צריך עזרה בT5 DOCTOGO

george7777

New member
צריך עזרה בT5 DOCTOGO

הרבה זמן לא השתמשתי בDOCTOGO והיום החלטתי לשים עליו משהו. אבל לפני זה רציתי לראות מה יש לי עליו. היו לי 4 מסמכים, כשניסיתי לפתוח כל אחד מהם הוא נתן לי את הדבר הזה: Fatal Alert emoryMgr.c, LINE:3740,Free handle כמובן שהReset לא עובד וצריך לאתחל בללחוץ מאחורה. מחקתי את ארבעת המסמכים ואז הוספתי מסמך וורד אחד בלבד לזיכרון הפנימי ואותה התוצאה... הלוג האחרון: HotSync operation started for XXX on 06/15/06 09:00:40 Expense - sync configured to Do Nothing OK Quick Install OK Skyscape smARTsync Adobe Reader - Diagnosaurus Version 3.18 Build 41 Palm Version: 2.31 Unbound complete OK Diagnosaurus OK Documents To Go Calendar - sync configured to Do Nothing Contacts - sync configured to Do Nothing Tasks - sync configured to Do Nothing Memos - sync configured to Do Nothing -- Backing up cats_CQdz to C:\Program Files\palmOne\tal\Backup\cats_CQdz.PDB -- Backing up cogRES_CQdz to C:\Program Files\palmOne\tal\Backup\cogRES_CQdz.PDB -- Backing up i_Diagnosaurus Surgery_CQdz to C:\Program Files\palmOne\tal\Backup\i_Diagnosaurus_Surgery_CQdz.PDB -- Backing up set_CQdz to C:\Program Files\palmOne\tal\Backup\set_CQdz.PDB -- Backing up i_Diagnosaurus_CQdz to C:\Program Files\palmOne\tal\Backup\i_Diagnosaurus_CQdz.PDB -- Backing up i_Discover More_CQdz to C:\Program Files\palmOne\tal\Backup\i_Discover_More_CQdz.PDB -- Backing up z_Diagnosaurus_CQdz to C:\Program Files\palmOne\tal\Backup\z_Diagnosaurus_CQdz.PDB -- Backing up z_Discover More_CQdz to C:\Program Files\palmOne\tal\Backup\z_Discover_More_CQdz.PDB -- Backing up z_Diagnosaurus Surgery_CQdz to C:\Program Files\palmOne\tal\Backup\z_Diagnosaurus_Surgery_CQdz.PDB -- Backing up GeneralPref-ThDc to C:\Program Files\palmOne\tal\Backup\GeneralPref-ThDc.PDB -- Backing up Syndrome-ThDc to C:\Program Files\palmOne\tal\Backup\Syndrome-ThDc.PDB -- Backing up DxSaurus to C:\Program Files\palmOne\tal\Backup\DxSaurus.PRC -- Backing up MedAlert to C:\Program Files\palmOne\tal\Backup\MedAlert.PRC -- Backing up Dict Prefs to C:\Program Files\palmOne\tal\Backup\Dict_Prefs.PDB -- Backing up psysLaunchDB to C:\Program Files\palmOne\tal\Backup\psysLaunchDB.PDB -- Backing up Graffiti ShortCuts to C:\Program Files\palmOne\tal\Backup\Graffiti_ShortCuts.PRC -- Backing up Saved Preferences to C:\Program Files\palmOne\tal\Backup\Saved_Preferences.PRC -- Backing up Queries to C:\Program Files\palmOne\tal\Backup\Queries.PDB -- The database for CHAPTER%2085.PDB was deleted on the handheld. Moving the backup to the Archive folder. OK Backup HotSync operation completed on 06/15/06 09:04:49

george7777

New member
התפספסה לי אות...ועוד משהו

במקום emoryMgr.c, LINE:3740,Free handle MemoryMgr.c, LINE:3740,Free handle עכשיו סתם ביקשתי לראות את זה שוב ועשיתי אינפורמציה על הקובץ וכשחזרתי לרשימה יש פתאום שני קבצים... בהפרש של פחות 3 KB וכשניסיתי לפתוח אותו MemoryMgr.c, LINE:3811,Nil Ptr מה קורה לו? תודה.

