יש לי רעיון בשבילך
חלקו רכבתי חלקו האחר אני משלים מהמפה כך שצריך קצת תמיכה מאנשים שעשו את זה או לחלופין קצת תעוזה מצידך לבדוק - לא משהו מורכב אבל היות ולא רכבתי את כולו אני מביא הסתייגות זו. מה שכן אתה חייב מפה לדעתי (סמ"ש) מאמירים תתחיל לעלות על הכביש כשני ק"מ (ק"מ אחרי מצפה ימים בערך - לא המלון, המצפה). חותך את הכביש סמ"ש: מימין כחול ומשמאל שחור (דרך ג'יפים) שמטפס לכיוון המירון, יותר נכון להר שמאי קודם כל. לך על השחור. אחרי כארבעה ק"מ יש פיצול מסומן לשמאל, משום מה הסימון נראה גם שחור וכיוונו לעין סמוכה, כיוון כללי הר הילל. (מכאן רכבתי אישית - פשוט הגעתי בדרך אחרת) אחרי כעוד 3-4 ק"מ פניה ימינה לסימון כחול העוקף את הר הילל מצפון פחות או יותר. שים לב לא לפספס את הפניה - אינדיקציה לכך היא הגעה לבית ג'אן. הכחול מתחבר לבסוף לדרך רחבה מסומנת שחור שהיא המקורית ממנה התפצלת לכיוון עין סמוכה (והר הילל - פשוט עשינו עיקוף קטן בשביל המסלול). המשך עם השחור עד מפגש עם שביל ישראל ועימו עלה למירון.מהמירון תתחיל את שביל הפסגה המסומן אדום ותתפצל לסינגל המדהים המסומן שחור ויורד לבית ספר שדה (טכני מאד - פיצוץ וכיף!). מהבית ספר שדה תחליט מה אתה רוצה כי מה שהמשכתי מכאן לא יתאים לך כל כך לחזרה לאמירים. אפשר לחזור על שביל ישראל לכביש (לא ברור לי כמה קשה - לא רכבתי) אן לחלופין לתפוס דרכי עפר שמופיעות במפה ולא מסומנות בצבע עד ספסופה ומשם על הכביש חזרה לאמירים.