צריך עזרה ברינדור ועוד בקשה למודלים

miterano

New member
צריך עזרה ברינדור ועוד בקשה למודלים

צריך טיפים לרינדור טוב שיצא כמה שיותר קרוב למציאות טיפים על תוכנות מסוימות שעושות את העבודה קצת כללים משהו קצה חוט האם גודל הטקסטורות משפיע? תודה לכל העוזרים ועוד בקשה אני צריך מודלים של ריהוט לבית כנסת יש משהו שאפשר למצוא בשטח חינם

O 2 O

New member
תשובה

נראה לי שאתה לא יודע מה אתה רוצה. אתה מתחיל מהסוף להתחלה. על איזו תוכנה אתה עובד? איזה מנוע רינדור יש לך? שתידע את כל זה אתה יכול לחפש חומר באינטרנט על המאפיינים של הרינדור. כדי להגיע לרמה של ריאליסטיות אתה צריך שכל המכלול יהיה משובח מהמידול לטקסטורה לחומרים לתאורה לרינדור וכו וכן גודל המפה משפיע במידה ואתה הולך לרנדר את האובייקט או מה שזה ממש מקרוב

eldarinn

New member
רינדור ריאליסטי זה אמנות בפני עצמה

שדורשת ידע מעמיק בחומרים, טקסטורות, תאורה וכו'. ברוב המקרים תהליך הפקת התמונה לוקח את כמות הזמן של הבנייה ואף יותר. כדאי שתשקיע מאמץ בללמוד את העניין בצורה רצינית להשגת תוצאות טובות.

3d zine

New member
איפה אפשר ללמוד את זה?

כי נראה שאין קורסים ,אלה צריך ללמוד מנסיון וטעיה,וטוטוריאלים באינטרנט...

miterano

New member
דבר ראשון תודה למשיבים דבר שני כנסו

אני עובד על פרויקט אריכטקטורי בתוכנות שירטוט את הרינדור אני עושה על Maxwell עניתם לי המון והבנתי המון הבעיה היא שאני לא יודע להכניס פרמטרים או יותר נכון מה משפיע על מה ועל מי בלי קשר לתוכנה מסוימת כלומר מושגי יסוד בעברית כי באנגלית יש הרבה ותנו המלצה על תוכנה שאתם מחבבים או מרוצים ממנה מה הגודל המומלץ לטקסטורות למשל? תודה מראש לכל העונים

למעלה