צריך עזרה בפעולות לטיול פתיחה

לי יש מערכת די טובה....

היום הכי קצר זה יום שישי- 3 שעותתת... והיום הכי ארוך הוא יום...ראשון שיש מצב שאני מתחילה ב7וחצי וגומרת ב4...אבל בנתיים אנחנו מנסים לשנות את זההה

Panther

New member
צריך עזרה בפעולות לטיול פתיחה

היי אני מדריך קבוצה מצוינת של ה´ בנים, בשבט בית הכרם בירושלים. עשיתי לטיול פתיחה פעולת נושא על צמחים ובעלי חיים של המקום, ואני צריך עוד רעיון לפעולת נושא. בפעולת חכם בשמש, אני צריך משחק ב-כ´ וב-ש´ (כובע ושעות בטוחות). תודה!

אמממ

כןןןן 10 שעות בכיתה ט´´ בושהההה ועוד 3 שעות מהן מדהט עםםם כוכבה שאני אוהבת אותה אבל 3 שעות???????????????? ושעתיים ערבית עם רונית דקללל טוב עזבו חח

היי ../images/Emo13.gif!

לא ממש הבנתי מה זה משחקים בכ´ וש´... מישחקים שמתחילים באותיות האלו? או משחקים שקשורים לכובע ושעות בטוחות? בכל מיקרה אם הכוונה למישחקים בכ´ וש´ אז: ש´ - שני דגלים, שני כלבים ועצם, שלוש מקלות כ´ - כיסאות מוזיקליים (ולא חייבים מוזיקה וכיסאות) וכיסאות מוזיקלים אנושיים. ומשחק הכאפות (הראשון נותן כאפה לזה שמימינו, אם זה חזק מידי מותר להחזיר, ואז לראשון מותר להחזיר גם כן, ולשני כבר אסור והוא חייב לתת כאפה לזה שמימינו...) ועוד רעיון לפעולת נושא? כמה צריך??? יש לך את הצמחים והבע"ח, ואת פעולות חכם בשמש... אני לא חושבת שצריך יותר מיזה... נועה.

Panther

New member
המממ...תודה אבל זה לא מספיק לי

אני צריך לעשות 2 פעולות חופשיות ו2 נושא חופשיות אני עושה טלויזיה וחכם בשמש (חכם בשמש זה לא נושא, זה חופשי) נושא אני עושה צמחים ובע"ח ועוד אחת שעוד לא חשבתי עליה. בפעולת חכם בשמש אני לוקח כל אות מהחכם בשמש ועושה משחק על מה שזה מציין. למשל, ב´ ב"חכם בשמש" מציינת "ביגוד מתאים" אז אני עושה שרשרת בגדים. באות ח´ שמציינת "חיפוש צל" אני עושה מחבואים. אבל למילה "כובע" ו-"שעות בטוחות" אין לי משחק שקשור. מצטער אם לא הסברתי את עצמי טוב.

היי

אני גם מדריכה ה´ בנים (שבט ערבה הנהגת ירושלים) בכל מקרה יש לי אחלה מטודה לכובע: צייד הכובעים: המטרה: לקחת כמה שיותר כובעים לאחרים אבל להשאר עם הכובע שלך על הראש.. החניכים צריכים לחטוף אחד לשני את הכובע בזמן שהם שומרים על הכובע שלהם בלי עזרת הידיים זה אחלה בחלה של מטודה כאילו כדי לנצח הם צריכים להשאר עם הכובע... שעות בטוחות: את יכול לעשות שעון פגישות.... אני בטיול שלי עשיתי גם פעולת שיאים... אתה יכול לעשות להם מחברת שיאים כזאת.. גם עם משחקים נגיד מלך המעגל קרב תרנגולים מי קופץ הכי רחוק, רץ הכי מהר וכו´ ואתה יכול לעשות גם דברים בסגנון של מי השתין הכי הרבה מי נפל הכי הרבה מי התלונן הכי הרבה וכו´. מקווה שעזרתי...

yuyu yop

New member
אממ...

יש לי רעיון מגניב לכובע...(או שלא... \=) שמים את כל הכובעים באמצע ועושים מעגל גדול מסביבם המטרה היא שכל אחד צריך לקחת כמה שיותר כובעים ולשים ב"מקום" שלו (במקום שהוא עמד). החוקים הם: 1) אם יש לך כובע ביד (ברגל על הראש... הקיצר שאתה מנסה "לגנוב" כובע מהמעגל ולהיא אותו אל המקום שלך) האחרים יכולים לתפוס אותך ומי שתופס יכול לקחת את הכובע ואי-אפשר לתפוס אותו(אם לא אז הכובע נשאר איפה שתפסו את הילד) . 2) ברגע שיש למישהו כובע במקום שלו אפשר לנסות לגנוב לו אותו. 3) מנצח מי שיש לו כמות גדולה של כובעים.(לפי דעתך...) בית הכרם ילדי שמנת!!!!

Panther

New member
תודה לכולכם

אהבתי את המשחק שלוקחים אחד לשני את הכובעים, אבל שעון פגישות זה משחק ארוך מדי בשבילי בשביל פעולה כזאת. *המפף* שישה פרסים *המפף שיעול*

שעון פגישות

זה משחק משעמם (לדעתי לפחות) אבל זה מתאים למטודה... צייד הכובעים זה משחק א-ד-י-ר-! אני גם עשיתי את זה לחניכים שלי!!! בלי קשר: *שיעול*מקום ראשון פטל*שיעול*

דניאל

*התלהבות יתר מפרס חסר חשיבות* חחח סתאאאאאאאאאאאאאם אל תקחי ללב תקחי לריאות וזה כן פרס חשוב..:) ואת בכלל לא דומה לעצמך בתמונות!!!

אין לי מושג עם מי דיברת...

עם מי דיברת בכלל??? אור.. זה זה שבסוף הראתי לכם אחרי שאמרתי לכם ביי אז באתי שוב יחד איתו... אולי דיברת עם החמשושים?? אלו שגלי דרכה על אחד מהם חחחח.....

אעלק!

היית מתה לקבל פרס ראשון פני פטל!!!!!!! אני? לא דומה לעצמי בתמונות? טוב גם את לא דומה לעצמך בתמונות.... חחחח אה אני פשוט קורעת את עצמי

yuyu yop

New member
אממ...

אני ועוד איך מקורי! למשחק עם הטופי קוראים... שיט ברח לי מהראש עכשיו... אבל זה לא בדיוק כזה...

לא בדיוק אבל בערך

אז... זה לא ממש מקורי... וגילי.. סתם הזכיר לי: אם את אומרת לי מזה קזם את מקבלת ממני מה שבא לך...

לא בדיוק אבל בערך

אז... זה לא ממש מקורי... וגילי.. סתם הזכיר לי: אם את אומרת לי מזה קזם את מקבלת ממני מה שבא לך...

למעלה