צריך עזרה בתכנון של ירח דבש שבועיים במקסיקו

yarivlevi

New member
צריך עזרה בתכנון של ירח דבש שבועיים במקסיקו

חשבתי להיות 3-4 ימים בקנקון ,3-4 ימים באיסלה מוחרס ועוד שבוע בפלאיה ,האם המסלול הזה נשמע טוב למטרות שלנו ? בעקרון אנחנו רוצים לנוח ,בטן-גב ,ים ,קצת קניות ,מלונות טובים ומסעדות טובות. חשוב לנו גם לא להתרוצץ בין יעדים והבנתי ש-3 היעדים שציינתי די קרובים אחד לשני ברמה של שעה שעתיים נסיעה ,אני צודק ?

LunaNegra

New member
מרחקים

קנקון-פלאיה שעה נסיעה קנקון- איסלה 25 דקות במעבורת לטעמי אין מה לעשות שבוע בפלאיה, מומלץ לשקול להוסיף למסלול את טולום (כולל אתר המאיה) שנמצאת במרחק שעתיים מקנקון ואולי נסיעה לציצן א'יצה שיהיה במזל טוב

natyh

New member
נשמע נהדר

בהנחה שתהיו יומיים בקנקון מהם יום שחיה עם כרישי לויתן תותרו לחלוטין על איסלה מוחרס , יומיים שלושה בפלאיה דל כרמן מתוכם יום שייט לקוזאמל צלילות וחזרה למחרת , יום בפליה מוקדש לצלילה במערות הנטיפים ה סינוטס , תקדישו ארבעה ימים לטולום ,מהם יום טיול לשמורת הצבים סס סיאק האצבע עוד יום למארחואל עוד יום לעתיקות , עוד יום לחוף . יום לקובא שלושה ימים לציצאן איטצה , זה ישמע נהדר ... לי . לא בטוח שיהיה נהדר לכם . אין לי מושג מה אתם אוהבים מה מדבר אליכם ומה לא , אך אני יודע מה האתרים הללו אומרים לי מחיקו היא מדינה מטריפה מקסימה מהממת אם כי לא כולם אוהבים אותה . האם היא מתאימה לירח דבש ? לא יודע , יש שם אטרקציות מדהימות כמו השמורות הימיות : של הא או קסארט מן פרק שעשועי אקסטרים לכל המשפחה אך זה עדיין פרק הפעלה לא בדיוק מתאים לבטן גב . אני ממליץ תתכננו על יומיים פעילות יום מנוחה בחופים וכן הלאה , ואז כדאי לבחור בפרקים שלווים כגון של הא קסארט סס סיאק . אני ממליץ לכם לזוז לכיוון הפריפריה דוקא ולהשתקע דוקא בסס סיאק ומארחואל ככל שתתרחקו מתיירים ומקנקון תיהנו יותר .

yarivlevi

New member
כתבתי בהודעה מה אנחנו אוהבים

בטן-גב,ים,שמש,מסעדות טובות ופאבים בערב

natyh

New member
חם מאד ביולי שם למטרה הזו קוסטה ברווה עדיפה.

yarivlevi

New member
איך אפשר להשוות את חופי מקסיקו לקוסטה ברווה?

ואנחנו גם מתכננים אחרי שבועיים במקסיקו להיות שבוע בניו יורק.

natyh

New member
בקלות

מי שבאמת מכיר את קוסטה ברווה יודע עד כמה היא יפה 25 מליון תיירים בשנה לא טועים , מאחר וכאן פורום דרום אמריקה אני לא מתכונן לפתוח מגילה בנושא ברצלונה וקוסטה ברווה אך אם תציץ בקומונה תמצא הרבה חומר , חרשתי אותה באופניים היא מטמטמת ואני מתכונן לחזור ולחרוש אותה מהאויר חפש באתרים את סיינט פרז דה רודס , פורט ליגאט ועוד אבל נעזוב את זה מי שנוסע לקוסטה ברווה לא ירגיש מחסור בפעילות או בענין והיא אינה נופלת משום אתר אחר בעולם בודאי לא מהריביירה ואפילו לא מיוקטן . אך אם ההחלטה שלכם היא יוקטאן וקנקון אני משוכנע שלא תתאכזבו רק קחו את החום בחשבון, ומזג האוויר הבעיתי משהו לפעמים בתקופה הזו .

למעלה