צריך עזרה בהזמנת חכה ורולר

shaytt3

New member
צריך עזרה בהזמנת חכה ורולר

שלום לכולם לאחרונה נגנבה לי החכה בים חכת חוף טובה שהשקעתי עליה עם הרולר כמעט 500 שקל אני רוצה להזמין חכה שתתאים לי גם לדייג חוף וגם לזרזור מישהו יכול להגיד לי איזה אורך חכה אני צריך? איזה גודל רולר? וכמה bb לקנות בדקתי את המחירים בארץ והם הזויים באלי אקספרס זה משתלם וגם שקניתי בארץ את החכה שהתקלקל לי הרולר המוכר לא הביא לי אחריות אזה הגעתי להחלטה שאני יזמין בבקשה לענות בהקדם אני מתגעגע לים

מצב הדייג בים שלנו על הפנים ,לא משתלם להשקיע בציוד חדש .

מציע לך תחת זאת לתכנן חופשה במקומות יותר אטרקטיבבים בחול , להשכיר ציוד במקום ולהנות מהדייג , או לנדוד צפונה לכיוון הכינרת .
על דייג בים הייתי פוסח לשנים הקרובות , וגם מי שגנב לך את הציוד , לא יהנה ממנו , ימח שמו .

domno

New member
עצה ראשונה - אל תקשיב לפפו הדייג

עצה שנייה - אם יש לך בעיית תקציב תנסה לחפש ביד 2 וגם בפורום "שוק פתוח" של האתר ISF. יש שם מציאות ותוכל להשיג ציוד טוב במחיר טוב.
בכל מקרה לא ממליץ לך להזמין את החכות הטלסקופיות שמוכרים ב aliexpress, רובם זבל שתקלל את הרגע שהזמנת משם.

נכון , אתה לא חייב להקשיב ,

אתה יכול לגלות את זה גם לבד , כדרכו של עולם .

שיהיה בהצלחה , העיקר הבריאות .

alonps

New member
מחזק את שתי העצות של domno

הסבירות שתמצא ציוד איכותי באלי קיימת, אבל נמוכה.
חפש fuji guides שלפחות לא יחלידו אחרי יציאה ראשונה.
אם אתה מתכוון לצאת הרבה לים ולא פעם בשנה, מומלץ לקחת רולר "מותגי".
&nbsp
בהצלחה וקניה חכמה!

ronbs

New member
לדעתי

רק מקל לזירזור כבד יכולה להתאים לדיג חופי קל בים שקט
הדבר נובע ממשקלי הזריקה
קשה מאד לקנות מקל באתרים בחו"ל מציע לך לגשת לחנות אמינה ולרכוש מקל שיתאים לך
לגבי רולר וציוד קל מאד להזמין בחו"ל ובדרך כלל המחיר בארץ כפול מהמחיר בחו"ל
תחפש מקל טלסקופי קרבון עד 3.6 מטר משקלי זריקה עד 40 גרם ישמש אותך כמו שאמרתי לזירזור כבד ודיג חופי קל המחיר לא צריך להעלות יותר מ 200 ש"ח
רולר מידה 3500-4000 או 40 וחוט 30
בהצלחה

noga304

New member
רולר

לשימאנו יש מס' דגמים נוחים מאוד להטלה ולשימוש חופי.
אלה דגמי בייסיק (2-5 לאגרים) גודל 2500-4000 בדרך כלל (לא צריך יותר מזה), במחירים שווים לכל נפש. וזה שימאנו, מה שאומר שהאיכות מעולה, וזה לא זבל סיני, שמחזיק עונה (אם מחזיק עונה) ואז מחליד/נתקע/לא מתפקד כראוי.
המחירים הם בסביבות 150-350, כולל משלוח. זה מה שאני עשיתי באי-ביי. לאלי אקספרס אני לא מתקרב, אחרי שיותר מדי פעמים שמעתי על איכות ירודה מאוד.
תריץ "שמאנו קאטאנה"/ "סונורה"/"אליביו"/"נקסייב" וכו'. בכלל לא יקר ומאוד אמין, יחזיק לך המון זמן ללא תקלות ותסכולים תוצרת סין.

למעלה