צריך עזרה בזיהוי שיטת דיקור אותה עשו לי בבקשה

rinki

New member
צריך עזרה בזיהוי שיטת דיקור אותה עשו לי בבקשה

שלום..לפני שנה בערך משהו ערך בי דיקור סיני בשיטה מוזרה ברגליים שחיסלה לי לחלוטין דלקות שהיו לי שמה 10 שנים וכלום לא עזר להן הוא לקח כמה מחטים לכל רגל בערך 4 אני חושב ( אחת לכל מדור אני מניח)..וכל כמה דקות דחף אותן יותר ויותר עמוק פנימה אז שממש הרגשתי את זה פוגע בעצב..לפעמים אפילו זה יצר זרזיף קטנטן של דימום... אבל זה עבד בצורה מדהימה..תוך כמה טיפולים בודדים זה העלים לי הכל... משהו יודע במה זה היה ???? הוא אמר לי שהוא פוגע במרכזי כאב ומגרה אותם ...אבל אין לי מושג עד היום מה שם השיטה ואותו אני כבר לא מוצא כי הוא עבר מאז

ינוקא1

New member
אם אתה זוכר

את השם שלו זה יכול לעזור. וגם : האם הדיקור היה במקום של הדלקת או בנקודות מרוחקות יותר ? יש המון שיטות של דיקור , וגם מטפלים באותה שיטה לא תמיד עובדים אותו דבר. בכולופן כנראה היית אצל מטפל טוב

rinki

New member
הוא טיפל בדיוק על הנקודות הכי כואבות של הדלקת

היה לי תסמונת בכל המדורים (דלקות כרוניות ) והוא החדיר לי מחטים כמעט בדיוק איפה שפיזיוטרפיסט היה עושה פולסים של חשמל... והוא עשה את זה בכוונה שמה כדי לגרות יותר את מרכזי הכאב שמה..

tomifu

New member
דיקור רגיל..?

קשה מהתיאור קצת להגיד אם מדובר על שיטה אחרת או פשוט על דיקור רגיל ומקומי שמבוצע פעמים רבות בבעיות של כאב. במצבי כאב רבים הדיקור יעשה במקום הכאב כאשר המטפל ישאף להשיג תחושה חזקה באיזור. דיקור שכזה עפ"י המודל הרפואי הסיני עוזר "להניע" את המקום ולהסדיר תקיעות שנוצרת בו בגלל הכאב ואף גורמת לו - ז"א לשבור את המעגל. מבחינה מערבית לדיקור ישנן השפעות רבות מוכחות, חלק מהשפעות אלו הן שיכוך דלקת והפחתת כאב ולכן הגיוני מאוד שאם הייתה דלקת וכאב באיזור כף הרגל הדיקור שנעשה היה שם. אם אכן זה המצב ולא מדובר על שיטה אחרת, מדובר על דיקור רגיל ופשוט אותו מבצעים מטפלים רבים. שמח לשמוע שזה עזר בצורה כה חזקה שבת שלום תום.

rinki

New member
קודם כל תודה על כל התשובות המהירות ..להבהרה

מצאתי תמונה שצילמתי מזה!! או לפחות חלק מזה..אז הנה אני מעלה 2 מהם .. להבהרה..אלה לא כל המחטים אבל אני מניח שאתם מבינים מספיק לדעת מה זה מהתמונות הנ"ל ותודה שוב פעם על העזרה

tomifu

New member
היי

היייי אינני רואה בתמונה משהו שונה מדיקור רגיל.. :) כמובן שקצת קשה לקבוע כיוון שאין לנו את פרטי המקרה או האבחנה ואפילו לא הנק' בהן השתמש המטפל, למרות שנראה כי אלו נק' סטנדרטיות... הכי טוב יהיה באמת למצוא את המטפל ולשאול ישירות... לעניות דעתי אבל ממה שאני רואהו מבין מדובר בדיקור רגיל

ינוקא1

New member
זה נשמע

מתאים לדיקור יפני. למרות שבאמת בבעיות כאב כפי שתום אמר , הרבה מטפלים עובדים על A-SHI POINTS - נקודות כואבות כפי שתיארת.

revitalshabi

New member
סוג דקור

שלום רב, זה נשמע טיפול בשיטת tcm -שיטה מסורתית. זה נקרא טיפול קצוות שמדקרים את קצוות האצבעות קרוב לצפורן. זה טיפול לדלקות ש"מוריד חום" מאוד אפקטיבי לדלקות אקוטיות. כל טוב רויטל שבי

למעלה