24.gif

חח.. ידעתי שאני לא מתבלבל וזה אכן כמו הסמל של אוונסנס! תודה רבה!

A m e l y

New member
מחקר מעמיק....

זורואסטריות, המכונה גם זורואסטריאניזם, אמגושיות, מזדאיזם או דת זרתוסטרא, היא דת פרסית עתיקה שנוסדה במאה ה-14 או ה-13 לפנה"ס במרכז אסיה על-ידי זרתוסטרא. קהילות מאמינים של דת זו קיימות היום בעיקר באיראן ובהודו והן מונות כמה מאות אלפי בני-אדם. הרעיון המרכזי בדת הזורואסטרית הוא הבחנה דיכוטומית בין טוב לרע, כשעל האדם לסייע בהשלטת הטוב על הרע. העולם הגשמי נוצר כזירת מלחמה בין הטוב והרע, ובו טוב ורע יכולים להתערבב. הדייבות הן שדים זורואסטריים.לפי הזורואסטריות משמעוט המילה דייבה היא "אל לא נכון" או "אל שיש לדחות". הדייבות הן אלות הכאוס והאי-סדר,לפי גרסאות אחרות הן "הרוע עליי אדמות".ישנן שבע דייבות: Aesma Daeva "טירוף",דייבת החרון והנקמה Aka Manah דייבת היצר (חושניות ותאווה) ndra דייבת הכפירה Nanghaithya האנשה של אי-שביעות רצון Saurva דייבת הדיכוי Tawrich דייבת ההרס Zarich דייבת הזקנה והסמל הזה הוא חותם של דייבה,משתמשים בו כדי לזמן אותן. ברב הפולקלורים הדייבות הן יצורי פרא שחיות רק כדי להרוג ולגרום לסבל והרס.

למעלה