צריך עזרה בצביעת חדר...

EliTheN00b

New member
צריך עזרה בצביעת חדר...

שלום, אני רוצה לצבוע את הקירות בחדר שינה שלי (אני נער בן 17 ויש בחדר גם מחשב וספריות). הרהיטים בחדר הם בצבע עץ בוק. אני צריך קצת עזרה: א) איזה צבע כדאי לצבוע? ב) האם כדאי לעשות ווש? ג) האם לצבוע לבד יהיה מסובך מדי? בגדול אני רוצה פשוט לגוון קצת, נמאס לי מהלבן הזה.. אני רוצה שינוי באווירה, שינוי פאזה כזה בחדר, לתת לו קצת חיות..... תודה לכל העוזרים.

danny girl

New member
עזרה?

קודם כל לא כדאי לצבו לבד. אני לא יודעת כמה זה מסובך אבל התוצאה הסופית של צביעה מקצועית היא הרבה יותר טובה... ואם אתה צובע לבד, תגיד ואז יתנו לך טיפים טובים ויעזרו לך... אתה רוצה פשוט את כל הקירות צבועים בצבע אחיד וזהו? כי אם לא אז אפשר למשל את כל החדר בצבע אחד חוץ מקיר אחד באותו צבע, אבל גוון אחד מעל. אני עשיתי את זה עם כתום ועל הקיר הבודד יש לי גם נצנצים. חוץ מזה לחברות הצבעים יש עכשיו מלא דברים חדשים ומיוחדים שכדאי להציץ בהם..... בקשר לצבע לפי הפאנג שוואי יש צורך בצבע רגוע.. לא הייתי ממליצה על כחול או תכלת כי כבר נמאס וצהוב לא טוב לפי הפאנג שוואי. חוץ מזה תזהר, כך צבע בהיר אחרת החדר יראה קטן ולא מרווח! ותמיד כדי לרענן אפשר לשנות את מיקום הרהיטים. מקווה שעזרתי...

ren dong

New member
מנסה לעזור...

א. לדעתי עם עץ בוק כמעט כל צבע מסתדר ככה שזה לא בעייה פשוט תמצא צבע שאתה אוהב - זה תלוי אם אתה רוצה משהו רגוע או רועש... רגוע לדעתי יפה תכלת או ירוק בהיר ורועש (אבל לדעתי אז יותר יפה לעשות רק קיר אחד ככה ואת השאר או להשאיר לבן או לצבוע באותו גוון רק בהיר יותר כי אחרת זה ממש מקטין את החדר...) לדעתי כתום זה מגניב, בורדו יכול להיות נחמד ועוד כל מיני נראה לי כדאי שתלך לאיפה שמוחרים טמבור ותחפש בקטלוגי צבע שלהם... ב. אני אישית לא מתה על ווש לדעתי זה כבר די נדוש אבל שוב זה עניין של טעם... ג. תצבע לבד - אני צבעתי את שלי לבד ועם קצת עזרה מחברות... בהצלחה..

למעלה