צריך עזרה בפירוש של שיר...

מתניק16

New member
צריך עזרה בפירוש של שיר...

מתוך האלבום החדש של בלקפילד ידוע יותר בשם christening טבילות פגשתי אותך בחנות תקליטים את נמנמת בבגדים שלבשת אבל ידעתי שראיתי אותך כבר בעבר. מה קרה לגיטרה שלך? ומה קרה לכוכב היפה מכולם? האם את עדיין יכולה לנגן את השירים שלקחו אותך כה רחוק? היי את, עם הצל בביב כמה נמוך את צריכה להגיע כדי להיות גמורה זמנים רחוקים, משרת בבוקר כל הזיכרונות שלך יוצאות מנעלייך כלב שחור, יושב בפארק מבט מוזר מאמו של השטן עצמו גניבה מחניות, הופכת לחיונית לך גשרים מתמוטטים, טבילות ולוויות וגם חתונה... נהגתי לראות אותך כל הזמן בMTV קורא את סיפור חייך בעיתון אני מנחש שחשבת שככה זה תמיד יהיה. אבל אני מאמין בך מפני שאני יודע שאת רוצה בזה אף על פי שלא אהבתי אף פעם את שירייך, זו האמת.

נר2

New member
סיד בארט

באיזו כתבה אי שם באינטרנט וממה שקראתי בפורומים זרים סטיבן וילסון כתב אותו בהשראת סיפורו של סיד בארט מלהקת פינק פלויד והשיר היה מיועד ללהקה שלו פורקיופיין טרי לאלבום האחרון שלהם אבל זה לא התאים.. למי שיש פרטים מדויקים יותר - תתקנו אותי.

הפירוש שלי לשיר

דבר ראשון תץודה שתרגמת אותו.. באמת התכוונתי לעשות את זה וחסכת P: ובכן!!~ לדעתי זה שיר שמדבר של מישהי שהיתה פעם זמרת מצליחה מאוד.. היא התדרדרה וכנראה כבר ממש לא מצליחה והחיים שלה עוברים ככה... אבל הוא מאמין שהיא עוד תחזור ותהיה גבוהה..

AVS1987

New member
נוווווווווווווווווווו ענבל פרלמוטר

יו לוטוס אני ואת יש ביננו קשר טלפאתי

AVS1987

New member
פפאאאאאאאאאאאאאקקקקקק

עכשיו אני קורא תשיר ואם אביב כתב את זה אני יכול מאוד להאמין שזה על המלכה ענבל פרלמוטר זכרונה לברכה כל הקטע של המצב הנפשי שהיא הייתה בו ושהיא הייתה הגיטריסטית הגדולה ביותר שהייתה פה ויוצרת וזה ממש ממש ממש נראה לי יו היא ישר עלתה לי לראש שקראתי תתרגום

פשוט לא חבוב

תקרא ת'שיר שוב, ענבל מתה.. ענבל לא הופיעה בMTV אף פעם וגם אביב לא כתב את השיר הזה..

מעכבת

New member
לא נראה לי שהשיר הזה עליה

מה שכן,שמעתי הרבה פעמים שעליסה להתראות נכתב עליה,למרות שגם זה אני בספק...

זה שיר שסטיבן כתב.

והוא היה אמור להיות בי- סייד של deadwing (הדיסק האחרון של פורקיופיין טרי) אם אני לא טועה.

למעלה