צריך עזרה בכתיבת מכתב קטן לחברה שלי

אופיר 88

New member
צריך עזרה בכתיבת מכתב קטן לחברה שלי

היא ארגנטינאית וטסה לחופשה קצרה בבואנוס איירס. אני רוצה לכתוב לה כמה משפטים בספרדית ואני רוצה שמישהו יתרגם לי אותם בבקשה: סולה (את זה אני יודע לרשום), רציתי לומר לך שאני אוהב אותך ושהמרחק לא יפריד בנינו. אני כבר מרגיש שהשבועיים האלה יעברו כמו נצח. הכנתי לך את זה המכתב הזה כדי לומר לך שאת מאוד חשובה לי אפילו אם לא תמיד יוצא לנו לדבר... אוהב ומתגעגע... תודה לכם :)

MiAdi

New member
בבקש תרגום ובהצלחה ../images/Emo23.gif

Quisiera decirte que te quiero y que la distancia no nos separara. Ya siento que estas 2 semanas no terminaran nunca. Te prepare esta carta para decirte que me importas mucho, aunque no siempre tenemos la oportunidad de hablar. Te quiero y te extraño.

אלון 58

New member
כשיש תוכן בספרדית בלבד...,

רצוי להשתמש באפשרות תגובה רגילה ולא המהירה,שם יש אפשרות להשתמש בתחילת קוד,וזה יאפשר לך לכתוב טקסט לועזי משמאל לימין,כולל נקודה,פסיק,סמני קריאה ושאלה במיקום הנכון,
.

maozeitan

New member
לא ברור משהו ...

מדוע הכנתי לך את הכמתב ולא כתבתי לך את המכתב

MiAdi

New member
אולי הוא הכין ולא כתב? ... נו באמת

מעוז?! אתה חייב להעיר על משהו כל הזמן?

Shir17

New member
גבר

תקשיב לגבי המשפט האחרון הייתי משנה אותו... לא ברור למה אתה מתכוון שם. כאילו היא חברה שלך מה זאת אומרת "אפילו אם לא תמיד יוצא לנו לדבר" ??? אני מניח שהתכוונת ל- "את מאוד חשובה לי / אני מאוד אוהב אותך אפילו אם אני לא אומר לך את זה הרבה" Quisiera decirte que te quiero y que la distancia no nos separara. Ya siento que estas 2 semanas no terminaran nunca Te escribi esta carta para decirte que me importas mucho, aunque no te lo digo mucho. Te quiero / Te amo y te extrano.

אופיר 88

New member
למעוז ושיר,

מעוז, זה לא משנה. הכוונה היא אותה כוונה. להכנתי יש, לדעתי, משמעות של משהו שדורש יותר השקעה אבל זה בלי קשר. שיר, היא בצבא. ובצבא כמו בצבא לא תמיד יוצא לנו לדבר. אז רציתי לומר לה שאני אוהב אותה אפילו אם לא יוצא לנו הרבה לדבר. ובדיוק לזה התכוונתי.

Shir17

New member
אוקיי

סורי אח שלי חשבתי שהתבלבלת או משהו. סבבה ...

maozeitan

New member
מכתב מלשון כ.ת.ב

ולכן כותבים מכתב ולא מכינים מכתב !!!

כרוני

New member
אממ..נוספו סעיפים חדש בנוסח

11. לא תקדח לאנשים עד שתמצא נפט...... 12. לא תחפור בכח נושאים לדבר או להעיר עליהם.....

maozeitan

New member
אדון כרוני זה נחתם בפורום ספרדית !

לא בפורום ארגנטינה !

למעלה