צריך עזרה בREACTOR

kickmaster

New member
צריך עזרה בREACTOR

אני מנסה לעשות כדור שיורד מTUBE שעשיתי לו SLICE ושיפול על משטח PLANE ויתגלגל על משטח PLANE אחר שנתתי לו CLC (גוף רך), אבל אני מקבל את ההודעה הבאה: all vertecies in mesh are coplaner, please use conecave mesh. אשמח לדעת מה הפיתרון אם מישהו יודע!

אני לא בטוח אבל..

אני חשוב שהכוונה שאתה צריך לעשות ב- PROPERTIES של ה- TUBE שלך, שהוא יהיה CONECAVE, כלומר שיהיה בתוכו "חור".. בברירת מחדל אובייקטים בריאקטור מוגדרים כאלו אין בפנים חור, כאילו הם מלאים, ואז הכדור בעצם נתקע בפנים ומחזיר שגיאה. זה רק ניחוש שלי, יכול להיות שאני טועה (אני פשוט זוכר את זה מאחד הטטוריאלים שקראתי ממזמן).

kickmaster

New member
תודה, אני ינסה

תודה, אני ינסה ואני יעדכן בהמשך אם זה עבד.

kickmaster

New member
זה לא זה...

הוא נתן לי הודעה לגבי הPLANE שנמצא על הרצפה. העפתי אותו, וזה נתן לעשות את האנימציה. אני ינסה לשים BOX שטוח במקום.

kickmaster

New member
מצאתי את הפיתרון

אני מצרף תמונה עם הפיתרון. אם אתה הולך לחלון של הUTILITIES וגולל עד למטה יש לך טאב תחת PROPERTIES שנקרא CONCAVE. ברגע שסימנתי שם USE MESH זה עבד!

בקשר ל- CONCAVE ו- CONVEX

בכל מקרה, בדקתי את זה - אכן CONVEX זהו פריט סגור, שבין כל נקודות בו אפשר למתוח קו שעובר דרך האובייקט עצמו, בעוד שחפצים יותר מסובכים, או שיש בהם חור, או שאינם סגורים (כמו מישורים) צריכים להיות CONCAVE.. אני מאמין שגם את ה- TUBE שלך תצטרך בכל מקרה להעביר ל- CONCAVE אם אתה רוצה שזה יעבוד כמו שצריך. גרר משום מה ה- REACTOR תוקע לי את כל התוכנה, כותב לי משהו כמו PIXEL FAIL, לא משנה מה אני עושה.. בטח איזה באג.

למעלה