צריך עזרה בשאלה קטנטונת , כנסו...

Deddy R1

New member
צריך עזרה בשאלה קטנטונת , כנסו...

צריך עצות לאיך לתקן סדק קטן בגלשן איזה חומרים (סוג דבק, אפוקסי??) ומאיפה אפשר לקנות... תודה...

ל ו ג ס י

New member
../images/Emo6.gifהתרגלתה לאופנועים יותר מידי...

יו איזה מצחיק אפוקסי,זה לא אופנוע שבכל חור דוחפים אפוקסי חח זה עולם אחר וזה עולם אחר, גלשן זה עסק נורא עדין לתקן,אם זה סדק קטן ולא משמעותי תשאיר ואל תעסק יותר מידי כל גלשן חוטף סדקים בקעים ופיצוצים קטנים,זה מהמהירות לרוץ לים כמה שיותר מהר, לידע שלך מתקנים גלשן אם חומר שנקרא פוליאסטר ושצריך שמים גם רשת בדרך כלל בפיצוצים גדולים,זה עסק שצריך להבין בו,ואי אפשר פשוט לקפוץ לחנות לקנות חומרים ולתקן,דורש ידע ונסיון. אבל כמו שאמרתי עזוב את זה סדקים קורים.

Deddy R1

New member
כמה דברים ... כנס

דבר ראשון לא דיברתי על אפוקסי פלסטלינה... אני יודע שיש גלשני אפוקסי ולכן שאלתי אם כדאי להשתמש בזה כי אין לי מושג קלוש במה מתקנים גלשן פיבר גלס רגיל (שזה מה שנראה לי שיש לי). דבר שני, אמרת פוליאסטר? איפה אפשר לקנות? הסדק שיש לי הוא בחרטום של הגלשן והוא כבר תוקן ע"י מוסא וכנראה שהם לא שמו מספיק דבק כי המצב כרגע הוא שיש נקודה שבה אין דבק בכלל ז"א אני מרגיש את הקלקר ולא את הפיבר. כנראה בשייופים הם שייפו יותר מידיי, קיצר אין לי כח לפנות אליהם שוב כי זה רחוק לי ואני גם רוצה ללמוד איך לעשות את זה בעצמי אז בבקשה תנו פרטים על איפה ואיך וכו'. תודה לכל מי שעוזר...

ל ו ג ס י

New member
אז ככה את יודע לתקן פרינג לבד?

עזוב אותך אותו סיפור רק שהחומר הזה זה חומר מסוכן, ועדיף לא להתעסק איתו,ללמוד זה לא פשוט בכלל,וגם לא תמצא מי שילמד אותך רק אם אתה מכיר מישהוא שמתקן גלשנים שיהיה מוכן לזה בתור חבר,. שורה תחתונה עזוב אותך שטויות קח למוסה,אוו שתסים מדבקה,וניגמר הסיפור

Deddy R1

New member
בקיצור אחי, הבנתי שאתה לא רוצה לעזור...

אז לא משנה, אבל אם יש מישהו אחר שכן מוכן לשתף אותי בפרטים על סוג החומר וכ'ו אז תודה מראש... הבנתי שפוליאסטר הוא כן חומר אפוקסי ז"א זה בא בשני מיכלים - חומר וחומר מקשה. האם זה כמו חומר פחחים? (שמערבבים 5% מקשה עם החומר ואחרי שמתייבש אפשר ללטש עם נייר מים) שוב תודה...

S h l o m y R

New member
תשים ווזלין...

נו אנשים קקה

קודם כל אחי לא הבנתי ממש מה הפיצוץ שלך אם זה שבירת חרטום אל תתעסק עם זה בכלל שלח לתיקון אם זה סתם אז לך לחנות בניין הכי קרובה אליך תקנה פוליאסטר+מקשה ויריעת פיברגלאס, תחזור הביתה אל תטעה בדרך ואז תשים מתחת לחרטום חתיכת עיתון שלא תהרוס לאמא תרצפה אחרי שעשית את כל זה תערבב פוליאסטר עם טיפה מקשה תמרח עם מברשת בשכבה אחידה על המקום של הפיצוץ ומהר מהר תשים את היריעת פיברגלאס (תחתוך את היריעה בצורה שאתה צריך לפני) תן לזה 2 דקות להתייבש קצת ואז תאטום את כל העניין עם עוד פוליאסטר כמה שצריך אחרי זה תן לזה כמה שעות להתייבש טוב טוב (ד"א כל התהליך הזה צריך להעשות באור אבל לא בשמש ישירה) ואז תחזור לחנות בניין כי שכחת לקנות נייר זכוכית תבקש חתיכה אחת של נייר זכוכית גס וכמה חתיכות של עדין תחזור הביתה שוב אל תטעה בדרך ותשיף קודם עם הגס כדי להוריד את כל הגושים שבטח ייוצרו ואז עם העדין תשייף עד לרמה שהגעת הכי קרוב לשייפ של הגלשן תראה כמה רשמתי בגללך אם אתה שולח לתיקון אני דואג לזה שיבוא רוצח שכיר לרצוח אותך

Deddy R1

New member
ואללה תותח אתה! נו זה היה כזה קשה???

תודה על העזרה אח שלי...

Deddy R1

New member
הייתי היום ב3 חנויות טמבור ועוד חנות חומרי

בניין ולא היה לאף אחד פוליאסטר. הצלחתי להשיג רק רשת פיבר. מי שיודע בוודאות איפה אפשר לקנות פוליאסטר שבבקשה יכתוב. תודה

guy65

New member
זה הדבר הכי טוב שיכולתי למצוא

http://www.intersurf.co.il/main.asp?product_id=10003&cat=products&sCat=product&sel_nav1=16&sel_nav2=57 אני לא יודע מה זה מכיל אבל אתה יכול ללכת לשאול או להתקשר לשם..

fighterpilot

New member
אני מתקן גלשנים במחירים סימליים

אני מתקן עם פוליאסטר ופיברגלס..... אני באזור פ"ת. צור איתי קשר במסרים

למעלה