צריך עזרה בקריסטל...

karish patish

New member
צריך עזרה בקריסטל...

הגעתי לעיר החמישית שאין מאמנת מכון ואני יודע איפה למצוא אותה בבניין הגדול אבל היא לא הולכת למכון מה אני צריך לעשות?

dan the man

New member
קודם כל היא המאמנת במכון ה6

ודבר 2 אתה צריך לשחות לעיר הבאה ושם איזה אח דיביא לך תרופה ואז אתה חוזר מביא לה את זה והיא באה למכון ..יש לה פוקמוני חשמל... העיר שבא מביאים לך את התרפוה נמצאת מדרום אתה שוחה למטה עוד ועוד עד שאתה מגיע לשם יש שם מכון גם המכון ה5 שבו יש פוקמוני לחימה...(היטמוצ'ין והיטמונלי ועוד)

digiash

New member
על מה אתה מדבר O_O

יוו אני כבר בקושי זוכר מה היה בקריסטל (כנראה שהגיע הזמן לשחק שוב) תתאר לי את העיר ואיזה מכון זה ואני אבדוק :X

עזרה בבקשה

אני לא מצליך לעבור את המפל הזה שבתוך המערה כשמסימים את כול המכונות מישהו יודע איך ?????????????????

שאלה תענו בבקשה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

סיימתי את כל המכונות (בסילבר) ואז אני הולך למפל הזה שהמערה ואני לא מצליך לעבור אותו הוא פשות לא יכול לישחות שם בבקשה תעזרו לי !?!?!?!?!?!?!?

digiash

New member
אגב באיזה אימולטור אתה משחק?

ניסיתי בGBA אבל הרווח מעלה את המהירות ל 3000% >> וזה בלתי אפשרי לשחק כך..

karish patish

New member
דווקא אני הכי אוהב לשחק ככה אבל רק

כשאני ממהר או שהדרך ישרה ואין לי כח ללכת לאט כי לפעמים זה מעצבן ללכת לאט.

digiash

New member
נו ברור שאתה משתמש ברווח

כולנו עושים את זה הבעיה שבמשחק הזה הרווח מעלה את המהירות ל3000% (במשחקים החדשים זה 300-500) לחיצה אחת קטנה והדמות עוברת 2 מסכים >> אוליי בגרסא הישנה יותר של GBA זה יהיה איטי יותר :X *אחריי בדיקה* ו00ט 500-700 מהירות ^^

dan the man

New member
תגידו חברה...

אני כבר לפני המכון ה8 ... ואני עדיין לא מצליח למצוא רוק סמאש...חח מוזר כן צריך להשיג את זה בעיר ה3 או השלישית אבל אין לי את זה ואני לא מצליח להשיג... כמו כן תביאו לי שם של פוקימון חזק ששוה לקחת ל6 שלי כי יש לי בינתיים 4 פוקימונים..ואני צריך עוד אחד לפחות.. יש לי גרוולר ,גרידוס אדום,את ההתפתחות האחרונה של סינדקוויל ועוד את ההתפתחות של הפוקימון שקופץ על הזנבשיש לו עי\גול באמצע הבטן אז יש לי את ההתפתחות שלו מה עוד כדי לשים איזה פוקימון חשמל? או אולי פוקימון שדה?

digiash

New member
סודווודו זה הפוקימון שנראה כמו עץ

שחסם את הדרך מגולדנרוד.. מצד ימין שלו יש מטפס הרים שמלמד רוק סמאש וכן כדיי קדברה כי הספיישל אטאק שלו גבוה מאוד יחסית ללא-אגדי.. כמובן שיש פוקימונים חזקים יותר אבל זה רק למומחים ואתה חייב להשתמש בהרבה טיאמים וכאלה >> (אל תשאל אותי אני נוב בדברים האלה)

Houndour

New member
הבעיה עם קדאברה ../images/Emo79.gif

היא שיש לו ממש מעט HP.. אבל מאווווד מעט.. שתי sesmic toss הורגות אותו..

digiash

New member
קדברה\הונטר עם טיאמים טובים

אני דווקא בחרתי הפעם להתחיל עם טוטודייל (למרות שאני תמיד בוחר את האש בקריסטל >>) יש למישהו המלצה לפוקימון אש טוב?

moon flower

New member
../images/Emo29.gif נאם.. אני תמיד הלכתי על

גרוולייט ^^; אבל זה ממש בהתחלה.. כשתגיע לאם.טי סילבר תתפוס פינוטה (או רפידאש.. או מגמר.. אני אישית מעדיפה רפידאש כי אותו יותר קל לפתח מאשר מגמאר ^^; ויש לו סטומפ D:)

digiash

New member
רגע אז מה הכי חזק?

לרפידש יש סטטים גבוהים יותר משל ארקניין? :O

עזרה במשחק

אתה צריך להביא תרופה בשביל הפוקימון שלה. התרופה נמצאת בבית קטן באותה עיר אני חושב,זה בית עם איש אחד שיש לו שיער ירוק... עם היו עוד בעיות תשאל ואני יעזור לך

karish patish

New member
דרך אגב. . . .

איך עוברים את מערת הקרח הזאת קשה לעבור אותה צריך הרבה מחשבה בשביל לעבור אותה ואני לא מצליח לעבור אפילו את שטח ההחלקה הראשון.

dan the man

New member
זה אצלי או שככה צריך להיות?

יש לי את כל הHM עד 7 אבל אין לי את HM2 אז ככה צריך שמשיגים אותו בסוף או שפיספסתי משהו ולא השגתי אותו? דבר שני יש לי HM6 מה הוא עושה? דבר שלישי סיימתי אם צוות רוקט בגולדן רוד סיטי לאן אני עכשיו הולך למכון האחרון?

למעלה