צריך עזרה בזהות הלאומית

• פותח הנושא ubin
  • פורסם בתאריך

ubin

New member
צריך עזרה בזהות הלאומית

טוב עכשיו שנכנסתם בעזרת הכותרת הדרמטית משהו : אני רוצה למכור מוצר ב-EBAY , אבל אני לא רוצה שיראו שאני מישראל. גם ככה המוצר שאני רוצה למכור לא ישלח מכאן והוא נשלח ממדינה אחרת , אבל אני לא רוצה שבצד ימין של המסך יהיה רשום שהמוכר מישראל. יש דרך לעקוף את זה? אם יש לי חשבון בנק בארצות הברית זה יעזור? גם המוצר עצמו נשלח מארצות הברית ורק הקטע שרשום שהמוכר מישראל מפריע לי טיפה. מה אתם אומרים?

הודייה1

New member
זהות לאומית

תבקשי שחברים יפתחו לך חשבון אייביי בארה"ב ותנהלי אותו מהארץ.

ubin

New member
אחלה אבל זה לא אפשרי:

כי גם אין לי חברים בארצות הברית. וגם למה שיפתחו חשבון על שמם ויתנו לי אותו? זה כמו שהם יפתחו חשבון בנק על שמם ויתנו לי אותו. אולי הצעה אחרת? אי אפשר לשנות את הנתונים האישיים לתושב ארצות הברית? תאמת לא ניסיתי.

הודייה1

New member
UBIN

המערכת של אייביי מזהה את הIP של המחשב וידע מאיפה את נרשמת לדעתי קשה לסבן אותו ואם יעלו על זה את פשוט תעופיי מאייביי

ווטרס

New member
ממש שטויות.

איזו זכות יש לאיביי להגיד למוכר מאיפה לתפעל את העסק שלו? אם יש לו אשראי, חשבון בנק, וחשבון פייפל אמריקאי - הוא אמריקאי לכל דבר.

ZeRadio

New member
אל תקבל את עצתו של הגאון למעלה

הוא כמובן ישראלי ואף אחד לא יגיד לו מה ואיך לעשות, כאשר אתה מעורב בעסקאות עם קונים,יש להם הזכות לקבל באמצעות eBay את פרטי ההתקשרות הישירים אליך, ז"א טלפון וכתובת, בפעם הראשונה שיתברר שהכתובת מפוברקת ו/או לא ניתן להשיג אותך בטלפון שציינת,אתה תושעה לאלתר

ווטרס

New member
הלוווו, זה רדיו??

אני לא אמרתי מילה על לזייף פרטים. אפשר לתת כתובת של קרוב משפחה, כולל הטלפון שלו, ובמקרה ומישהו מתקשר להגיד שה'שותף' נמצא כרגע בחו"ל וניתן להשיגו במספר טלפון אחר או באמצעות אימייל. אף אחד לא מעיף אף אחד, ותפסיק לקשקש אם אתה לא מבין. יש לי טיפה נסיון בנושא.

המשפט שאמרת חד משמעית אומר שאין לך הרבה מושג

מה זה EBAY כנראה..אל תעלב.

ווטרס

New member
אבאל'ה, אני כבר 4 שנים באיביי

עם חנות, ומעל 360 פידבקים של מכירות. לא נעלב, אבל אני בטוח שאני מבין 'קצת' יותר ממך. ולגבי מה שאמרתי - זה מנסיון אישי.

לגבי הנסיון שלך

כל הכבוד..אך לי יש "קצת" נסיון ממך אח של אמא'לה. (אם תצרף את כל הפידבקים בכל החנויות שאני מריץ או הרצתי, זה יוצא בערך 20 ומשהו אלף ככה לטעם הטוב). במיוחד בנושא הזה, שניסיתי אותו והוא מוכח.. הם מזהים אותך לפי IP ומבקשים אישורים בשלב מסויים. אפשר לשלוח להם משהו שמסביר את הסיבה שאתה לא נמצא בישראל אבל זה גם יעבוד באופן זמין. כמו כן, אין דבר כזה "אתה לא חייב להם כלום", כנס לפורום פאור סלרים..תקרא על אנשים שחשבו ככה ומצאו את עצמם בחוץ.

תוספת

יש לנו חנות באנגליה שהייתי מפעיל מדי פעם מישראל, הם פנו אלינו בבקשה לאישורים שרוב הפעילות מנוהלת מישראל. הייתי צריך לשלוח הוכחה שהחשבון באמת יושב באנגליה ושאני מפעיל אותו באופן זמני בלבד מישראל. (עד שהעניינים שם סודרו). מקרה נוסף הפוך, לפני 3-4 שנים בערך פתחתי חשבון אמריקאי (כתובת + כ"א וטלפון אמריקאים), עשיתי בו בערך 80 פידבקים מקניות ומכירות, (תקופה של כמה חודשים בודדים). מה שקרה זה שהם סגרו את החשבון בלי לבקש ממני שום אישור לפני כן..לאחר ששלחתי להם מסמכים שיש לי כתובת בארה"ב הם פתחו אותו שוב ולאחר כשלושה חודשים סגרו לי אותו סופית בגלל אותה הסיבה.

ווטרס

New member
מוזר מאוד.

יש לי חשבון אמריקאי עם כתובת אמריקאית שאני מנהל מישראל. פעם אחת ביקשו ממני מסמכים שאני גר שם (חשבון חשמל, טלפון, תעודות וכו'), ומאז ירדו לי מהגב. אני כבר 3 שנים ככה ועוד לא סגרו לי שום חשבון. זהו לפחות הנסיון שלי.

shteren

New member
נו אז תזייפו את האיי פי.

זאת הבעיה שלכם? כל ילד בן ארבע יודע לשנות איי פי, ואין להם דרך לבדוק את זה, פשוט תגלשו דרך שרת פרוקסי. נורידים את פייר פוקס או אופרה ובהגדרות חיבור מוסיפים שרת פרוקסי, תכתבו בגוגל proxy list והוא ימצא לכם אלפי שרתי פרוקסי חינמיים מאיזה ארץ בעולם שאתם רוצים, והכל סבבה.

אני מתבייש בזה

אבל גם את זה ניסיתי..באחת הפעמים (או יותר נכון לימדתי מישהו שינסה על חשבון שלו), הם מייד מגלים כאשר אתה משתמש בPROXY..זה לא בעיה לדעת.

למעלה