צריך עזרה בקבלת החלטה סופית

Everyday

New member
צריך עזרה בקבלת החלטה סופית

שלום לכולם השבוע אני הולך לקנות את הנגן שלי, ובסופו של דבר צמצמתי את האפשרויות לשתיים: 1. UMAX VEGA 203 עם 256MB (ואפשרות הרחבה) 2. CREATIVE FX120 (גם 256MB) קראתי את הביקורת במאמרים על הקריאטיב (ביקורת לא טובה), ולכן אני נוטה יותר לכיוון של הUMAX, (גם בגלל שיש לו אופציה להרחבה ויש לי כרטיס SD מיותר מהמצלמה של 128MB). החלטתי גם לא ללכת על הסאנדיסק מכל מיני סיבות. השאלה, אם אלה היו שני הנגנים היחידים בעולם
, איזה הייתם בוחרים? מחכה לתשובה, איתי

יאיר B

New member
אם רק שניהם היו בעולם -

אז לדעתי תלוי עד כמה פונקצית ההקלטה חשובה לך. סך הכל, שנייהם נגנים בינוניים (למרות שלקריאייטיב יש שם, והיומאקס הוא בעצם נגן ג'נרי). אם ההקלטה חשובה לך - קח את היומאקס. אם לא - את הקריאייטיב. לגבי נושא כרטיסי ההרחבה: זה טוב רק אם יש לך כרטיסים כאלו בבית. לקנות במיוחד לנגן כרטיסי הרחבה זה לא משלם במיוחד מבחינה כספית. אגב, מותר לשאול למה אתה לא מעוניין בסאנדיסק?

פייפן

New member
אני לא יודע כמה עולה

הקריאטיב FX120 אבל לאחרונה קניתי באמריקה את MUVO TX FM 256MB ב70 דולר והוא פנטסטי, אחרי שבוע קניתי גם לאבא שלי אחד.

Everyday

New member
לגבי היומאקס

קודם כל תודה על התשובה המהירה. אני לא מבין למה אתה אומר שהיומאקס הוא נגן ג'נרי? חשבתי שנגנים ג'נריים הם כאלו ש"אין להם אבא ואמא", ואילו יומאקס חברה מוכרת בכל העולם (אמנם לא למוצרי אודיו, אבל עדיין) - אני חושב שזה גב מספיק חזק, לא? הרי את אותו דבר אפשר להגיד גם על הסאנדיסק - זו לא חברה שמתמחה במוצרי אודיו, אז למה הנגנים שלה לא "נחשבים" ג'נריים? כי הם עולים עוד 50-100 ש"ח? (וזה באמת כל ההבדל ביניהם). מלבד זאת, יש לי אכן כרטיס זיכרון מיותם בבית, כך שנראה לי שהכף במקרה שלי נוטה לכיוון היומאקס דווקא, בעיקר גם לנוכח הביקורת של יאיר שקראתי במאמרים לגבי הקריאטיב. שוב תודה על התשובה, איתי

יאיר B

New member
../images/Emo67.gif לידע כללי - אני כתבתי את

הביקורת על הקריאייטיב....

stardust19

New member
אוקיי- אז ככה מהכירות שלי עם UMAX

זהו נגן ג'נרי לכל דבר, איכות שמע גרועה( אני מתכוון לעוצמת יציאה), ניווט פשוט , לפעמים ישנה בעיה בקריאת הכרטיסים ובעיה עם המסך, כפתורים עדינים מידיי לטעמי. קיראטיב- נגן די טוב ואיכות שמע בהרבה יותר טובה מה UMAX, מה גם שיש לו רדיו למי שרוצה ונתמך ביבואנית של קיראטיב בארץ( אני לא זוכר כרגע את השם), אבל בסופו של דבר זו החלטה שלך

Everyday

New member
תודה על התשובות

טוב תודה בכל מקרה על התשובות שלכם, אני כנראה אחליט ברגע האחרון בחנות... אם אני באמת אקנה את הUMAX (מה שנראה לי הולך לקרות) - אני אכתוב עליו סיקור לחברי הפורום, ככה סתם בכיף. תודה רבה שוב, איתי

יאיר B

New member
../images/Emo51.gif!

נשמח לקבל סיקור של הנגן. כשהסיקור יתפרסם בפורום הוא יועלה למאמרים.

למעלה