צריך עזרה בקנית נגן mp3

G A L 17

New member
צריך עזרה בקנית נגן mp3

שלום לכם , אני רוצה לקנות נגן וחשבתי שאולי תוכלו להמליץ לי על אחד שמתאים לי. קודם כל חשוב לי שיהיה משהו עמיד - שלא יתקלקל כל יומיים , אני גם רוצה שיהיה שם כמה שיותר שירים (מממ נגיד משהו בסביבות ה5 גיגה) בד"כ מה עדיף לקנות ? דרך האינטרנט מאתר? או מחנות (אני גר בבאר שבע) אם למישהו יש קישור לנגן שהוא ממליץ עליו אני אשמח הבנתי גם שיש כל מיני סוגים - ipod\creative זה לא ממש אומר לי הרבה אבל מה אתם חושבים ? תודה מראש על העזרה

G A L 17

New member
1000-1500

חחח אני זוכר שרשמתי איך שכחתי את זה .... אני מניח שנגני mp3ם הם כמו כל מוצר אחר לא? כאילו ההפרש מחירים בין 2 נגנים עם אותם אופציות (נגיד אותו גודל כרטיס זיכרון) זה בערך אותו מחיר לא?

salinasg

New member
אין לי כותרת

חחחחח אם אתה רוצה משהו בסביבות ה-5 ג'יגה,שיהיה עמיד אתה צריך לקחת בחשבון שזה יעלה לך בסביבות ה-1500 שקל. הנגן שאתה מחפש הוא מבוסס דיסק קשיח. אחרי שבדקתי בעצמי איזה נגן הכי כדאי לקנות, קניתי IRiver H10 היתרונות שלו: איכות סאונד מעולה,יפה בטירוף, מסך צבעוני נוח ובקיצור הכל. כל מה שאני צריך נמצא שם. יש גם את ה-Ipod של APPEL , האייפוד מיני מכיל 4 ג'יגה והוא גם אחלה נגן. הקטע זה שהמחיר שלו הוא אותו מחיר כמו של ה-H10 אז למה לא לקנות באותו מחיר נגן עם מסך צבעוני, יכולת להצגת תמונות וטקסט? אני קניתי מחנות , באג. אהה ובקשר לקריאייטיב אני לא יודע.

G A L 17

New member
וואי ממש תודה לך רק שאלה אחת

כמו שבטח שמת לב אני לא הכי בקיא בדברים האלה - בא לך להסביר מה זה "מבוסס דיסק קשיח"

יאיר B

New member
מבוסס דיסק קשיח

הנגנים נבדלים אחד מהשני בסוגי הזיכרון שלהם: * נגנים מבוססי זיכרון פלאש - יש להם צ'יפ שעליו נשמרים הנתונים (שירים). גודל מקסימלי נכון להיום: 1G. * נגנים מבוססי HD - כל מה שמעל 1G. יש להם דיסקשיח כמו במחשב האישי אבל יותר קטן (גודל פיזי וגם גודל אחסון).

weird dust

New member
אם אני יגיד שיש ד 4 בדיסק און קיי

אז תסכול אותי?
בכל מקרה כן זה נכון. בעיקרון כמעט כל מה שמעל ג'יגה הוא דיסק קשיח אבל גם לא כל מה שנוצץ הוא זהב אז יש יוצאי דופן מעטים מאוד.

G A L 17

New member
ונגיד רשום לי שהמכשיר עם 5G

זה אומר שאני מקבל עם המכשיר את הכרטיס או שאני צריך לקנות אותו בנפרד? מה גם ונגיד הכרטיס נגמר , יש אפשרות לקנות כרטיס נוסף וככה להכפיל את כמות הזיכרון ?

OniOn Of a dOwn

New member
../images/Emo12.gif

מחשב אתה קונה בלי הארד דיסק
? הכרטיס הוא מובנה בתוך הנגן אי אפשר להוציא אותו, זה בערך כל הנגן ולא ידוע לי על הרחבת זיכרון, לפחות לא IPOD/IRIVER/CREATIVE

G A L 17

New member
../images/Emo9.gifאהה סליחה על השאלה הטיפשית

חשבתי שזה כמו מצלמה דיגטלית - שיש אפשרות לקנות כמה כרטיסים ולהחליף בינהם....... בכל אופן ממש עזרתם לי תודה - אני חושב שאני אלך על הipod כי חברים אמרו לי שצבעוני לא ממש מומלץ כי הוא זולל סוללה ואין בו ממש תועלת תודה לכולכם

bitonano

New member
לא נכון!

יש תבעוניים שמאכילים את הלא בבטריה כמו ה-X5L... זה סתם דעה קדומה ואי הבנה של השוק...

weird dust

New member
לH300 יש יותר בטריה מל20 ג'יגה IPOD

16 לעומת 12 (באופן רישמי). חוץ מזה מכשיר נחמד מאוד (לאחרונה נדפק להרבה אנשים הדיסק הקשיח).

MrMinus

New member
אין כרטיס, וגם אין צורך בו.

בנגן של 5G יש לך הארד דיסק. זאת אומרת יש לך אותו סוג זיכרון בתוך הנגן כמו בתוך המחשב, רק קטן יותר.

יאיר B

New member
אין כרטיס יש HD

5G זה הרד-דיסק (כמו שיש לך במחשב) או מיקרו-דרייב (שזה די דומה). אתה לא יכול להוסיף לו זיכרון. מה שקנית - זה מה יש. נגמר המקום? תמחוק ותשים חדשים.יש מיעוט של דגמים (למשל: SanDiak Sansa) שניתן להוסיף לו כרטיסי זיכרון (אבל אלו יקרים).

G A L 17

New member
עוד שאלה בקשר להטענה בipod

עכשיו הסבירו לי שהבטריה היא נטענת ועובדת רק בעזרת חיבור למחשב - מה עושים אם אני נוסע לחופשה למקום שהמחשב לא זמין ? אין אפשרות לטעינה בעזרת חיבור לחשמל ? כל הנגנים עובדים ככה? או שיש משהו שאפשר להטעין בחיבור רגיל לחשמל ?

יאיר B

New member
לIPOD יש הכי הרבה אביזרים מכל נגני

MP3 האחרים. לכן סביר להניח שתמצא מטען לחשמל. אני יודע שיש מטען לרכב ויש סוללות חיצוניות (יקרות). בקישור למטה יש דוגמא לכל מני אביזרים. כמובן שיש עוד.

weird dust

New member
אם זה המיני צריך לקנות ב219 שקל

אם זה לא המיני אז מגיע מטען. בעיקרון זה הנגן שמגיע הכי פחות מאובזר ועם הכי פחות פיצ'רים. הנגן טוב בדברים אחרים כמו עיצוב, שם ונוחות פעולה.

למעלה