צריך עזרה...דחוףף

badboy1995

New member
צריך עזרה...דחוףף

שלום לכל הגולשים. אני רוכב בחוות גליל ים על אחת הסוסים, אתמול נודע לי שהיא למכירה שאלתי למכירה והוא 13000 ש"ח הסוסה היא חצי קווטארית מעורבת. אני חולה על הסוסה הזאת. ההוצאות של כל הדברים הם: 1300 ש"ח בחודש על תא. 400 ש"ח פרזול כל חודשיים. חיסונים וכו' פעם בשנה לפי הצורך. וכמובן ה13000 ש"ח על הסוסה. אני צריך עזרה איך לשכנע את אמא ואא שלי ולהגיד להם כמה אני חולה על הסוסה הזאת וכמה אני רוצה לקנות אותה. תודה לעונים.

2eye

New member
המממ

תוכיח להם שאתה אחראי ורציני. תביא אותם לחווה ותראה להם את הסוסה... תוכיח להם שהם יכולים לסמוך עליך, גם במטלות הבית, גם במטלות בלימודים, בכל דבר תהיה אחראי ומשקיען. גם בכי עוזר
ותנסה למצוא עבודה [בחווה או אפיו מחוץ לחווה] ולהשתתף בעלות הפנסיון, זה גם מראה להם שאתה אחראי ורציני וגם חוסך להם קצת כסף. גם אם זה 300 ש"ח בחודש, תאמין לי - זה משפיע. הממ, אם יש לך גם כסף משלך תציע להשתתף בקניה, זה גורם מאוד משמעותי, מעבר לסכום המשולם, רצינות, אהבה לספורט וכל זה.... מקווה שעזרתי

אז ככה

אמממ , תנסה ולעזור בהוצאות . . . אם ההורים ישלמו את כול ההוצאות אז איין לך הרבה סיכוי
הורים לפעמים לא מבינים ת'דברים החשובים שבחיים! ככה אמא שלך תראה שבאמת אכפת לך! ולבכות זה גם טוב!!! אם אתה צריך עזרה במה להגיד לה כשאתה בוכה , רק תשאל!!! לפני זה אתה צריך לשקול טוב אם הסוסה הזאתי באמת מתאימה לך , גם לשנים הבאות ( שהיא לא גדולה או קטנה מדי . . ) וגם שכשאתה תתקדם היא תתקדם איתך , ולא תצתרך לקנות סוס אחר . . . וגם , תשאל למה מוכרים אותה יכול להיות שזה בגלל בעיה רפואית או מסיבה אחרת , ואז בכלל אין לך למה לקנות אותה . .
ועוד אייך לשכנע את ההורים תלך הרבה לחווה , ותהיה הרבה עם הסוסה , ולפני שבאים לקחת אותך תלך להיפרד ממנה
, ושיראו אותך רוכב עלייה ומטפל בה והכל , אולי גם הם יתאהבו!!! ואתה יכול לבקש מבעל החווה , לדבר איתם ולהשחיל את זה איכשהו ! מקווה שעזרתי!!!! אהה ולילה טוב

badboy1995

New member
סיבת המכירה....

מוכרים אותה מפני שהם מביאים סוס חדש בר מצווה של הנער..

תבטיח שזה לא יפגע בלימודים

ותעמוד בזה. כי כמו שהם יכולים לתת, הם יכולים לקחת

כל מה שתעשה, אל תבכהP=

תבקש ותראה ל הם שזה לא יפריע לך בבצפר אתה נורא אחרי וכל מיני כאלה ואך תציק זה רק יותר מציק ואז הם יורדים מהרעיוןם תנסה למצוא יום עבודה בחווה או שהו כזה שיעזור להם בתשלומים של השיעוריםן. ןתן לזמן לעשות את שלו...

להפך!!! ככל שתציק להם יותר ככה

הם ישברו מהר יותר... חח אני עם הרבה בכי והצקות והתחייבויות ההורים הסכימו...

Vintage Queen

New member
כל הורים זה משהון אחר..

מה שחשוב זה, שברגע שהם יבינו שאתה מוכן לסוס, שאתה צריך סוס כדי להתקדם, וכמובן מה שהכי חשוב- כשהם יוכלו להרשות לעצמם, אני בטוחה שהם יקנו לך =] בהצלחה!

favory

New member
הומ,תראה.

דבר ראשון תוודה שלהורים שלך יש באמת את האפשרות לממן לך את כל ההוצעות האלו. אולי זאת הבעיה היחידה והם לא רוצים להדאיג אותך או משו כזה. דבר שני תראה להם רצינות בלימודים, וזה שתיהיה לך סוסה לא אומר שתתחיל להזניח את הלימודים. תתנהג יפה ותזרוק מילים פה ושם, על תלחץ כ"כ עד שייצא להם האוויר. מדיי פעם יש מקום לבכי ולאמירת מילה כזוו כמו " אוף,נשבר לי ממכם,אני מנסה ומוכיח לכם הכל תנסו אותי ובלע בלעע..." ואז אם זה לא עוזר אחריי שבועיים בערך תתחיל לנג'ס ובאמת לבכות ולא לעזוב אותם לרגע. ואני מדברת מתוך נסיון. היו לי 2 סוסים בחיים שלי והשלישי קרב. עשיתי הכל כיי לקבל אותו והצלחתי. מקווה שעזרתי, לילה טוב

m i s s B

New member
תראה..

לדעתי אתה באמת צריך, קודם כל, לראות אם הסוסה באמת מתאימה לך.. שאין לה בעיות רפואיות והכל, (ולבדוק שיש להורים שלך מספיק כסף כדיי לממן סוס- זה ממש יקר!) ורק אז תתחיל לשכנע...! בהתחלה תבקש יפה, ותסביר כמה שהיא באמת חשובה לך, ושאתה רוצה להתקדם איתה.. אם זה לא עוזר תתחיל לדבר עליה, תנסה לעשות שהם יראו אותך רוכב עליה...אבל אל תציק! ותראה להם שאתה לא מזניח את הלימודים.. ואם זה לא עוזררר... תבכה, אם ההורים שלך רגישים לבכי שלך או משו כזה, זה ממש ממש יעזור! מקווה שזה יעזור..ובהצלחה..!

למעלה