צריך עזרה במשהו...

לירן 1

New member
צריך עזרה במשהו...

תגידו איך לפי דעתכם גבר שאוהב לעשות את זה שהוא ניראה כמו בחורה , (ניראה קצת נשי גם כלפיי חוץ) יכול למצוא בחורה שתאוהב את זה ,ותסכים לזה ותקבל אותי ככה ?

DarlingAdam

New member
אל תדאג.

יש הרבה בחורות שיהיו מאושרות איתך. לא יודע "איפה אפשר למצוא" אותן, אבל הן בכל מקום. אתה עוד תמצא את הבחורה שלך :)

טל קר

New member
../images/Emo99.gif

אני אישית מוצאת את המראה ה"מעורב" (גברי סטריאוטיפי עם נשי סטריאוטיפי) כהרבה יותר מושך ממראה "סטרייטי" רגיל, ורק אתמול שוחחתי עם בת דודתי על איך גבר בחצאית הרבה יותר מדליק אותנו מגבר במכנסים P: כלומר מה שאתה מתאר? זה לא שאני "אסכים לקבל את זה ככה" זה שבהנתן שאר הנתונים קבועים, יש לי בבירור העדפה של המצב הזה על פני האלטרנטיבה ה"סטרייטית". למען הסר ספק, ההודעה שלי לא באה לומר 'חיפשת - מצאת, קח אותי קח אותי', אלא לעודד אותך שאם זה מה שאני מעדיפה, ואם זה מה שמדליק גם את הבת-דודה שלי, אני בטוחה שאנחנו לא עד כדי כך יוצאות דופן ויש עוד נשים כאלו.

ליטל ו

New member
בהחלט :)

אני יכולה להוסיף לרשימה את עצמי ואת רוב חברותי וידידותי.

ליטל ו

New member
איפה אני לא יודעת

אולי מקומות של גייז (דומני שבין הרבות שחובבות את העניין, יש אחוזים גבוהים של פאג האגז). הקרנות של וולווט גולדמיין וסרטים דומים?... כ-מובן מופע הקולנוע של רוקי. אוווו, ואולי מקומות שקשורים ב-S&M ושכאלה - יש לא מעט שאוהבים לשלב משחקי ג'נדר ושליטה. בקיצור, אני לא יודעת אם יש איזה מקום שבו מתאספות בחורות כאלה, אבל יש המון.

אורי 0

New member
רוקי

יש אפילו פה, בפרובינציה הפריסאית, מופע אינטראקטיבי עם שני צוותים. מוצאי שבת (אבל איזה מוצאי שבת? לא סוגרים לחופש?) בקולנוע שנמצא ברחוב צר וחביב ברובע הלטיני.

CeruleanCat

New member
הזכרת לי נשכחות!

הם היו שם ברובע הלטיני כשהייתי שם לפני 16 שנה. הצוות אז היה כל כך מגניב שכשחזרתי לארץ לא יכולתי ללכת שוב להופעות בירושלים (אז עוד היו הקרנות בעיר, אבל לא היו צוותים.)

אורי 0

New member
לא ידעתי שאת שייכת לזקני הפורום

לשלוח לך את הזקן שלי (שאופסן לפני 11 שנה?)

FreakOnALeash

New member
מעוניין מאוד

לארגן\לשמוע על הקרנות פומביות של ולווט. חוזר על עצמי. אוי נו, תנו לי להתבגר בזמן שלי.

FreakOnALeash

New member
בקשר לS&M

נראה לי שזה יעבוד, אני יודע שיש בנות שמחפשות לשלב גבר נשי בתור SUB רק צריך למצוא אותן.

למעלה