צריך עזרה בתכנון טיול לברזיל ל23 ימים בבקשה.

nikeman

New member
צריך עזרה בתכנון טיול לברזיל ל23 ימים בבקשה.

באוגוסט אני טס לברזיל ורציתי לשמוע המלצות איך לחלק בערך את הטיול ... בעיקרון חשבתי להיות כמה ימים בריו , לקפוץ לכל המקומות המוכרים , לתפוס משחק כדורגל ואז לזוז לצפון. אני לא מתכוון להיכנס ליערות ולא לצאת לטראקים , אני מעדיף להתמקד בחופים. השאלה שלי האם כדאי לקחת טיסה לכוון קואקוארה , ומשם לקפוץ לנטאל. או לקחת טיסה לסלבדור ולהתחיל לרדת דרומה דרך מורו דה סאו פאולו , פורטו סגורו , והלאה עד לריו , משם לאילה גרנדה... שאלה נוספת האם כדאי לתכנן על טיסה לפרננדו דה נורוניה ? או שזה כבר מוגזם ואני לא אספיק .. תודה מראש על כל עזרה סרגיי

natyh

New member
את המומחים לברזיל

תמצא בפורום תרבות ומזיקה ברזילאית התיכנון והרעיונות שלך נכונים בעיקרון 23 ימים קצר מאד . לטעמי הייתי דוחה את הטיסה אם צריך לסוף ונע יבשתית מריו לפורטו סגורו טרנקוזו קראיבה כמה ימים שם ולא תרצה ללכת לשום מקום... לכשתתעורר מהחלום כבר יעברו בוע או שבועיים יחד עם ריו וישאר לך פחות זמן עוד מספר ימים בסלבדור וסביבותיה אגב אין סיבה לרוץ הכל דומה ומכאן תגיע לנקודת החלטת , האם להמשיך לכיוון רסיפי , או אולי פורטאלזה וסביבותיה , ואילך או להסתפק במה שהשגת , וזה לא מעט . תיהנה ברזיל מטמטמת .

The Cat Woman

New member
נסיעה מג'רי לאזור סלבדור אורכת כיומיים

23 ימים הם ממש מעט זמן לברזיל, אם רוצים לטעום מהכל... זה פשוט בלתי אפשרי! ממליצה לך להגיע עד מדינת באהיה (סלבדור, מורו, איטה-קרה וכו') עם כמה שזה מעציב, פשוט לא יהיה לך זמן וחבל אבל אולי כדאי שתבדוק לגבי ווזה שם- זה חבילת טיסות כזו שאמורה לצאת יותר משתלמת מאוטובוסים. חוץ מאיליה גראנג'י (אגב- בפורטוגזית- זה גראנג'י, לא גראנדה) באזור ריו אני ממליצה גם על בוזיוס, איליה גראנג'י זה המפלט השקט ואילו בוזיוס- ההיפך הגמור! שוקק חיים ותוסס. למה לא לטעום מהכל?
אבל כדאי שתשקול את העליה לצפון בכובד ראש, ברזיל היא מדינה של נחת וקלות ראש. ריצה והתעסקות בלעשות V על חופים בה סתם תגרום לך לאבד את כל האפקט...

nikeman

New member
אני מבין, כנראה אוותר על הצפון הפעם.

תודה על העצות.

The Cat Woman

New member
גם אני ויתרתי רק -להפעם- ../images/Emo8.gif

אפשר לעשות הכל- לאט לאט. לא חייב הכל בבת אחת

למעלה