צריך עזרה ב-execute

boykiss

New member
צריך עזרה ב-execute

לאחר קריאת מספר דפים בפורום הזה ניסיתי מספר שורות קוד אשר מיועדות להרצה של תוכניות מתוך טופס ב-VB6 הכל עובד ותודה רבה. אבל. . . איך אני מריץ כל קובץ בשיטות הללו? הכוונה להריץ קובץ TXT לדוגמה ולא קובץ EXE מקווה שתעזרו גם הפעם. אריק

me-tom22

New member
הרצה???

הי אריק, לא כ``כ הבנתי מהי הרצת קובץ TXT, האם התכוונת לפתיחת קובץ TXT דרך VB ?? אם זה כך אז יש לי פתרון והוא די פשוט, רק תגיד לי מהי כוונתך, ו.. אתה אריק שלומד בתל חי??? ( אם כן אז אנחנו מכירים ) תומר

boykiss

New member
הסבר

הסבר

מצטער אבל אני לא ``אריק מתל חי`` והנה ה: יש לי טופס מאוד פשוט ובו כפתור ברגע שאני לוחץ על הכפתור נפתח לי התוכנה המקושרת לפתיחת קבצי טקסט (בדרך כלל הכתבן NOTEPAD ) עם קובץ הטקסט שלי. הPATH לקובץ הטקסט מוגדר מראש. אז בתקווה שתוכלו לעזור הפעם. אריק

noam172

New member
API

API

יש פונקציית שקוראים לה ShellExecute (אל תתבלבל עם ShellExecuteEx) והיא מאפשרת לפתוח או להדפיס קבצים או לחקור תיקיות.

The_Expert

New member
פשוט מאוד:

צור REFERENCE ל MICROSOFT WORD והגרסה שלו, (Project-->References) ותוסיף את הקוד הבא: Private Sub Command1_Click() Dim a As Word.Document Set a = GetObject(``c:\frunlog.txt``, ``Word.Document``) a.Parent.Visible = True End Sub *זה בעצם יוצר אובייקט WORD שפותח את הקובץ שלך. המומחה

למעלה