צריך עזרה בדרך לצריכה :)

tikkun

New member
צריך עזרה בדרך לצריכה :)

פירסמתי את שאלותי בפורום רכב אבל לא ממש התיחסו , הם עסוקים שם בתיקוני מנוע אז אנסה את מזלי הפה ואם יש לכם המלצות על עוד פורומים הנוגעים לשאלותי אז אשמח לשמוע ולהחכים (ולהצליח בסוף) תודה אז כך: אני מחפש מזדה 323 לנטיס מדגם F שזה היותר ארוך בלוחות , במנוע חיפוש אני מסמן בדגם" 323" וגם מנסה אח"כ חיפוש על שם דגם "לאנטיס" ואני כמעט ולא רואה ביכלל את הדגם F למכירה, לפעמים רשום בהערות F , אגב אני מחפש משנת 2000 ומעלה. אז חשבתי לשאול אתכם אם אני מחפש נכון, אולי הדגם הזה נקרא אחרת ואני לא יודע? באופציות לחיפוש יש לי: 121 3 323 5 6 626 MPV MX3 MX5 MX6 דמיו לאנטיס פרמסי קסדוס האם להמשיך לחפש תחת 323 או לאנטיס? כי ראיתי על הדגם הזה שרשום גם 323 וגם לאנטיס - האם הדגם הזה נחשב עם 5 דלתות ולא 4? - מישהו מכיר עוד לוחות פעילים ומועילים חוץ מאלו: CARTEL MADAS YAD 2 ולוח העיר.. תודה רבה לכל העוזרים רון

alonpaz

New member
בזמנו..

הדגם הזה כשל בארץ ואחרי שנה הפסיקו להביא אותו לארץ, לכן גם קשה להשיג אותו בגלל הביקוש המועט אז. נדמה לי שבשנת 97-98 הביאו אותו. גם קשה היה למכור כיד שניה. התלהבו ממנו בעיקר בגלל הפנסים מקדימה שנפתחו. נדמה לי שזה 5 דלתות. מקסימום תתקשר לסוכנות מרצדס ויגידו לך באיזו קטגוריה היא.

tikkun

New member
אתה מתבלבל

אני חושב שאתה מתכוון לדגם אחר אני מתכוון לדגם יותר חדש שמזכיר את המזדה 3 סטיישן החדשאבל יותר ישן ממנו אוטו ארוך כמו הלאנטיס הסטנדרטית אבל עם קצת עוד תוספת לרכב מאחורה וקצת יותר צר ממנה, ואולי אפילו קצת יותר נמוך אני מאוד מקווה שאני צודק שאנחנו מדברים על דגמים שונים, כי לא שמחתי לשמוע שכתבת שהוא כשל. הדגם שאני מתכוון אליו ניראה לי שהוא מיוצר מעל שנת 2000 מישהו עוד יודע דבר מה על האוטו? ואיך אשיג אותו? תודה

למעלה