צריך עזרה בקשר ל H10

salinasg

New member
צריך עזרה בקשר ל H10

שלום :) קניתי לי Iriver H10 אתמול, נשמע טוב מאוד, אבל יש כמה דברים שאני לא מצליח לעשות... הבנתי שהמכשיר יכול לשמש כדיסק און קי, ושאני לא חייב להכניס אליו קבצים דרךך התוכנה שקיבלתי, אבל אין לי מושג איך לעשות את זה :( ... אשמח אם תסבירו לי( גם איך להכניס תמונות וקבצי טקסט) האם אפשר לצפות בקטעי וידאו דרך המכשיר? יש דרך לתקן את העברית ההפוכה? תודה רבה.

salinasg

New member
ועוד שאלה קטנה...

דרך התוכנה הכנתי playlist אבל כשאני נכנס ל- browser-> playlist אני רואה את השם של הפלייליסט שכביכול הכנתי, אבל זה לא משמיע לי שום דבר...אז איך בכל זאת אני מפעיל רשימה?

salinasg

New member
נו למה אף אחד לא עונה...?

אני יודע שאני חסר סבלנות ומציק בטירוף אבל זה דחוף.... בבקשה תענו לי...

Aviad1987

New member
תשובות:

אתה משתמש בווינדוז XP? אם כן ברגע שאתה מחבר את המכשיר הוא אמור לזהות לך אותו בתור כונן נייד ולשים אייקון שלו ב'מחשב שלי'. לשם אתה יכול להיכנס ולהעביר אליו קבצים והוא מתפקד בעצם ככונן נייד לכל דבר. בטוח זה קיים - תבדוק את זה. את הטקסט והתמונות אתה מכניס למכשיר דרך אותה אופציה שציינתי למעלה. המכשיר לא תומך בהצגת וידאו. ואת העברית ההפוכה אתה יכול ל'תקן' על המחשב ולהפוך אותה וככה אתה תראה אותה בסדר. כמו שאמרתי ושאמרו פה כבר אמורים להוציא לזה עידכון רק אף אחד לא יודע מתי, אני מקווה שמהר כי יש לי המון מוזיקה ישראלית על המכשיר.

salinasg

New member
תודה אבל...

כן אני מכיר את האופציה שציינת, אבל כשאני מכניס לכונן מוזיקה (גורר קובץ בכל אופן אבל אני מאמין שזה אותו הדבר)זה מכניס את הקובץ לכונן אבל לא למכשיר... אז אני אומר לו להכניס את הקובץ למכשיר? תודה.

bitonano

New member
זה מכניס למכשיר...

אתה נכנס דרך אפשרות ה-browser ולא ה-music.

salinasg

New member
לא חשוב...

תודה בחור...הסתדרתי. הצלחתי להכניס תמונה וטקסט.

למעלה