george7777

New member
לא יודע מה הייתה הבעיה.אבל נפתרה

אולי קפצתי מהר מידיי, מאחר והקובץ הזה חשוב בטירוף... יום טוב. אגב, פשוט מחקתי את הקבצים מהפאלם ומכל מקום אפשרי שלהגיבויים. איתחלתי את המכשיר,סינכרנתי. ואז הוספתי את הקובץ, וסינכרנתי והכל טוב... חוצמזה שכמעט תמיד צריך לעשות לו Reset... מה יהיה עם הT5 הזה... אוף יום טוב לכולם.

gadi7

New member
באיזו גרסא תוכנת העברית שלך ?

האם ה ROM מעודכן ? אני כבר הספקתי לשכוח מבעיות שכאלה עם ה T5. כיום המכשיר יציב למדי ומאפשר עבודה שוטפת מבלי שלחץ הדם שלי יעלה יותר מדי, אם כי לעולם לא ישווה ל M500 הישן, זצ"ל. למרות האמור בפסקה הראשונה, יש לי רושם שמסמכי וורד עתירי גרפיקה בהחלט אינם לטעמו של ה-T5 והם בהחלט עלולים לגרום לריסט שכזה. האקסל עובד מצוין ואינני זקוק עוד לתוכנה העתיקה Quick Office 5.1

george7777

New member
עיברית PiLoc 3.7b

ותסלח לי על הבורות: ROM מעודכן? הכוונה שלך היא לעדכון גירסא? כי שלי עומד על 16/10/2005 בmemo הקובץ שלי הוא קובץ מלל בלבד שוקל מגה וקצת אבל לפאלם הוא 340KB תודה על היחס גדי, פשוט אני יודע שדנו בזה אינסופ פעמים עם כל הבעיות של הT5.

gadi7

New member
הקבצים שלך לכאורה מעודכנים,

ובכל זאת כדאי לך, לדעתי לקפוץ לבקר במעבדה של חב' הראל. אין כיום (לפחות אצלי) שום סיבה להתלונן על בעיות בתפקוד ה T5. רח' הברזל 34, קומה שניה אגף B, טל. 7681500 -03

george7777

New member
לאיילת/גדי-התקנתי ולא עוזר - הוא גם

אומר לי איך שאני פותח את הRLock הוא אומר לי: You need to install T5 patch from PalmOne אני לא יודע על איזה פאטצ' מדובר וממש לא בא לי להתקין דברים שיכולים לדפוק את המכשיר. אני בחו"ל כרגע ולא יכול ללכת למעבדת שירות או משהו בסגנון. מה שעבד יופי לפני יומיים לא עובד עכשיו אני מוחק הכל גם בגיבוי - אח"כ מסנכרן ואח"כ מוסיף רק מסמך אחד אפילו ומסנכרן ושוב המסמך לא עולה לי עם הודה דומה למה שרשמתי למעלה עם הline... מה עושים? תודה

gadi7

New member
אני התקנתי את RLOCK לפני יומיים

בעקבות העיצה שניתנה לך. זהו מעט מדי זמן בכדי לקבוע שההתקנה גרמה לשיפור, אך בוודאי שלא גרמה לי כל נזק וגם לא היה לי כל קושי בהתקנה. אני מניח שאחרי שתחזור ארצה תצטרך לבצע Hard Reset. ייתכן שתוכל לבצע גם כעת, אם יש לך גיבוי שבוצע באחת מתוכנות הגיבוי הנפוצות. תוכנות כגון Resco Backup או Backupman. הגרסאות הנוכחיות של שתיהן תומכות ב NVFS בכלל וב T5 בפרט (מנסיון, אני רכשתי והתקנתי את שתיהן). אגב, אולי המסמך שאתה מנסה להעלות דפוק וגורם לך צרות ? האם בדקת שבלעדי המסמך הנ"ל המכשיר עובד ללא תקלות ?

george7777

New member
המסמך עובד גם אצל חברים שלי,

יש לי את התיקיית גיבוי אבל אני מניח מאחר והיא כ"כ גדולה זה יהווה בעיה עם סינכרון של כל המכשיר... תודה בכל אופן.

למעלה