צריך עזרה בDVD rip.

*גלעד*

New member
צריך עזרה בDVD rip.

שלום! מישהו שהתעסק עם DVD rip של משחקים לPS2 - אני צריך עזרה לעשות rip למשחק Shadow of Memories, עם כמה שפחות קיצוץ. לא איכפת לי על כמה דיסקים זה יצא בסוף, העיקר שיהיו כל הסרטים והדיבורים, אלא אם כן זה בלתי אפשרי ובמקרה כזה אשמח לעזרה כיצד זה כן אפשרי. תודה מראש.

Deadpool

New member
עצה ..

כדי לבצע את הפעולה הנ"ל צריך ידע בתיכנות , ולא ממש שווה להתעסק עם זה שני עצות : 1-לנסות להשיג את ה-DVD RIP של המשחק , מניח שכבר יצא דיי מזמן 2-בקש ממישהו שיש לו צורב DVD-R של PIONNER A03 שיצרוב לך עותק של המשחק (אחד לאחד) , (אני אישית לא מכיר מישהו כזה) היות ומחיר הצורב מרקיע ל-3000 ש"ח

*גלעד*

New member
ניסוח מחדש.

צריך עזרה ממישהו שי ו ד ע ויכול לעזור לי (שצרבתי כבר 30 משחקי פלייסטיישן בלי שום עזרה או מסמך) ולא מישהו שמזיין את השכל כאילו הוא יודע. תודה.

*amir

New member
גלעד-רד מזה...../images/Emo22.gif

שמעת את זה ממני כבר... ושוב,למה? א.יהיה לך קשה למצוא מישהו עם צורב dvd שיסכים לצרוב לך,ואם כבר תמצא-הוא ייבקש תשלום עבור השירות(מכשירים כאלו, כיום,יש רק לאנשים מקצועיים בתחום(אלו שעוסקים בתחום האודיו-וידאו),ועבורם צריבת דיסק כזה-זהו מיטרד. ב.במידה ובכל זאת תמצא-התשלום שתידרש לשלם עבור השירות הזה יהיה מעל 100 ש"ח,ואל תשכח את עלות המדיה לצריבה-שמחירה גם כן יקר-בסביבות 20 דולר. ג. דרר אגב: האם הדיסק הנדרש "גיבוי" אצלך בכלל?? ד.לא בטוח בכלל שהצריבה הזו תצליח...(אלא אם כן מישהו יאשר שכן). רד מזה... עדיף כבר לקנות משחק חדש(תוסיף כמה שקלים,אך בלי ריצות ובלבולי שכל. אמיר

*גלעד*

New member
אגב, סתם בשביל הקוריוז...

בלי קשר לזה שגיליתי שאף אחד מעולם לא צרב את המשחק Shadow of Memories (חוץ מDVDR), מה שמסביר את החוסר שלו ברשימה שקיבלתי. בכל מקרה, היום הצלחתי ליצור גיבוי בעזרת כונן DVD רגיל וצורב CDR רגיל לחלוטין. זה פשוט מרשים איך אפשר לקחת משחק שתופס 2 ג´יגה ולחתוך ממנו קבצים מיותרים כדי ליצור גיבוי על CD אחד רגיל. אגב, המשחק הוא Time Crisis 2, וזו הסיבה שבסוף לא קניתי אותו צרוב.

Thomas2

New member
אתה לא הראשון שעושה את זה.

ישנם מקצועיים בתחום בכל העולם. פשוט תשיג את המשחק ממישהו בארץ

למעלה