צריך עזרה בקיפול ורד...

YKraus

New member
צריך עזרה בקיפול ורד...

אני מנסה לקפל את הורד של קוואסקי או מי שזה לא יהיה...ונתקעתי בשלב 25.. 27 http://www.bloom4ever.com/howto/howto07.htm כנראה שידוע שזה קיפול קשה כי הסבירו אותו שמה הרבה פעמים ואפילו שמו סרט ..אבל אני פשוט עדין לא מבין...הסרט באיכות גרועה..לא רואים כלום...ההסברים הנוספים על ניר אדום שגם בו לא מבינים כלום (זה מוגדל בזום ככה שאתה לא מבין בכלל איך עושים את זה)....בקיצור מי שהבין איך עושים את הקיפול הזה ויכול להעלות תמונות או הסבר מילולי....אני אשמח בתודה מראש

גילה או

New member
הורד

מה שאתה מנסה לקפל זה וריאציה של הורד של קוואסקי.ההוראות לורד המקורי של קוואסקי נימצאות בספר המצוין- ORIGAMI FOR THE CNNOISSEUR.ספר שאני ממליצה עליו בחום . באינטרנט יש מספר וריאציות שבעיני הקלה ביותר היא באמת זו שאתה מנסה לקפל. השלב שבו נתקעת בו הוא השלב שבו רבים אחרים מתקשים בו.זהוא שלב שבו הדגם הופך להיות תלת מימדי ואפשר לקרוא לו השלב בו הדגם הופך למעין צינור. אני מצרפת קישור לסרטון שאותו צילמה אנה מהפורום האנגלי.אומנם הצילום הינו לגרסה אחרת אך השלב הבעייתי דומה ואולי זה יעזור לך .אם עדיין לא תצליח אחשוב על משהוא אחר....

מיריק22

New member
הדגמה מרהיבה

יוו, אני חייבת לציין שההדגמה של הקיפול מדהימה.... ברורה לחלוטין.. והיא מתחילה בדיוק בחלק שבו התקשיתי ממש מדהים

YKraus

New member
אני עדין לא מבין את הקיפול עד סופו

:| האם כל הסיבוך של שלב 23-27 הוא בעצם קיפול בקעה בשליש הדף באלכסון? או שמשהו אחר? או שיש לך דרך להסביר את זה? בתודה בראש YKraus

מיריק22

New member
אבל מה עם העלים?

עשיתי ורד הכל טוב ויפה. אחרי שנהרסו לי מלא דפים בסוף הצלחתי... הסרט עוזר והתרשים (שלא הכרתי קודם) מעולה!!! אבל כדי לסיים את יצירת האומנות צריך עלים.. מצאתי עלה אחד אבל הוא מגושם מדי, צריך עלים של ורד.. יש למישהו?

ג ל ע ד א

New member
בקישור המצורף תוכל למצוא עלים

וורד הכי פשוט שמצאתי. הוורד הזה יוצא נפלא מניירות משרדיים. אני מדביק מאחור מגנט ומחלק כמתנה. גלעד

מיריק22

New member
העלים

זה בדיוק העלה שעליו דיברתי. זה לא מתאים לורד המדובר. אממ... יש לך דיאגרמות לעלים אחרים?

מיריק22

New member
ורד מרובע?!

הורד שלי יוצא מרובע מדי.. והורד שהבחורה מקפלת בסרט שונה מזה שבקישור בהקשר להודעה זו. איך אפשר לעגל מעט את הפרח.. מלמעלה זה נראה כמו ורד.. אבל מהצד זה מרובע יותר מדי ...

גילה או

New member
יש עוד "עלים" (ׂBASEׂ)לורד אבל

אני לא הצלחתי לחבר טוב את הורד לבסיסים .נראה לי שהרעיון של גלעד אילון להדביק את הורד לבסיס שהוא הפנה אליו יוצא הכי טוב. בכל אופן מצורף עוד אפשרויות.הורד שאנה מקפלת בסרטון הוא "הורד החדש של קוואסקי".הוא יותר מסובך מהמקורי כי צריך לבצע קיפולים מקדימים שתי וערב.אני מעדיפה את זה המקורי שבספר.נראה לי שהטרחה בקיפול של הורד החדש לא מצדיק את התוצאה אבל זו דעתי האישית בלבד.

YKraus

New member
תודה רבה...אני כנראה לא יוצלח

לא הלך לי כל כך ...אבל תודה על הטירחה..אני מקווה שילך לי עוד איזה 10 נסיונות...בינתיים תודה =]

מיריק22

New member
ראיתי תמונה של עלים מתאימים למי יש?

בכתובת הבאה, ראיתי עלים שיתאימו לור. למישהו יש את הדיאגרמה? http://www.angelfire.com/art/gilad/P_Roses_Kawasaki.jpg

למעלה